28/7-11

Biljetter till Luleåkalaset köpta!!! Kommer bli grymt kul! Nästa helg då kör vi Kajsa, wiho!



27/7-11

Jag har spenderat både gårdagen och idag men fint bure-folk. Började igår med att äta ute med Kajsa och Amanda för att sedan fara och spela minigolf. Såklart så vann jag!!! (inte så svårt när man möter K&A, hehe). Sen for vi till Bure där jag spenderade natten hos Amanda, väldigt mysigt. Idag har vi bara tagit det lugnt (amanda har sovit) sen på kvällen så har vi umgåtts med några fina vänner från klassen.

Imorgon återgår jag till jobbet.. Bara 9 dagar kvar nu.


25/7-11

Här är lite bilder från trästocks, enjoy!


24/7-11




BVFA

23/7-11


nu kör vi!!! Ses i vimlet!

23/7-11

Kväll har varit riktigt jäkla bra!!! Tack alla som bidragit! Nu kastar jag in handskarna och lägger mig och sover så jag orkar med morgondagen då vi kör igen.


22/7-11

Nu kör vi, trästocks! Ska umgås med mina kära bureå tjejer. Hoppas vädret inte sviker.

We are young, we run free
Stay up late, we don’t sleep
Got our friends, got the night
We’ll be alright




14:39

STUGAN ♥





17/7-11

Söndag idag, och jag jobbar delad tur. Dvs jobbar först 7-12 sen 16.30-21 så är hemma på en lite paus. Sen ska jag cykla tillbaka och efter det packa.
Annars då dom senste dagarna har jag jobbat. Hann även med att träffa några klasskamrater i Skråmträsk. Amanda sov över, har haft riktigt trevligt dock är jag helt slut..

Bjuder på tre bilder från stadsfesten-förfesten.



22:22

Jobbar hela helgen, men efter det blir det andra bullar (i tre dagar) då far jag och broder min till Västerås för att hoppa fallskärm. Vi hade även tänkt svänga förbi Örebro och hälsa på mormor och morfar mfl. Ska bli trevligt!!!


14/7-11

2011

Januari: -
Februari: Hemavan
Mars: Oklahoma, USA
April: Stockholm
Maj: Alanya, Turkiet
Juni: Studenten
Juli: (Västerås och Örebro, fallskärmshoppning)

2011 har hitills varit ett helt klart godkännt år även om det känns jobbigt ibland. Ska försöka fylla resterande månader med något roligt, gärna utlandsresor.



♥♥♥


12/7-11

HP SNART!!!!!!!!!!!!!!


I ♥ RON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7/6-11

Jobb, jobb, jobb.. Det är allt jag gör. Eller ja jag äter, sover och jobbar. I helgen är jag ledig, kanske blir det boviken eller stugan. Hoppas nästan på det sista! Ta det lugnt, sola bada, åka båt osvosv.

Har verkligen INGENTING roligt att berätta, bara jobb.




3/7-11

Har haft en riktigt bra helg med fina vänner, musik och allt det där som hör festivaler till! Känner mig dock helt slutkörd och tänker inte göra någonting idag, bara ta det lungt.



I veckan jobbar jag måndag-fredag, och långa dagar dessutom så kommer bli jobbigt, men vad gör man inte för pengar?!


1/7-11

Äntligen fredag!!! Har jobbat de senaste dagarna, men även hunnit med att njuta av solen och värmen. Ikväll beger jag mig mot stadsfesten och ska avnjuta musik så som robyn i gott sällskap av Buretjejerna. Kommer nog bli riktigt grymt. Ska snart börja fixa mig, efter det mat och sen drar jag mot martins lägga som jag så snällt fått låna.

Vi ses i vimlet!!!



RSS 2.0