31/5-11

Slutspurten på skolan nu, är ledig idag och tar det mest bara lungt. Igår var vi med klassen i boviken och spelade lite fotboll, vollyboll, lekte lekar och fikade. Allt lika trevligt! I veckan/nästa vecka har vi många planer, och jag gissar på att det kommer bli as ball.

Annars rullar livet och allting känns jäkligt bra!!!


29/5-11

Lite fler bilder från Alanya!





17:19


28/5-11

HEMMA IGEN! Kom hem igår kväll, har haft en otroligt bra vecka i Alanya med mina två fina tjejer! Vi har legat på stranden, badat, ätit mat, ätit onyttigheter, festat och haft det riktigt, riktigt bra. 

Tänkte att jag bjuder på lite bilder! fler kommer, så småning om.



 


20/5-11

Väskan är packad och ikväll går planet mot Alanya. Är sjukt taggad och kommer nog bli askul!
Jag kommer hem om en vecka och då är det slutspurten på skolan, studentveckan (som nu är planerad)  med poolparty, brännboll, övernatnningar m.m. Kan inte fatta att det snar är slut.

Men vi ses och hörs om en vecka och ni får ha det så bra här hemma.


Min senaste utlandresa var USA, Oklahoma. På bilden ovan är vi på Pops, på Route 66.


18:29


14:27

LIVET LEKER! Idag ringde dom från Ömheten (äldreboendet där jag ska jobba i sommar) och sa att jag med all säkerthet fått jobbet, TACK GODE GUD! Jag har även börjat packa för utlandet IMORGON, gah längtar så sjukt mycket. Skolan är snart över, jag far snart till utlandet med underbara vänner. Det enda som förstör min dag är svenskatalet som måste göras klart... Kommer aldrig få ihop ett bra tal på cirkus 4-5 minuter. Just nu är mitt tal 125 ord och jag har fastnat. Men ska försöka jobba på, så jag får det ur världen.


Bjuder på denna suddiga bild på mitt nya nagellack som är silvrigt/beiget/glittrigt osv. hehe

19/5-11

Här kommer lite bilder från forsränningen i Ekorrsele!








17/5-11

Nu är jag hemma, inga brutna ben men väldigt trött. Kan inte fatta att detta var sista friluftsgrejen vi gjorde tillsammans. Har haft så sjukt roligt på alla utflykter och andra aktiviteter vi gjort och självklart var denna tripp inget undantag! Vi har bland annat forsrännt, gått en höghöjdsbana, lekt lekar och några har haft hyss för sig.

SPFL 3b ♥♥♥



dessa 2 bilder fick jag av Malin


23:00

Packar just nu det sista inna jag imorgon far till ekorrsele(?), utanför Vindeln. Ser dock ut att bli dåligt väder båda dagarna, med regn. Men vi kommer nog ha trevligt endå, som alltid!
Är nästan klar med Historia A uppgiften också, skönt. Då har jag bara talet kvar, sen är den inga mer läxor/inlämningar (förhoppningsvis). Känns så otroligt bra!

Onsdag och Torsdag till veckan blir att packa och göra klart skolarbete innan Turkiet! ÅHH CAN'T WAIT!!!




15/5-11


Nicki Minaj - Girls fall like dominoes


14/5-11

Lördag idag, 6 dagar innan Turkiet och Alanya. Men innan de, på måndag närmare bestämmt så ska jag fara med klassen på en friluftsavslutning vid vindeln. Vi ska forsränna och göra en höghöjdsbanan/ekorrsele, kommer nog bli riktigt kul! Vi stannar till tisdag.
Så idag sitter jag och gör lite skolarbeten, för att göra klart allt innan Alanya. Men det går hyffsat bra, eller jag hoppas iallfall att arbetet som ajg nyss skickade in var okej.
Annars kan jag säga att jag är riktigt jäkla skolless, men till min stor glädje har jag ungefär 6 "riktiga" skoldagar kvar sen är det bara studentveckan kvar. LOVE LIFE


forsränning, Åre 2010.


13/5-11

Här kommer ett antal bilder på mig och mina 2 söta kompisar, Kajsa och Amanda! Enjoy







12/5-11

JAG, AMANDA OCH KAJSA HAR IDAG BOKAT EN RESA TILL ALANYA!!!
Vi kommer att åka nästa fredag den 20/5 och stannar i 1 vecka. Kommer nog bli fett!!!





10/5-11


YAY!!! har fått ett par raybans av Martin. TACK TACK TACK ♥

9/5-11

Kunde inte ha varit en mer passande dag att vara ledig, 24 grader i skuggan och soligt. LOVE LIFE ♥




6/5-11

sitter med min älskade vän och väntar på att vi ska spela fotboll på idrotten.




(Här tappade amanda sitt tuggummi på mina byxor)


5/5-11

Goddagens mina vänner!
Idag har jag skrivit mitt sista (förhoppningsvis) prov, vi får se hur det går senare. Var även iväg på en arbetsinterjuv tror det gick bra, jag hoppas det iallafall. Om jag skulle få detta jobb så är det på ett äldreboende på Moröbacke.
Gick även på staden med min kära vän Kajsa, inhandlade en bikini och en t-shirt.


Fick denna bikini för 100kr, 49:50 styck. KAP!

Ikväll kommer mina bure-vänner hit, Amanda och Kajsa. Vi ska fara och bowla och ha sleepover. Kanske även göra lite skolarbete, vi får se.

RSS 2.0