snabbis

Okej, har just kommit till pappas jobb. Här lämnat av lite grejer jag inte orkar ta med mig till Bjurträsk. Jag ska upp på stan nu och köpa lite godis och sånt, sen går bussen kvart över fyra tror jag?! Det blir nog bra, annars då jag har ingen aning om vad vi ska göra i Bjurträsk blir säkert det vanliga sitta vid tvn, prata hockey, se hockey osv.

Men nu ska jag dra mig, får se om jag skriver nått i helgen ni kan ju hålla utkik!




Bjuder även på en dagens:

dagens vill ha: värme
dagens klädsel: jeans, trekvartströja och en vit kofta.
dagens smink: fondation och mascara.
dagens frisyr: uppsatt med luggen på sne.
dagens låt: Can´t have you - Jonas Brothers
dagens plan: stan>Bjurträsk>Matilda
 dagens bästa: vänner
dagens roligaste: amme när hon ramlar i skidbacken.
dagens dummaste: inget jag kan komma på.
dagens drog: godis
dagens köp: ska köpa godis.
dagens godis: lösvikt
dagens humör: glader
dagens bild: jag & matilda på bumpern!

kung

Slutspelsplatsen är säkrad för Skellefteå AIK, så himla skönt! Det blev vinst mot Luleå med 3-2. Sista matchen i grunderien (som för övrigt är helt oviktig) spelas mot Linköping hemma, tyvärr så tror jag inte att jag ska se den för att jag ska till kusen. Matilda om du läser det här ska vi se hockeyn? svara så fort som möjligt! Annars då har inte ens börjat packa, men jag ska göra det när jag är klar här vid datorn.

Har förresten pratat med vikkan idag, peppar Älvsbyn osv.



Några bilder på jag & vikken. Titta och njut!

rob


Måste vara en av de snyggaste killarna i hela världen.
ge mig!

rubrik



Hola! Ett prov & ett läxförhör idag, jag tror det gick rätt bra får se sen. Skolan var annars rätt okej, rullar på som vanligt. När vi hade slutat gick/cyklade jag och kaj in mot stan. Vi gick runt och kollade på allt möjligt köpte ett par solglasögon, en tidning och lite nötter. Ska visa mamma sandalerna jag vill ha, får se om det blir något eller ej.

Ikväll är det derby, vågar inte tippa men hoppas på vinst! Hade gärna varit i Luleå och kolalt men eftersom jag är fattig och kommer bli ännu fattigare var det inget att tänka på. Blir att ligga framför soffan ikväll istället! Ska även börja packa för först och främst Bjurträsk, sen blir det att packa för Älvsbyn/Kåbdalis eftersom jag hade tänkt fara direkt upp på stan imorgon efter skolan. Måste även kolla hur mycket pengar jag ska ha med mig överallt.

Förresten så är en ny header påväg, tack till Emelie som håller på med den!

kväll


lisa i sjuan rätt liten.


Nu hade jag varit jätte duktig och tagit kort på allt jag hade köpt osv, sen när jag fixar in dom på datorn då äre pyttesmå bilderna. Går knapt att se, då har jag lyxat kommit åt så de har blivit i ett annat format och gå därför inte att ladda upp osv väldigt irriterande. Jag får väll göra ett nytt försök imorgon för nu ska jag lägga mig och plugga på mineraler och oxidanter vem behöver veta nått om sånna saker. I övrigt så har vi även datorkunskapsprov imorgon, berättar mer om det imorgon när jag gjort det. Derby imorgon med, AIK-Luleå blir att se hemma i soffan.

Jag skriver imorgon, kanske på morgonen får se om jag hinner/orkar. Godnatt!

vikken

Okej nu ska jag börja plugga vi ska alltså kunna allt om alla mineraler, proteiner och sånt. Jag har tagit fram mina överstruknins pennor och nu är det bara att börja! Förresten så var vikkan här och lämmnade lite kläder, tack viktoria! Jag får allt snygga kläder av vikkan medans hon får gå och leta på mitt golv efter nått användbart. Jag återkommer ikväll med bilder från mina köp igår (förhoppningsvis), ska ta kort och ladda in de bara är dålig på sånt.

Aja över till pluggandet och ska även leta i frysen efter idas B&J eftersom jag nyss läste på hennes blogg att jag skulle få den! Tack ida!


Världens bästa vän, vikken.

ge mig


slutspel

Hockey!

Igår var det match mot Djurgården det blev oavgjort vilket innebär att vi fick med oss 1 poäng.
Imorgon är det match mot luleå om vi vinner eller får 1poäng med oss så är vi klara för slut-
spel. Gud så skönt det skulle vara! Aja vi får se imorgon hur de går!

Här kommer tabellen som den ser ut idag!


# LAG S   V O   F GM   IM +/- P    
1 Färjestads BK 53 29(1) 4 20(3) 153 - 120 33 93
2 HV 71 53 25(4) 9 19(7) 154 - 140 14 87
3 Linköpings HC
53 25(1) 8 20(4) 154 - 146 8 86
4 Frölunda Indians 53 29(6) 2 22(2) 135 - 125 10 85
5 Luleå HF 53 25(0) 3 25(6) 144 - 131 13 84
6 Skellefteå AIK 53 25(5) 3 25(4) 143 - 133 10 77
7 Timrå IK 53 26(7) 4 23(1) 147 - 135 12 76
8 Brynäs IF 53 24(4) 6 23(2) 123 - 134 -11 76
 
9 Djurgårdens IF 53 22(5) 8 23(2) 145 - 147 -2 71
10 Modo Hockey 53 24(4) 2 27(1) 148 - 169 -21 71
 
11 Rögle BK 53 19(1) 4 30(7) 147 - 167 -20 67
12 Södertälje SK 53 15(4) 7 31(3) 115 - 161 -46 51

onsdag

Goddagens, fick sluta tidigare idag på skolan, vi hade inget friluftsliv. Jag, kajsa och Thea gjorde nationella i engelska idag (speaking), gick inte så bra jag satt mest och avbröt alla, förlåt mig tjejer. Vi sa även samma saker varje gång vi pratade, dvs sämre betyg för att vi inte varierade oss. Aja jag får väll se senare hur det har gått. Annars då, dagen har flytit på som vanligt vi hade spanska redovisning om Feranando Torres, gick väll bra sen hade vi engelska såg Obamas tal, haha förresten när talet just börjar säger Sofia "han är fan fräsch!". Är det nån annan 16 åring som tycker det? Efter det vare matte som gällde men jag satt mest och gjorde annat och ändå ligger jag före i matteboken , jippi!

Ikväll ska jag plugga kost och träning vi har nått läxförhör imorgon och jag har inte ens kollat på det, när vi hade det här provet i åttan satt jag typ i två veckor och pluggade, nu tar jag en dag innan bra lisa. Aja fixar sig nog, sen är jag sugen på att åka skridoskor, nån som är på?


fl-hockeyn

skäms

Okej, riktigt taskig uppdatering idag. Men jag har faktiskt varit upptagen, dagen började med skolan, inga problem sen bar det av till stan kollade runt lite sen var jag tvungen att gå och fixa passet. Jag kan medela att jag såg för hemsk ut och min signatur var inte bättre. Aja efter det for jag tillbaka till stan där jag köpte min bikini med tillhörande trosor (ni får se sen), hockeykort och vax får se om jag vågar, ni som har vaxat benen gör det ont? Efter dessa inköp så cyklade jag snabbare än vinden hem, och väl hemma drog jag bara fram trunken och sen begav jag och pappa oss till norsjö för match. Matchen var absolut inget att prata om, men ett plus på Ida och Matilda som gör min dag! Nu ska jag gå och se hockeyn och äta semla, kom igen nu AIK krossa Djurgården!



(Ni får bilder på alla mina köp senare!)

twilight - new moon - eclipse



Som ni kanske vet så kommer uppföljaren på filmen Twilight dvs New Moon upp på bio i november . Men nu har jag sett att den tredje filmen i serien vid namn Eclipse kommer att komma ut sommaren 2010, det är ett tag kvar men ändå jag kan inte vänta!

Men just nu längtar jag mest efter 15 juli då det är remiär på Harry Potter, can't wait!



glad


ungefär såhär glad är jag.


Just nu är jag på riktigt bra humör! Imorgon är det först kortdag på skolan och efter det ska jag upp på stan och köpa en bikini till Thailand känns att det kommer närmare nu (20 skoldagar kvar)! Efterdet ska jag ta och fixa ett pass, och sen blir det att fara till Norsjö för vi har träningsmatch. Tack pappa för att du skjutsar! Matchen börjar vid 5 tror jag, om de är nån som orkar pallra sig till Norsjö. Sen på söndag är det träningsläger, som jag ska på och på måndag pallrar jag och vikkan oss till Älvsbyn där de blir slalom och massa annat, can't wait!

Alltså såhär ser min vecka ut:

Måndag:skridskor?
Tisdag:skola>stan>polis (pass)>Norsjö (match)>hem.
Onsdag:skola med nationella>hem.
Torsdag:sovmorgon>skola med datakunskap prov.
Fredag:skola>bjurträsk.
Lördag:bjurträsk.
Söndag:bjurträsk>träningsläger>hem.



skola

Har just sett klart top model 2, egentligen dom programen är hur gamla som helst och alla ser ut som skabb typ. Deras kläder/hår är verkligen inte snyggt! Iallafall idag har skolan gått riktigt snabbt, först språk i 1,5 h men vi satt mest vid datorn och gjorde annat så det var inte så jobbigt. Nu på onsdag ska vi redovisa vårt arbete om nån fotbollsspelare, haha minns inte vad han hette. Sen hade vi datorkunskap, där jag ocj kaj mest satt och tjollrade, vi pratade om vilka bilar vi ska ha när vi blir stora. Jag ska ha en jaguar (den på bilden nedan) men jag ska även ha nån där man rymmer barnen. Okej nu ska jag hålla mig till skoldagen och inte skela iväg igen, vi hade engelska även där satt vi vid datorn och gjorde lite övningar (spelade spel) och sen vare svenska där såg vi en film och sen inte så mycket mer. Så dennna dag har varit riktigt bra, men nu gäller det bara att hitta på något ikväll! Hur har eran dag varit, vad har ni gjort?


rätt söt.

09-02-23

Godmorgon, måndag idag vilket betyder sovmorgon. Nog för att man inte sover så jätte mycket längre men trekvart är väll ändå en hyffsad sovmorgon! Idag är det skolan som gäller och efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra, några tips? Tänk att det bara är en skolvecka nu sen äre sportlov, herre så skönt! På sportlovet blire att fara till vikkans farmor och farfar och bo där men även åka skidor och sånt ska bli riktigt kul! Blir nog även att träffa kusinen hoppas jag! Har ni några planer för lovet?


BVFA


Nu ska jag kolla lite bloggar osv, sen blir det skolan. Ciao

btw

Förresten nån som vill göra en heather till mig, det skulle vara bussigt!
Isf ni kan ju lämna en kommentar eller nått?!

gossip

Söndag idag, en av de tråkigaste dagerna på veckan. Man ska alltid göra klart alla läxor som man har skjutit upp, man gör aldrig nått rolig. just nu sitter jag ock skriver min engelska bok recension, alltså den på Twilight. Det går väll inte så jätte bra gör mest annat. Förresten ikväll blir det Gossip Girl, länge sedan jag såg det men jag tror faktiskt att jag redan har sett de här avsnitten som gått, jag får väll se ikväll om jag fattar något. Gossip Girl är verkligen en av mina favoritserier, men jag ser gärna på Desperat housewives också! Vilken/vilka är din favorit?


 tryck på bilderna så blir det skarpare och större.

B&J

Söndag idag, jag har inte hunnit göra så himla mycket än. Jag & pappa skjutsade upp Matilda och Ida på Boda Borg eftersom dom skulle ha fotbollsavslutning, snart ska vi fara på utställningen visa hjärtat (sista dagens idag). Efter det blir det nog att läsa lite i Twilight och sen skriva en recension på den eftersom den ska vara inne imorgon.

Igår då, jo först for jag på hockey. AIK-Rögle vi vann med 3-2 efter ot, bra jobbat. Sen for jag Matilda och Ida ner på stan och åt, riktigt gott! Sen köpte vi Ben & Jerrys , förresten tjejer ni glömde dom här visst får jag äta upp dom då, haha?! Aja sen på kvällen då satt vi och bläddrade mellan massa filmer som gick på tv:n, såg melodifestivalen och vi spelade även lite spel. Riktigt roligt var det! Har tyvärr inga blider från igår, får bli nån annan dag!

B&J

helgen

Godmorgon jag har just ätit frukost och ska snart ta och plocka upp lite kläder på mitt rum så att det går att vara där. Gårkvällen var riktigt rolig, det bjöds på mycket fika, mycket skratt och massa annat. Det var då Jag, Matilda , Matilda, Vikkan och Evelina som var där, vi fikade såg lite let´s dance (nån som vet vem som åkte ut?), såg en skräckis (fast jag och evelina såg inte eftersom den var för hemsk) och spelade spel. Riktigt roligt att träffa alla igen! Jag kan också medela att jag och vikkan ägde i Vilda gester, det andra laget med Matilda och Evelina hade börjat och hade gått i mål så vi var tvungen att ta typ åtta stycken "pjäser" för att komma lika, och självklart så gör vi det vi var grymma!


Detta är så Matilda S, jag, Matilda N och Evelina, och ja det var igår.

Idag blir det iallfall hockey, och efter det ska jag möta upp med Kusinen och Ida så ska vi dra oss mot stan och äta nån stans. Sen far vi nog hemmåt och kanske ser lite melodifestivalen, spelar spel eller nått de har vi itne bestämmt. Sen sover dom här inatt ska bli riktigt kul! Men nu måste jag dra mig och plocka lite på rummet, jag skriver senare! CU


fredag

Fredagkväll är här och jag ska snart äta fläskfilé med klyftpotatis, mums! Har sedan det förra inlägget hunnit duschat osh varit på ica. På ica köpta jag (eller pappa betalade) en rulltårta som jag ska bjuda på ikväll när jag är med tjejerna, sen köpte jag även godis och läsk. Kommer bli gott! Ikväll ska vi (jag, matilda, matilda & vikkan) vara hos matilda Södergren och hitta på nått , vär väldigt längesen vi var alla fyra tror sist var skolavlslutningskvällen. Iallfall vi ska även ha "knytkalas" där alla tar med fika, sen ska vinog spela spel och lite sånt ska bli trevligt!

Imorgon blir det hockey sen ska min kusin komma och även idag så vi ska hitta på något. Jag berättar mer om det imorgon!


Matilda S, Matilda N, Jag och Viktoria.

FL-hockey

Kom just hem från FL-hcokeyn, rätt trevligt faktiskt. Men eftersom jag hatar att förlora så blev det väll inte så jätte kul. Vi kom trea av fyra lag, inte så bra aja vi tar det nästa år eller nått?! Första matchen spelade vi mot FL2orna, det blev 2-1 till dom. Men jag måste faktiskt klaga lite på dommaren för pucken var inte blokerad när jag petade in den! Men då kom jag också undan med en tackling, Kajsa du som trodde jag skulle åka ut , jag satt aldrig i utvisningsbåset. Andra matchen var mot FL1a i den matchen blev det 2-2, inget att säga om det. Sista matchen förlorade vi, men jag har ingen aning med hur mycket kanske 5-1? Ett riktigt snygg mål av ammme där!

Nu ska jag iallfall ta och sitta här ett tag sen blir det att duscha och vila ett tag, är väldigt trött! Sen far jag och handlar nått gott till ikväll och senare blir det att fara till Matilda! Vad ska ni göra ikväll?


Skolhockeyn förra året.
En fråga, varför ser vi så glada ut vi hade just förlorat med 21-0?

09-02-19

Rebubbled, det är vad jag spelar just nu har spelat det sen vi åt typ. Jag har klarat niveå 45 (den svåraste typ) jag blev rätt glad, man nu är jag på bana 65 tror jag det är. Då kanske ni förstår hur mycket jag har suttit och spelat. Jag ser inte hockeyn som jag sa att jag skulle göra, Martin sitter där nere med sina vänner och vill inte ha mig där så jag sitter här och kollar på nätet, men 5-0 till Timrå hur mycket kan det vara att kolla på då? Dom var nere på kiosken i första perioden och jag bad martin köpa nått S åt mig, men då kom han hem med en påse nappar. Riktigt snäll bror jag har, eller jag måste typ betala tillbaka tror jag?! Jag har itne mycket att göra, eller jag ska nog skriva mitt CV så jag kan söka sommarjobb. Har du ett sommarjobb, isåfall vad? Du som inte har vad ska du söka?


val



Tänkte bara informera er om vilka val jag har gjort inför tvåan.

Valbarakurser
Friluftsliv B
Pedagogiskt Ledarskap


Estetisk verksamhet
Bild

Individuellavalet
Naturkunskap B

Språkval
Röst och Rörelse

kycklingsallad

Goddagens, har just kommit hem från skolan och utvecklingssamtal. Det gick riktigt bra hade ingen frånvaro! Men man fick typ veta omdömena i fyra ämnen så jag vet ju inte hur det går i dom andra. Annars då idag är det torsdag vilket betyder sista dagen på skolveckan men imorgon har vi bara hockeydag så det blir som inte en riktigt skoldag. Jag måste förresten ha med mig lunch imorgon, och har ingen idé kanske blir det kycklingsallad som vanligt. Jag har alltid med mig kycklingsallad med pasta, kyckling, rödpaprika, svarta oliver, fetaost och äpplen. Om du äter kycklingsallad vad har du i din sallad då? Iallafall nu ska jag spela rebubbled och sen blir det att äta och hockey, jag hör av mig under kvällen. Ciao



sovmorgon

godmorgon, jag har just duschat och ska snart göra mig klar men ska skriva ett snabbt inlägg innan. Idag blire skolan och sen utvecklingssamtal, inte min favorit direkt. Jag får alltid en klump i halsen och kan typ inte prata, jag är alltid rädd att dom ska säga hur dålig man är eller nått. Aja vi får se hur det går idag. Ikväll är det förresten hockey, det ska jag kolla på. Timrå är det vi möter ikväll, får se hur det går men hoppas på vinst.

jag bjuder på denna bild idag.
från vänster: Lina, Evelina, Viktoria, Matilda och jag.

Förresten för er som inte fattade vilka det var amanda och petz imiterade igår så var det Thea i början och jag i slutet. Men det kanske ni förstod?

Charader

dagens roligaste:

Charader av amme och petz

Dett kommer då från amandas blogg.

roligt

Kvällen har jag spenderet med min bästa vän, Viktoria! Riktigt längesen så det blev mest att prata om allt som häder hänt. Men jag tycker att bästa vänner är dom man kan göra ingenting med men det är ändå roligt. Det är bara jobbigt om man måste göra nått precis hela tiden. Själv har jag hellre en bästis än flera "sämre" kompisar eller vad man säger. Viktoria har varit min bästa vän sen tvåan då hon flyttade hit, vi har hunnit med ganska mycket tillsammans. Och bara för att jag kom och tänka på det har ni läst att dom ska fylla igen mobackenbadet, dit brukade jag och vikkan fara och bada i bland. Nu får vi nöja oss med falkan, men det går perfekr eftersom de är där vi oftast badar. Man måste alltid simma ut till grundet och ta en sten. Förresten är det bara jag och vikkan som är 16 år och använder cyklop när vi badar? haha det blev ett lite konstig inlägg, jag börjar med att jag for till vikkan och sen om att bada, aja jag skriver bara det jag kommer att tänka på.



Förresten kul att ni kommenterar fortsätt så!
Ni kan gärna få skicka hemsidor med prisvärda sommarkläder eftersom jag är i behov av det!

Hola!

Idag slutade vi skolan vid 15.00 eller man skulle egentligen jobba med friluftslivs arbetet men vi är typ klara så halva våran grupp gick. Men då stannar jag och Amanda kvar på skolan och nördar som vi är så sätter vi oss och spelar rebubbled och gissa vad. Jo vi klarar ut hela spelet, jag blev rätt glad! Sen efter de for jag upp på mammas jobb och tog gerdasil sprutan. Jag gillar typ att ta spruter, är det normalt? Iallafall jag ska dit om två månader och ta nästa spruta.



Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, har ni något förslag?

sandaler

Snart ska jag till thailand och måste därför införskaffa ett par sandaler.
Vilka ska jag välja? (och om du tycker de första paret, vilken färg isf?)

första paret
andra paret

båda kommer från ellos.


film.

Wild child var en riktigt bra film enligt mig. Sådär tjejig med kärlek, vänskap och bråk. Sånt vill man ha i en film det gör dom bra! Det ska inte vara mord och hemska saker, det är ett big no. Sånt är bara hemskt, jag vågar inte kolla på sånt man får bara marddrömmar eller nått i den stilen. Det blir alltid att att när jag sett nått hemskt att om jag typ går ner i källaren måste kolla om det är nån under trappen eller om man går på toan måste man kolla så ingen ligger mördad i badkaret. Sånt gillas inte och då ligger man hellre och kollar på en töntig tjejfilm!

Vad gillar du för typer av filmer?

Ge mig nått tips på en bra film?!

the notebook är min favorit film.

wild child

Goddagens! Det blev inte att fara och träna i Norsjö idag, istället har jag bara slappat framför tvn och har just ätit. Jag har även laddat hem filmen wild child som jag och min kusin hade tänkt se på bio, men den visades ju tyvärr inte. Så nu ikväll blir det att se den och jag ska även fara och handla med mamma. Ska nog köpa nån tidning eller nått , det känns lockande! Men nu ska jag se filmen, skriver ikväll.


tragiskt

Vi slutade skolan vid 13.00, sen for jag och amme hem till mig och hämtade målvaktsutrustningen och den är så himla liten vi måste hitta något annat. Vi anropar Phille, vi vill ha din utrustning. Iallafall vi for sedan ner på sunnanå för att träna lite, men eftersom nästan inga tjejer kom vare rätt tråkigt och vi gav upp. Jag är inte peppad efter att ha provat stå lite, jag är sämst verkligen jätte sämst. Aja det är väll mitt lag som får lida. Längtar istället till de övriga matcherna, dom ska bli roliga.



Idag vet jag inte vad jag ska göra ska ringa och prata med pappa och försöka få honom att skjutsa mig till Norsjö på träning. Om det itne blir det så är det väll bara att ligga i soffan eller nått. Är det nått bra på tv ikväll?

tälje

Kom just hem från hockeyn, det blev vinst med 3-0 i öppenkasse. Riktigt härligt, det behövdes. Nu gäller det bara att vinna resten av matcherna. Bara två hemma matcher kvar, om det inte blir slutspel. Men jag missar ändå slutspelet eftersom vi far till Thailand. Jag hoppas på att möta HV71 i slutspel eftersom det har gått så bra mot dom! Tänk snart är säsongen slut, vad ska man göra då?

Imorgon slutar vi som vanligt 13.25 och då ska tjejerna i klassen spela lite hockey, målvakterna dvs jag, Emma och Amanda ska få pröva utrustningen osv. Jag vill verkligen inte stå, men lotten avgjorde och jag måste öva förfullt nu. För jag vill vara bra på det jag gör, jag har press på mig att jag ska vara i bäst i allt jag prövar på. Om det inte går bra så ger jag upp ganska fort. Därför har jag hunnit prova på de flesta sporter typ, basket, fotboll, segling, klättring osv. Skulle vara kul att få veta vilka sporter du provat?!


09-02-16

Nu sitter jag här igen, ska snart äta och sen fara på hockey. Det var längesedan det var hemma match nu, så är riktigt peppad! Jag hoppas att Mia är det så jag har nån att vara med, jag älskar den ungen!



Nu tänkte jag visa er min veckoplan för er som är intreserade!

Måndag: hockey
Tisdag: skola>hockey med tjejerna i klassen
Onsdag: skola
Torsdag: skola>utvecklingssamtal
Fredag: skolan>träffa "gammla" gänget på knytkalas
Lördag: hockey
Söndag: kanske match, eller?

Skriver när jag kommer hem, ni får ha en trevlig kväll!

Hemma

Nu är jag hemma igen, jag och Matilda har haft väldigt roligt! Vi har mest suttit och nött rebubbled och pratat hockeykort och hockeyspelare. Men vi har även sett hockey och melodifestivalen och tränat. Jag måste bara tillägga att när vi är på bana 47 i rebubbled så blire strömmavbrott och alla baner far bort, inte en enda kvar. Vi vart inte så glada då, men annars har det varit idel galda miner med mycket skratt. Riktigt roligt!


ett antal år sedan.

Imorgon är de skola som gäller, jag känner mig inte peppad hade gärna sovit hela dagen. Men nu blir de inte så, det blir först skolan och sen hockey. Rätt bra de med!
Nu ska jag duscha, ciao.

Bjurträsk

Sitter just nu hemma hos kusinen i Bjurträsk, vi har sett melodifestivalen. Jag tycker det var ganska rättvist att måns och H.E.A.T gick vidare. Själv tyckte jag dom sistnämda var bäst. Vilka tycker du?


smörpaket.

Detta blev ett kort inlägg, nu ska vi spela rebubbled.

Bion

Igår vare bio som gällde men det blev inte Wild Child eftersom den inte visades. Synd, men istället såg vi Benjamin Buttons otroliga liv, filmen var tre timmar lång och riktigt bra! Jag köpte mina älskade smörpopcorn som tog slut rätt fort. Iallafall, idag ska vi dra oss till Bjurträsk vi far med bussen klockan 14.30, (jag hoppas ni anteckande det där)! Sen ikväll blire nog att se hockey, HV71 borta. Vi måste ta och rycka upp oss och vinna, annars blir det inge slutspel.



Aja nu ska vi dra oss. Kanske lite mer rebubbled, får se!
Ciao

citiat

Måste bara berätta om ett citat. Idag på skolan sitter jag, Amanada, Emma & Julia och pratar bikinisar. Och då komer vi in på att om man kör utan inlägg och det blir kallt, ja ni vet vad som händer då?! Haha men så kommer amanda med kommentaren: "det händer aldrigt mig jag har typ varma tuttar".


















Jag satt och skrattade hur länge som helst, sånn humor har jag!

slut


Skolveckan är äntligen slut. Jag har just kommit hem, jag cyklade hem med Sofia och vi for vidare för att hämta målvaktsutrustningen. Jag har ingen aning om hur det här ska gå, men eftersom jag ska stå mot FL2 så läre väll inte gå så bra när ett par där spelar hockey. Aja jag ska göra mitt bästa, måste bara träna.


Ikväll blir det bio med kusinen, men först ska jag upp och möta henne på stan och där ska vi köpa hockeykort med Ida. På bion ska vi iallafall se Wild Child, till det blir det nog lite smörpopcorn. Smörpopcorn måste nästan vara det godaste som finns, man längtar alltid efter det när man ska gå på bio! Mycket godare än godis och chips tycker jag! Vad är erat favorit snacks?

martin

jag tänkte uppdatera lite om Martin, som sagt han har brutit nyckelbenet och ligger på lassa här i stan. Han var tvungen att stanna eftersom han var riktigt uppsvullen och det kunde vara nått med nerverna. Han får inte äta eller dricka ifall dom måste göra nått. Jag hoppas han blir bra snart och får komma hem.

Har tyvärr inga bilder här på skolan så det får bli ännu ett tråkigt inlägg.

Nu ska vi gå och ha idrott CU.

Lasse Lindh


Har just laddat hem 8 album med Lasse. Han är riktigt bra tycker jag, gillar mest Kom Kampsång och Du behöver aldrig mer vara rädd. Hoppas på att hans låt på lördag kommer vara lika bra!

Nu äre hockey, skriver ikväll.

bilden vill tyvärr inte ladda upp fixar de senare.

saik - modo

Ikväll är det hockey som gäller, äntligen säger jag bara! Borta mot modo idag, fullsatt ska det också bli där borta. Jag tror dom flesta faktiskt far dit för att se Peter Forsbergs comeback. Själv tycker jag inte om hans speciellt mycket, visst ha var en grym hockeyspelare förut men itne lika bra nu. Jag fattar inte att Bengt-åke hade en plats åt han i LG-hockeygames, han har typ inte spelat på hur länge som helst och bara för att han har varit proffs borde inte han få en fribiljett. Aja jag ska iallafall se match och hoppas på vinst, vi behöver det! Det måste bli slutspel för Skellefteå AIK!


Martins första mål i elitserien var mot modo (dock under en träningsmatch)!

12.02.09

Hej! Idag har de varit en lång dag på skolan, torsdag brukar egentligen vara bland de kortare men eftersom vi hade skrivar-tävling (som förövrigt gick sämst) så blev det en väldigt lång dag! På engelskan såg vi Juno, en riktigt bra film tycker jag! Sen vare kost & träning, vi jobbade om matspjälkningen inte det roligaste måste jag medge. Jag längtar till arbetet om anorexi, jag tycker sånt är väldigt intressant. Vad ska jag göra nu då? Jadu ingen aning ska nog kolla runt på lite bloggar. Vill du att jag ska kolla på din blogg, isf lämna en kommentar med din adress!?


top model



Finalen av top model var sämst. Jag visst redan att Mckey skulle vinna men då hade jag hellre sett att Annaleigh skulle ha kommit minst två men helst hade jag sett hon vinna. Hon var hur snygg som helst, skulle gärna ta hennes hår dessutom. Åh vem som helst kunde ha fått vunnit istället för Mckey hon var så himla tråkig och såg ut att vara typ 30 år. Den jag hejar på vinner aldrig förutom en gång när Salisha vann. Aja får väll ta och vänta till nästa säsong (om det kommer nån). Nu ska jag faktiskt gå och läsa sen sova, är riktigt trött!

cu.

spelberoende

Jag har fastnat för dessa två spel som jag kan sitta och nöta hut länge som helst.
rebubbled
magicspinball

Har du nått favortispel ?

ge mig


Detta får ni gärna skicka hem till mig, skulle sitta fint till Thailand.
Allt kommer från http://www.gojane.com/.

skidor

Goddagens! Kom hem fån skolan för ett tag sen. Vi hade matte prov kändes som om det gick hyffsat men jag får väll se. De sista två lektionerna (idrott och friluftsliv) hade vi skidor. Körde en massa staffetter, sen skulle vi bygga olika typer av backar typ puckelpist, slalombacke, slörtloppsbacke osv. Var rätt kul men de flestas fötter var rätt frusna efteråt. Imorgon måste jag på skolan 08.30 när jag egentligen börjar 10.50 för att vi ska vara med i nån skrivartävling, känns ruttet. Men ett plus är att man får ha med sig fika & godis, mums!


En bild på mig och vikkan när vi åkte skidor på falkan, fast just här fikade vi.
 btw posén var inte tänkt, jag är bara en naturbegåvning?!

Aja, nu ska jag gå och se tv, jag skriver senare!

humla

Till att börja med det är riktigt roligt att läsa när ni kommenterar fortsätt så och ni som inte kommenterar, kom igen börja göra det! Ikväll har jag sett top model och pluggat matte, vi har prov imorgon. Ekvationer och sånt shit, inte roligt. Jag hoppas bara att jag klarar det, är inget snille precis. Förresten så blir det inga långfärdsskridskor imorgon det blev inställt pga att dom inte har hunnit skotta bort all snö på banan. Istället blir det längskidor, inte det bästa men det funkar iallafall. Just nu äre bara riktigt tråkiga inlägg om vad jag gör. Vad vill ni att jag ska skriva om?


hockeykort

Det vart inga skydd på stan pappa surade, men istället styrde vi våran silvriga bil mot Piratkiosken. Där blev det hockeykort först köpte jag två packet. Fick Erik Karlsson på nå spec-kort, riktigt trevligt. Fick även Martin, kändes rätt onödigt när jag redan har han. Men då sålde jag de till pappa, så jag kunde köpa ett nytt packet. Då fick jag Erik Karlsson fast på vanligt kort, ännu roligare. Men jag väntar fortfarande på mina favoriter, de måste komma snart så jag kan sluta slösa mina dyrbara pengar! Vilken är din favorit hockeyspelare?


bjuder på en bild med Erik Karlsson.

bild

tänker bjuda på en bild från helgens hockey-cup där vi kom två.
Ni är grymt bra tjejer!


Matilda, jag och ida.
lite suddig bild men ni överlever.


målvakt

Sitter nu på pappas jobb, slutade klockan ett idag kändes riktigt skönt. Ska fara upp på stan nu och kolla hockey grejer som jag kanske köper senare. Förresten så lottade vi idag om vem som skulle stå i mål på skol-hockeyn, och  självklart blev det jag. Känns inte kul eftersom jag vill vara ute och spela och inte bara ligga på isen med massa skydd. Jag kommer verkligen att vara sämst.

men nu ska jag dra mig, skriver senare.

vikkis



Skriver ett snabbt inlägg ska ta och leta reda på ett par skdriskor tyvärr har vi bara oslipade hemma, men men. Ska iallafall fara ner på sunnanå-plan snart och åka lite med vikkan. Det var länge sen jag såg hon så det ska bli trevligt! Men nu måste jag skynda mig, vi hörs.


stan

Sitter och skriver med kusinen min, vi har just bestämmt att hon ska komma hit på fredag så ska vi se Wild Child på bio. Sen sover hon här till på lördag och nån gång på dagen tar vi buss eller bil till Bjurträsk där det är träning på söndag!  Nu längtar jag, bara 4 skoldagar kvar. Vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit på skolan och efter det for jag upp på stan och köpte en födelsedagspresent åt mamma. Det blev en aik mössa, en såndär tigerränder och taggtråd. Jag fick också hem ett par skridskoskydd för femtiolappen. Såg lite utrustning jag skulle behöva ska försöka få ner pappa på stan imorgon så jag kan inskaffa ett par nya handskar och ett par byxor eftersom jag har storlek XL/54 på mina som jag ärvt av martin.
Nu ropar mamma, maten är klar skriver senare ciao.


Jag bjuder på dessa bilder från cuppen.
Bilderna är lånade av ida

Datorkunskap

Sitter på skolan nu, vi ska snart ha datorkunskap. Inte så värst jobbigt, bara sitta och fixa lite på word. Ska snart ta och spela rebubbled, de flesta tjejer i klassen (mest burebor) älskar det och spelar det så ofta de kan. Så jag hade tänk ta och utmana dom och se hur längt jag kommer.



Annars då idag efterskolan tror jag att jag drar förbi staden tvärt skulle behöva köpa min present till mamma, men dte kanske jag gör imorgon när vi slutar 13.25, får se. I veckan äre skola som gäller på onsdag ska vi fara och åka längfärdsskridskor i kåge ska bli roligt jag och linn har planerat att ta med pinnbröd osv gott, gott! I helgen vet jag inte vad jag ska göra var rätt sugen på bio, Matilda L kom hit på fredag så far vi på bio? Aja ni får veta mer vad som händer i veckan senare. Nu ska jag spela, ciao.

 

ishockey

Jag tänkte uppdatera er som inte har sett hockey i veckan. Och ni som inte gillar hockey kan skippa detta inlägg.
Jag börjar med Team 19.
Matcherna slutade såhär:

Onsdagen den 4 februari 2009
4/2 Tjeckien-Sverige 0-2 (0-0, 0-1, 0-1)

 

Fredagen den 6 februari 2009
Sverige-Schweiz 4-1 (2-0, 1-1, 1-0)


Lördagen den 7 februari 2009
Sverige-Tyskland 5-2 (2-0, 2-1, 1-1)


Söndagen den 8 februari 2009
Finland-Sverige 5-4 (1-1, 1-1, 2-2, 0-0, 1-0) efter Ot och straffar

 

Sverige vann därmed turneringen, bra jobbat!

 

Sen vare då LG Hockey Games:

 

Torsdag den 5 februari 2009
Ryssland-Sverige                                                                   
3-4 (1-3, 1-0, 1-1)      

 

Lördag den 7 februari 2009
Sverige-Tjeckien                    
6-4 (2-1, 2-2, 2-1)    

 

Söndagen den 8 februari 2009
Sverige-Finland                                
4-0 (0-0,1-0, 1-0) 

 

Sverige vann därmed turneringen, bra jobbat!

 


Tårta

Nu är jag hemma, äntligen kan jag väll inte påstå. Älskar att vara i Bjurträsk, allt är mycket roligare men det kanske inte är Bjurträsk utan min über bra kusin Matilda som gör det. De här senaste tre dagarna har jag suttit i en buss samanlagt ca 8 timmar kanske mer eller mindre. Inga bekymmer eftersom jag gillar att åka buss, med gott sällskap eller bra musik så går det finnemang.


Jag & mamma julen-08

Nu när jag har kommit hem till skellefteå så har jag firat mamma, vi har mest bara ätit tårta. Hade tyvärr inte hunnit köpt nån present åt henne men det ska jag ta och fixa antingen imorgon eller på tisdag. Mamma har även fixat lite med min rygg eftersom jag får ont i lungan/revbenen när jag anstränger mig. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Twilight måste läsa ut den snart så jag kan skriva min bokrecension. Jag skriver imorgon ciao.

Sex och Chocolate

Nu är jag tillbaka i bjurträsk alltså inte hemma än så det blir inget långt inlägg. Igår steg vi upp halv 6 och gjorde oss klara, for till Norsjö och sen bussen vidare till Villhelmina. Blev en rätt bra dag. Vi kom 2:a i cupen, vi förlorade mot Storuman med 3-1 vann mot Lycksele med 9-1 och ännu en vinst mot Villhelmina med 6-0. Men jag, Matilda, Elsa, Johanna och Ida fick även spela med lycksele men det slutade med förlust mot storuman med 5-3. Jag fick även göra ett mål (mot Villhelmina) och ett ass. Ida var riktigt duktig igår och fick göra hela fyra mål. Matilda blev utsedd till matchens lirare och fick då ett nyckelband där det stod Sex & Chocolate, det ska hon använda varje dag hade hon tänkt. Aja, vi ska hitta på nått nu bilder och mer inlägg kommer ikv när jag kommer hem!



Grattis mamma!!!

Bjurträsk

Sitter nu på kusens dator, vi ser let´s dance. Imorgon blire att stiga upp tidigt kanske vid 05.30 eller nått, känns hårt. Jag ska gå och fortsätta se och packa ihop det sista. Vi hörs kanske imorgon annars blire på söndag. Ciao.


Förresten

Satt just och tänkte på semlor. Och tänkte då på att jag alltid äter locket först och sedan äter jag upp underdelen så det bara blir kvar grädda och mandelmassa och då äter jag upp det sist. Hur äter du dina semlor?


Helgen

Har just packat klart alla saker jag ska ha med mig till Norjsö/Bjurträsk. För er som itne vet så är det hockey-cup i helgen vi ska till villhelmina och spela. Har tänkt cykla genom denna djupa snö in till stan där bussen går klockan 13.00. Så jag ska snart börja dra min stora väska dit, så jag hinner köpa nått att ha på bussen. Som ni förstår kommer det att bli världens sämsta uppdatering. Men ni får itne sluta läsa bara för det för på söndag kommer jag tillbaka med bilder och annat från helgen! Förresten, vad ska ni göra i helgen?

CU.

HP

Har just gjort ett Harry Potter test och måste få skina med mina kunskaper

Längtar så oerhört efter premiären, jag ska självklart gå med mitt trogna hp freak viktoria! Vi har haft ett antal harry potter maraton då vi ser alla filmer på rad utan att sova, om nån somnar måste vi göra det en gång till för att klara det. Vi har endast klarat det 1 gång, vi är inte tappra. Aja det ska snart göras om så vi blir uppdaterade på våra repliker. I 9 gjorde vi till och med ett kolage i skolan med harry potter (daniel radcliffe) på och hängde upp de men det ska tydligen ha blivit nedbränt?! Ni kanske förstår att vi gillar HP, men gör du det?

kvällen

Skriver bara ett kort inlägg. Vi ska snart fara och äta sen blire bio "I taket lyser stjärnorna"! Kommer nog bli finnemang. Har suttit och kollat runt på kläder här kommer lite mer av det jag vill ha:


Favoriten är den gula t-shirten, där det står "I only date super heroes".
Allt kommer från Forever21.

snöstorm

Helst av allt skulle jag vilja börja det här inlägget med en massa svordomar. Jag ska först och främst klaga på att dom inte skottar bort snön som kommer, nä dom låter det ligga ca 2-3dm snö som man ska cykla igenom! Hallå, ploga iaf cykelvägarna?! Iallafall, när jag har dragit cykeln genom den förbaskade snön och kommer hem så låser jag upp dörren men sen går den itne och stänga så står i kanske 20 min och försöker stänga den, tar bort alla snö som möjligtvis kan stoppa den från att stängas, men den går fortfarande inte igen. Så då ringer jag pappa (som är i Stockholm,  ochtror jag att han kan göra nått?!) och medans jag pratar så blir jag så himla arg att jag bara smäller igen dörren som då stängs, men smart som jag är så öppnar jag och kollar vad som kunde ha varit felet? Men då går itne handtaget upp förrän jag typ hänger mig på det, så jag blir ännu argare och stänger därren igen. Så nu om nån möjligtvis ska hem till mig gå inte genom våran "vanliga" dörr.
 

Idag på skolan hade vi engelskaprov, tror att det gick ganska så bra. Efter det fick vi information om valen till tvåan. Rätt klurigt är det, men återkommer när jag har gjort alla mina val! Efter det hade vi k&t redovisning gick också bra, endel sa att våran (jag&rille) redovisning var bäst medans andra sa att vi hade rätt tråkigt. Aja bara Katarina tyckte om det så vi får bra betyg. Hur har eran dag varit?

Detta var ett rätt tråkigt inlägg kände jag! Ska gott göra er, men då måste ni berätta vad ni vill att jag ska skriva om? Skriver senare, ska hjälpa mama att skotta nu!


09-02-05

Godmorgon! Har sovmorgon idag sa jag har just stigit upp. Och det första man ser när man tittar ut är hur mkt snö som helst, och det är inte skottat (såklart). Och eftersom ingen är hemma och kan skjutsa mig måste jag cykla! Aja det blir teckisar & mössa! Idag hoppas jag på att klara av engelska provet, och på att kunna få en bra redovisning på kost och träningen. Vi ska även få nån information om valen inför 2:an har redan bestämmt att jag ska gå Friluftsliv B sen får vi se vad det blir!:) Ikväll ska jag och mamma gå ut och äta och se bio , mamma ville se I taket lyser stjärnorna så den ska vi se. Vad ska du göra idag? Jag skriver mer när jag kommer hem, Hei sitten!:)


träning




Träningen var inte alls kul tyckte jag, trivs bättre i Norsjö. Mycket snurriga övningar men när man väl kom in i det funkade det. Kände ingen eller jag visst vem en var (elin som går FL2) tyvärr så var emma sunnefeldt inte där, den enda jag känner hyffsat bra iallafall, aja klarade mig ändå. Men det blir nog ingen fler gång. Jag kan också medela att junior kronorna vann över tjeckien med 2-0 i en 5-nations turnering, Grattis säger vi till dom! tyvärr fick inte martin göra nått mål, men hörde att de skulle ha gått bra! Annars då, tar en paus från mitt pluggande, förresten så for jag och pappa förbi hemköp dom hade pisatagenötter!!! Så ska nog ta och äta dom medans jag läser lite mer engelska och sen blire nog topmodel. Förresten tack för kommentarna kul att läsa, fortsätt så!


full rulle



Bara ett kort inlägg nu, har väldigt mycket att göra och ändå sitter jag här?! Ska börja med att laga mig lite mat snabbt som tusan , sen ska jag göra mig klar (det lät som om jag skulle fixa min snygg, haha nae jag ska ta på underställ osv) och sen måste jag ringa pappa och be han skjutsa mig upp på norvalla eftersom jag ska träna med Clemens, känner mig itne ett dugg peppad. Känns som om jag kommer vara sämst, aja ska göra mitt bästa. När jag kommer hem är topmodel och jag ska hinna plugga alla engelska, får se om jag spelar in antm eller. Aja ska skynda mig så jag kanske hinner plugga engelska med.

Förresten vart är alla kommentarer?
Kom igen nu, kommentera!

fjällräven

Sitter på skolan och har friluftsliv. skriver om Djur, just nu fjällräven typ såhär låter det:


Fjällräven

Fjällräven var förr mycket vanlig och du kunde lätt se dom över hela fjällkedjan, men nu är den väldigt sällsynt. Fjällräven är betydligt mindre än den "vanliga" rödräven. På sommaren är fjällräven gulbrun eller gråbrun. Till vinter kan de antingen få en päls som är hel vit medans andra blir gråblå. Dom väger oftast kring 4-6 kg, och är ca 60 cm lång fast då tillkommer en svans på 35 cm.

Då förstår ni ungefär hur kul jag har. Ska snart ha idrott, handboll. Inte min favoritsport precis! Såklart är min favorit hockey, vilken är din?

Aja får återkomma senare idag, Ciao.


Ni får nöja er med denna bild eftersom det var det enda jag hade.

raise your voice

Hade bara tänkt kolla med er, vad vill ni jag ska skriva mer/mindre om? Mer bilder, vad ska jag ha bilder på isf? Kom gärna med önskemål så jag kan förbättra bloggen!


Stugan -08

lista

Jag veta att ni gillar mina listor (eller?), haha. Jag bjuder på en dagens såhär på kvällen. Snart är det mat sen Top model! Älskar det programet, ser och har alltid sett det. Följer du Top model?

dagens vill ha:
pengar i mängder
dagens klädsel: tidigare: jeans, t-shirt och cardigan, nu: mjukisdress.
dagens smink: fondation endast
dagens frisyr: utsläppt med luggen dragen i en knorv åt sidan.
dagens låt: Kär i en ängel - Håkan Hellström
dagens plan: äta>plugga>topmodel>sova
dagens bästa: musik
dagens roligaste: Amme
dagens dummaste: skridskorna, kan nån slipa dom?!
dagens drog: datorn
dagens köp: naturgodis
dagens godis: naturgodis
dagens humör: glad men trött
dagens bild: Lisa & Martin Lundberg (jag hoppas det går bra för dig i finland!)

vill ha


Har suttit och kollat lite kläder hittar så himla mycket men skulle aldrig ha råd om jag
gick och köpte allt jag ville ha. Iallfall jeansen kommen från Topshop tröjan från
cdon.com (haha hur hittade jag den där?) och Solglasögonen och skorna från
flyjane, skorna kostade faktiskt bara ca 300, fast då tillkommer frakt och sånt
tror jag nog.

tisdag

Ännu en tisdag har paserat, tänk nu har halva skolveckan gått. Vi är lediga på fredag känns skönt, fast måste säga att det känns jobbigt med spanska läxa till imorgon, engelska prov och kost och träning redovisning på torsdag. Aja det är bara att jobba på, det ska nog gå bra! Vad har jag gjort idag då? Skolan såklart, slutade 13:25 så begav mig mot stan för att kolla in en jeansjacka på gina, den passade inte mig så bra så ska kolla om jag hittar nån annan. Annars så fick jag bara med mig lite naturgodis hem, förresten skandal att det är slut på pistagenötterna. Såg att det var pga av dålig skörd dom inte fanns i sortimentet verkligen synd eftersom dom var godast! Iallafall det var min dag, hur har din dag sett ut hittils?


bikini

Har kollat runt på lite olika hemsidor efter bikinisar, heter det bikinisar?  haha iallfall hittade 2 stycken jag fastnat för men vet inte vilken jag ska klicka hem. Hjälp mig välja! Vilken skulle du ha tagit?


Båda kommer från hm.
 

09-02-02

Måndag, dagen gick rätt fort. Kom hem och såg top model, åt upp resten av tårtan, mycket gott! Hann inte skriva nått igår efter träningen. Iallafall träningen gick hyffsat, staffeterna var roliga medans endel övningar gick skrutt. Uppspelet funkade verkligen inte, fick iallfall förfågan om jag ville träna med Clemens på onsdag. Vet inte riktigt hur det blir får se om kusen far åker nog jag med. Måste bara säga att ida har sina stunder, när tränar sitter och ropar upp namn på folk i laget (om vilka som ska med till Villhelmina) så säger han  "Helena" och då ropar ida "Vem är det?". Haha rätt kul tycker jag eftersom dom har spelat ihop ett tag. Ska kolla lite bloggar och sånt nu, jag skriver ikväll. Ciao!


Matilda, Ida och jag.

Topshop

Några av mina favoriter från Topshop.

Morgon

Godmorgon!:) Jag har nyss duschat och ätit frukost eller vad man ska kalla det, det blev en bit tårta som stod i kylen. Idag är skola som gäller, inte alls en kul dag, alla spåk man kan tänka sig och datorkunskap. Aja med några bra vänner går dagarna alltid snabbare, så jag ska ta och leta redan på dom. Förresten har Martin farit iväg mot Finland, lycka till! Men nu ska jag ta och göra mig klar, ciao.


Falkträsket

twilight


Gjorde ett test som skulle avgöra vilken av personerna i familjen Cullen jag var,  jag blev Carlisle Cullen, alltså "pappan" i familjen. Vet väll inte om det stämmer, menmen.  här kan du kolla vem du är, du kan även göra fler tester som tex vem av killarna i Cullen familjen du passar bäst med (jag fick Carlisle där med). Gör dom testen och lämna en kommentar vem du är, skulle vara roligt att veta.


foto


Bjuder på denna bild, såhär på morgonkvisten. (även om klockan är 12:53)
haha bara jag som tyckte det där var kul, eller?

söndag

Sista dagen innan ännu en skolvecka. Vädret idag är kanon, men jag hinner nog inte vara ute så mycket ska upp till bussen som går  15.00 sen blire bjurträsk och sen vidare mot norsjö. Hockeyträning ikväll alltså, riktigt kul! Blir nog min sista träning innan cupen i Villhelmina. Jag är riktigt peppad, vi måste ta dom. Det var en kort variant av min dag, vad ska du göra idag? Ska dra mig mot köket och göra lite frukost, skriver nog nått innan jag far med bussen.


Världens bästa kusin!

RSS 2.0