29/2-12

Goddagens! Har varit frånvarande några dagar. Har hunnit med att jobba, varit på hockey, träffat Matilda som äntligen är hemma och bara tagit det lungt. Skönt!
Imorgon ska jag troligtvis fara på Leo's lekland med Oliver. Dan (en av Lee och Angies kompisar) hade frågat Oliver vad som var det bästa med Sverige, och då hade han svarat Lisa. Aww mitt hjärta smälter ♥♥♥ Världens bästa Oliver!


Vi ses om 11 veckor och 3 dagar Minnesota!

26/2-12


Förlust med 2-1 och jag har insett att jag måste börja träna...


25/2-12

Idag kommer vi sälja armbanden för Love for Lokomotiv på arenan. Armbanden kommer kosta 70 kronor. Kom gärna förbi ock köp ett!


24/2-12

Goddagens! Har jobbat idag 7-12. Råkade försova mig i morse.. Men jag hann i tid ändå. Annars har jag umgåtts med Matilda, svoit lite och snart ska jag göra mig i ordning och fara och träna lite hockey. Var förövrigt och spelade med Julia och några till igår, riktigt kul!


22/02-12

Yayy!!!! Just nu är livet bra! Har varit nere på stan och bokat flygbiljetterna till USA. Kommer vara borta i totalt 11 veckor, far i Maj och kommer hem i Juli. Kommer att bli sååå himla kul! Längtar!

Om två timmar ska jag fara på stigs med Laura och vi ska prata med VF och Norran om armbanden vi ska sälja på lördag. Efter det blir det att fara och sitta barnvakt. Busy, busy.


20/2-12

Ny vecka. Tror detta kan bli en bra vecka, har rätt fullt upp. Ikväll är det hockey, imorgon ska jag försöka fixa ett nytt pass, ska öven möta upp Angie för en fika. På onsdag sitter jag barnvakt. På lördag är det hockey, och då ska vi sälja Love for Lokomotiv armband (70 kronor kommer dom kosta, så kom gärna och köp ett på lördag). På söndag far jag till Luleå för att spela hockey. Så den här veckan kommer nog bli riktigt bra!


17/2-12

Har varit ledig idag, skönt! Har varit på stan och fikat med Laura och hennes söta Olivia. Det är väll egentligen det jag har gjort idag haha. Annars har jag mest bara sett serier och googlat runt om USA i x antal timmar.
Ikväll ska jag nog fara och köpa godis och sen bara mysa.


23:21

Har spenderat kvällen med min dator hehe. Har hunnit skypa med min allra finaste vän Kajsa. Gud vad jag saknar henne!!! Längtar tills hon kommer hem!


15/2-12

Idag har jag jobbat, 7-12. Gick helt okej! Annars har jag inte gjort mycket, råkade somnade och tog en powernap på cirkus 3 timmar hehe. Nu ligger jag i min underbara säng och kollar serier som jag missat. Ibland är livet gött! Imorgon är det hockey. Vi får se om det blir nå jobb också.


21:29



Har haft en riktigt bra dag med min fina kusin. Vi har varit på stan och fikat, ätit på kriti, ätit gelehjärtan i massor och bara haft det bra. En riktigt bra dag!
Nu ska jag snat sova då jag börjar jobba klockan 7.00 imorgon..

Hoppas ni haft en fin dag!

14/2-12

Hoppas alla mina läser får en fin alla ♥ dag!
Jag ska spendera dagen med min fina kusin, vi får se vad vi hittar på men det blir nog bra!




♥♥♥

13/2-12


Här har ni en fin bild på mina två fina vänner och jag. (Där ser ni också lite av min sminkning på make up store)

Hej hej! Har jobbat idag, 7-16. Åhh va trött jag var när jag kom hem. Dom ringde in mig klockan 06.30, så jag hade bara 30 minuter på mig att göra mig klar och cykla till jobbet. Därför hade jag inte tid att göra någon lunch. Så idag åt jag sushi, MUMS!!! Har även hunnit med att åka skridskor såhär på kvällskvisten. Var ute och åkt igår också, med Julia, Simon och Danne, riktigt roligt!


19:52



16:22



Åhh så fin, måste se den här filmen när den kommer ut!!!


12/2-12




11/2-12

Godkväll! Jag ligger nere källaren och ser på melodifestivalen, herregud vad dåliga dom är... Och varför sjunger alla på svenska? Det gillar jag inte.
Annars då? Igår var jag ute med flickorna från Bureå (och daglösten), vi hamnade tillslut på Olles. Slutade med att jag gick hem, cirkus 30 min tog det och jag kom hem hem sena drag så in i Norden.

Ps Skellefteå killen (bidrag nr 6) var faktiskt bra


13:17



hahahaha, älskar ellen ♥

10/2-12

Igår låg jag hemma med feber och huvudvärk, så jag fick tyvärr skippa att sitta barnvakt. Febern har gått bort, har fortfarande lite ont i huvudet. Ska fara upp på Make up store och bli sminkad, sen ska jag bara ligga i soffan och försöka bli frisk.

Ska försöka göra klart listan nån dag också!


8/2-12

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!!! ♥♥♥


8/2-11

Dag 28  — Hit vill jag åka innan jag dör


All around the world!!!

Helst skulle jag vilja fara till:
◊ USA
◊ Canada
◊ Australien
◊ Nya Zeeland
◊ Grekland

17:07


6/2-12

Dag 26  — Två saker jag längtar efter

Längtar till den 26/2 då jag ska till Luleå och spela hockey. Mer om det senare.
Längtar tills jag får träffa mina fina vänner som flyttat från stan!


22:37

Idag har jag jobbat hela dagen. Först 7-12 sen 16-21. Har varit hyffsat lungt, så det var inte så jobbigt. Imorgon är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska göra, vi får se.





5/2-12

Dag 25  — Någonting jag vill göra just i denna sekund

Jag vill ut och resa! Önskar att jag satt på ett plan till ett annat land. Gärna ett varmt land då mitt rum just nu är jätte, jätte kallt...


12:54

Dag 24  — Något jag är orolig för

Misslyckas och att förlora någon jag älskar.


4/2-12

Ännu kallare idag... När jag steg upp runt 11.00 var det -32 grader, fy och fasa! Så nu har jag just ätit frukost, satt mig nere i källaren bredvid kaminen, tagit på mig min snugrug (filt med ärmar), har datorn på magen och en godispåse bredvid mig. Just nu känns livet ganska gött, mysigt med sånna här dagar ibland!


22:35

Fredag idag, ligger hemma i sängen och äter godis och ser serier. Har varit på stan och shoppat lite idag, fick med mig en tröja, 3 bh:ar och lite grejer till stugan. Men herregud vad kallt det är ute, känns som vi varit alldeles för bortskämda med vädret den här vinter, så nån gång skulle väll det här kalla vädret komma.
Imorgon blir det att sova länge, sen får vi se.


miss my bf


3/2-12

Dag 23  — Fem bloggar jag läser dagligen

Fem? haha, ja ni.

http://viktoooria.blogg.se/
http://kajsawikstrom.blogg.se/
http://amanta.blogg.se/
http://kenzas.se/
http://itsfearless.blogg.se/

2/2-12

Dag 22  — En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

The notebook!!! behöver jag skriva varför? Lätt världens bästa film, tröttnar aldrig på den.


1/2-12

Dag 21  — Min dag i bilder&text 

Okej det här är då gårdagens punkt.


Började min dag med ett arbetspass, 8-12. Var väldigt, väldigt lungt på jobbet och det flöt på bra.

Efter det kom jag hem, åt lite ungspankaka till lunch och satt vid datorn tills jag skulle hämta matilda. (har ingen bild på detta)



Vi for på stan, köpte med oss lite sushi, for hem och åt och hade det mysigt. Sen tog vissa av oss (matilda) en nap, för att orka med att fara på bion.


Vi såg Mission impossible, helt okej film (jag gillar egentligen inte sånna filmer, men den funkade helt klart).
Efter det åkte vi hem och la oss och sov.
Ungefär så såg min dag ut. En riktigt bra dag!



RSS 2.0