21:24

Nu har just ätit och ska snart på ferre. Blir nog super bra! GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!!!


har förövrigt färgat håret hehe


31/12-10

HAPPY NEW YEAR!!!




30/12-10

HEHEHEHE VANN JUST 100 KRONOR PÅ BINGOLOTTO

16:17

hehe I ♥ birds





29/12-10

Har 2010 varit bra? 
mycket bra skulle jag säga!

Höll du några utav dina nyårslöften?
skulle inte tro det

Tror du 2011 kommer bli lika bra?
ja om inte ännu bättre!

Har du förlorat någon kompis detta år?

nej, bara att söta mason som flyttat.

Vad spenderade du mest pengar på?
kläder eller godis kulle jag tro

Finns det någonting du ångrar med 2010?

inget jag kommer på nu

Blev du kär i år?

nej

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, hoppade fallskärm tex.

Dog någon som stod dig nära?

nej, som tur är ♥

Vilka länder besökte du?

sverige?

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? 
utlandsresor, typ thai och USA

Fick du sparken under 2010?

nix

Största misstaget? 
ingen aning 

Har du varit sjuk eller skadat dig?
förutom mitt knä som vart paj ett tag så nej.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

oj, mycket gjorde mig riktigt glad.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om år 2010?
kommer inte på någon nu, måste nog säga pass på denna fråga

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare! skulle jag tro, ingen jätte storskillnad.

Hur tillbringade du julen?
hemma med familjen, Gertrud och Ulf.

Favoritprogram på TV?

HIMYM, oth, gossip girl mfl.

Bästa boken du läste i år?

antingen någon av böckerna av lauren conrad (typ sweet little lies) eller the carie diaries.

Största musikaliska upptäckten? 
ö, ingen aning. 

Något du önskade dig och fick?
pengar hehe

Något du önskade dig men inte fick?
ja alla resor jag önskade mig och jag fick inte en enda.

Årets bästa film?
dear john om jag ska välja en.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
minns inte.

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre? 
resor? kärlek?

Vad fick dig att må bra?

familj och vänner

Vilken kändis var du mest sugen på?
oj, kanske jacob markström som vanligt?!

Årets mat:
någon typ av kött med nån typ av potatis till.

Årets dryck:
Loka/ramlösa

Årets semester:
örebro/västerås eller åre

Årets konsert:
trästocks och melissa horn.


27/12-10

Guten morgen. Igår var det utgång och station som gällde. Var riktigt kul, verkade som alla 18 åringar var ute igår däribland hela min klass haha.

Har inte så jätte mycket att säga, var på mellandagsrean igår köpe 2 stycken bh:ar, och ett par byxor (de var dock i orginalpris). Har ingen aning om vad jag ska göra nu, vi får se.


bjuder på denna från vårvandringen i ettan.


25/12-10

Snart drar vi iväg mot Bjurträsk, vi hörs senare!


13:18




12:38

GOD JUL ♥


22:28

Julafton imorgon, hoppas alla får en bra dag. GOD JUL ♥


-09

-08

23/12-10

Dag 23 – Det här saknar jag

Det jag saknar mest just nu är värme och thailand. Hur underbart hade det inte varit att ligga på en strand, sola, bada och bara ha det allmänt bra. Just nu är det kallt och mycket snö, jag önskar jag kunde byta ut det mot värme och sol för en eller två veckor till att börja med.

Nått annat jag saknar är endel av mina vänner. Viktoria tillexempel, förr umgicks vi nästan varje dag vi var med varandra dygnet runt och gjorde allt tillsammans. Nu förtiden är vi väldigt sällan med varandra. Egentligen tycker jag inte det har gjort speciellt mycket med vårt förhållande, vi är fortfarande lika tajta. Men jag saknar att göra allt det där vi gjorde, att bara vara tillsammans, att prata om allt som hänt, om man behöver någon att prata med. Nu är det så sällan så det blir inte riktigt samma sak, nu pratar man bara om det viktigast, det den andra missat. Det blir inte dom små sakerna och det saknar jag. Jag älskar dig vikkan!
Jag saknar även Ida Erixon som jag var rätt mycket med när jag var mindre, vi såg alltid Wild kids, vi for på hockeycuper osv. Det saknar jag också, allt det där roliga vi gjorde. Miss u Ida.






14:23

For ju som sagt på stan idag för att köpa en ny laddare och jag fann den. Men oj oj oj vad dyrt det ska vara, 600 spänn fick jag punga ut. LOVE HURTS! men nu hoppas vi på ett fortsatt lyckligt liv tillsammans, jag och min dator.

Snart kommer även näst sista "dagens tema" då jag inte orkar fortsätta alla 30 dagar.


22:40

Nu har min laddare gått sönder igen, och det är bara en tidsfråga tills min älskling släcker ner. Laddaren fick ta många smällar och ryck och tyvärr vart det för mycket och den la av. Så imorgon ska jag upp på stan för att köpa en bättre och mer robust sladd, kosta vad det kosta vill.

Tillsvidare får ni ha det så bra, sköt om er!


19:40

kände att det var dags för en ny design lite vintrig osv. Den får duga tillsvidare!


17:37

Igår vad jag med viktoria och vi hade våran lilla julafton, vi pratade om det mesta som hänt sen sist vi sågs. Vi spelade en hel del skip-boo, typ världens bästa spel. Men framförallt pratade vikkan om hur bra hennes liv var för stunden därför tänker jag berätta om mitt liv och om hur bra det är.

För och främst då:
JAG VANN 75 VÄLBEHÖVDA KRONOR PÅ EN TRISSLOTT ♥ (tack gud)
jag fick högsta betyg i svenska (tack katarina berglund)
jag fick vg i engelska (tack Elisabeth)
jag har jullov (tack)

livet känns bra just nu, mest för att jag vann på min älskade trisslott. Men vet dock att när jag köper nya så kommer jag förlora men vad gör det?


22/12-10

Dag 22 – Min favoritplats

Min favoritplats i hela världen skulle jag nog säga är stugan. Allt är så himla lungt och tyst. Det är verkligen en plats där man kan vila upp sig men öven en plats där man kan ha så himla roligt. Jag älskar att vara i stugan då det oftast innebär att spendera tid med min underbara kusin vitamin Matilda. Vi kan göra allt från att åka bompis, åka skoter till att fara ut med båten till att bara ligga i stugan och läsa en tidning.

Så jag skulle säga att stugan är min favortiplats, både sommar och vinter.



21/12-10

Dag 21 – Det här får mig att må bättre

Det som får mig att må bättre när jag är nere är mina über bra kompisar, min wounderbara familj och hockey.

Mina kompisar får mig alltid på bra humör och dessa personer har jag sjukt roligt med.
Min familj kan jag alltid söka tröst hos och det hjälper mig när det är svårt.
Hockeyn får mig att komma bort från allt det jobbiga och bara koppla av.


20/12-10

Dag 20 – Ett annat ögonblick

Efter som jag inte tog fallskärmshoppningen förra gången jag skrev om ett ögonblick tänkte jag göra det nu.

Jag var nere i Örebro hos mormor och morfar och vi gick upp på morgonen, satte oss i bilen och körde mot västerås där vi mötte Erik och Maria. Jag anmälade mig i en lucka och fick veta att jag skulle hoppa ganska sent på dagen, så vi satt där på fallskärmsklubben och hade det trevligt, fikade och väntade. Senare runt middagstid var det min tur att hoppa, jag fick ta på mig overallen, mössa och glasögon. Vi gick mot flygplanet och jag var hur nervös som helst. Vi satte oss och vi lyfte. Herregud vad nervös jag var, trodde inte ajg skulle klara det när han sen säger att vi ska hoppa ut först ville jag hellre sitta kvar och åka ner med flygplanet.

Efter detta öppnade dom dörren och det blåste och surrade som tusan, en kille hoppar ut och jag ser bara hur han faller och då kände jag bara: NEJ. Men sen satte vi oss på kanet och det fanns inget jag kunde göra, vi föll och jag kommer inte ihåg någonting. Men sen när vi öppnar fallskärmen minns jag att jag såg att solen började gå ner över västerås och det var så himla vackert och overkligt. Hade dock ett jäkla lock för öronen, och jag sett mest och tänkte på om jag blivit hörselskadad.

Fallskärmshopp är verkligen något alla borde prova, det var så sjukt kul och är svårt att beskriva man får en sådan jäkla kick av det. Ni som inte gjort det, GÖR DET.


16:10


19/12-10

Dag  – 19 Den här månaden

Den här månaden som varit har varit helt okej, inget märkvärdigt skulle jag säga. Det har varit mycket i skolan och det har hållit mig upptagen. Jag har väll inte gjort så himla mycket speciellt annars bara kört på som vanligt med skola, träna, kolla hockey osv och det klagar jag inte på helt okej faktiskt. Det är mysigt att det är December och snart jul, jullovet är efterlängtat.


18/12-10

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag har svårt att välja en favoritfödelsedag, både för att jag har ett dåligt minne och för att min födelsedag är nästan alltid på skoldagar så vi brukar inte göra så mycket.

Jag tycker väll inte någon av mina födelsedagar har varit någon favorit, alla har varit bra. Jag är tacksam för att jag varje år har fått firat med min familj, och vänner.


16:10

Ikväll drar jag ut på äventyr med några stycken från Bureå, närmare bestämmt Amanda, Kajsa, Tove och Pettz. Vi ska börja med att äta middag i Bureå, jag har även gjort en efterrätt som ska avnjutas. Senare mot kvällen ska vi dra oss till stan för att gå på Olles, blir första gången för mig så det ska bli spännade. Ses i mörkret!


17/12-10

Dag 17 – Mitt favoritminne

Ett av mina favoritminnen är från i höstas när vi var med klassen i Ammarnäs. Det var så otroligt kul. Även om det var jobbigt som tusan, jag har lärt mig sen vougga att man ska inte tänka på det jobbiga och nu i Ammarnäs så gjorde jag inte det, så det var lättare att njuta av hela upplevelsen.

Att sova i tält, laga mat på trangiakök, gå på turer, dricka vatten ur bäckarna allt det är så himla roligt. Att jag dessutom fick fara med mina über bra klasskompisar gjorde inte saken sämre. Att det var snöstorm enadagen gjorde min inte heller något, det var så sjukt mysigt att sitta inne i den där stugan tillsammans allihopa. I ammarnäs kände jag mig verkligen lycklig, man slipper bekymrena som kommer med skolan och så. Du behöver inte stressa. Det var verkligen en sjukt rolig och nyttig upplevelse och jag hoppas jag får fara på något liknande snart igen. Ammarnäs är definitivt ett är mina favoritminnen!


17:01

Tänkte ge er ett julklappstips. För er alla som inte har jätte mycket pengar över kan en tidningsprenumenation vara en bra idé. Jag gav en förra året till min kusin, det som är super med att beställa från tidningskungen är att man får de antal nummer man beställt, sen avlsutas prenumenationen. Dessutom kan du beställa ända fram till julafton. Tycker ni borde testa, det finns tidningar för alla smaker och det är lätt och smidigt. Så beställ era julklappar nu, snabbt och enkelt!


16/12-10

Dag 16 – Min Önskelista

Här har ni min önskelista för i år!

För er rika:

1.       Resa till Oklahoma /USA

2.        Resa till Thailand

3.       Pengar

 

För er fattiga

1.       Pengar

2.       Fårskinnstofflor

3.       Biocheckar

4.       Make up store presentkort

5.       Laptop underlägg från Clas Ohlsson


15/12-10

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har många och stora drömmar men även dom som kanske är mer rimliga.
Tänkte göra en lista med de drömmar jag helst vill ha uppfyllda. dvs inte alla.

Ta studenten med bra betyg
Åka till USA som aupair
Få långt hår
Bli lärare
Gifta mig
Skaffa barn

Som ni ser så har jag några som är kommer ufyllas snart förhopningsvis, och andra som förhoppningvis kommer senare.


14/12-10

Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag

Idag har jag haft på mig ett par svarta jeans, en grön t-shirt och ett svart kofta. Men har bytt om nu när jag är hemmaså nu har jag på mig mjukisdressen som vanligt.

Har tyvärr ingen bild på detta. så bjuder på en vinterbild ist.


13/12-10

Dag 13 – Den här veckan

Jag vet inte om jag ska skriva om den här veckan som varit eller om den här veckan som komma skall.
Så jag har valt vad jag ska göra denna vecka som kommer: Jag har fem skoluppgifter som ska in (otroligt jobbigt) sen ska jag även fara och curla (även detta för ett skolarbete) sen har jag tänkt försöka träna lite på gymmet, kanske även fara ut och åka skidor. På torsdag ska jag på julkväll hos evelina med matilda, matiöda, och viktoria. Vi ska har julklappsleken och lite annat mys. Detta betyder även att jag måste på stan och inhandla en julklapp för detta.


förra året.


här har vi alla personer som ska vara med på torsdag, söta va?

21:35


19:33

Idag var jag och Kajsa ute och åkte längdskidor för vårat projektarbete, vädret var riktigt bra runt -12 och stårlande sol (tills den gick ner, typ en timme efter vi kom dit?!), fina skidspår och det var allmänt bra.



18:56



bjuder på denna bild med hampus ♥

12/12-10

Dag 12 – Min bästa vän

Mina bästa vän heter Viktoria Kristina Pettersson, hon är tre veckor äldre än mig och bor bara några kvater bort. Vi träffades i tvåan när Viktoria flyttade hit och började i min klass. Sen dess har vi hållit ihop, i vått och torrt. Våra stora hobbys är att bygga kojor, äta rostade mackor med kaviar och leka med burba (sån där lera). Vi gillar även att bada med cyklop och cykla bland annat. Viktoria är den person jag kan lita på till hundra procent, vi har alltid roligt tillsammans även om vi inte gör någonting. Hon är världens bästa vän!


11/12-10

Dag 11 – Min dag

Idag då, jag vaknade runt halv elva. Gick upp åt lite frukost och for sen på ICA och handlade med mina föräldrar. Köpte öven en varmkorv (mums). Efter det kommer G&U och Hampus, så då tog jag tag i mitt liv och gick på en promenad med hampus. Vi gick till falkan tog lite bilder, och gick sedan hem. Jag har även duschat, ätit och sett på hockey annars har jag inte gjort så mycket mer.


10/12-10

Dag 10 – Min första kärlek

Detta kommer inte bli ett så långt inlägg, för jag tror faktiskt att jag aldrig varit kär. Självklart har jag gillat personer men aldrig riktigt så mycket att det kan kallas kärlek.

Kärlek för mig är just nu familj och vänner.


20:04

Haha satt och tittade igen lite sommarbilder då jag kom på nått jag verkligen var tvungen att tillägga på dagens tema Ett ögonblick.

Okej såhär var det då: Jag och Viktoria var på stadsfesten i sommras. Det var runt lunch kanske, jag skulle äta så jag köpte en souvas och vi satte oss i parken. Solen lyste och fåglarna kvittrade, eller nått i den stilen. Måsarna flög iallfall i en svärm runt oss. Viktoria blev rädd och bad oss att gå någon annanstans. Men jag tyckte vi satt bra där och som alltid (skämt o sido) fick jag sista ordet, så vi satt kvar. Och hipsvips hade viktoria fågelskit på skallen haha. Ett riktigt jäkla kul ögonblick, skrattade så jag började gråta.


8/12-10

Dag 08 – Ett ögonblick

Okej nu ska jag alltså berätta om ett ögonblick. Det finns så himla många att välja mellan, och det stod och vägde mellan fallskärmshoppet och det jag nu har valt.

Here it goes, I april förra året skulle jag sitta barnvakt åt Mason världens sötaste unge en sista gång innan de for. Jag kom dit och vi lekte lite, dansade lite och hade det allmänt mysigt. På kvällen när jag skulle lägga honom, gjorde jag först en nappflaska och vi gick ner till hans rum och satte oss i gungstolen dom hade. Där satt vi ett tag och han somnade sedan i famnen på mig. Det är ett ögonblick jag värdesätter väldigt mycket, just det att han somnade när jag satt och höll i honom. Det var sista gången jag satt barnvakt åt honom. Men jag hoppas att jag får komma och hälsa på han i Usa eller Canada någon gång!


22:27

SPFL 3b ♥


9/12-10

Dag 09 – Platser jag besökt

Platser jag besökt? Om vi säger länder istället så säger jag: Sverige, Spanien, Turkiet och Thailand.

Sverige, inte så mycket att säga om de. Har varit i fjällen typ ammarnäs, hemavan, har även besökt sthlm, skåne bla. Har varit lite överallt.

Spanien då? Min första utlandsresa. Jag var på Mallorca när jag var liten, for dit på en sol&bad semester med mina mamma. pappa och Martin. Kommer dock inte ihåg jättemycket förutom att vi var med i en sånhär barnklubb, vi fick 2 kompisar Victor och Arvid tror jag dom hette, och vi gick på barnshowarna på kvällen och där fick man inte lysa med sina laserstavar för då kunde man bli blind.

Turkiet var också en utlandsresa med mamma, pappa och Martin. Kommer inte ihåg speciellt mycket från den här semestern heller. Jag var sjuk under vistelsen, hade hög feber och drömde att hotellet brann (när jag har jätte hög feber drömmer jag alltid att det brinner), jag umgicks med nån från södra sverige, pappa fick gå upp och lägga sig på golvet medans en magdansös dansade för honom, sen var det inte så mycket emr med de.

Thailand, mitt älskade Thailand! Detta var då min nyligaste gjorda utlandsresa, det var då bara jag, mamma och pappa, eftersom Martin var tvungen att stanna hemma och spoela hockey. Vad gjorde vi i Thai då? Vi badade, solade, red elefanter, for på 3 utflykter (James Bond island, Koh Sok och Phuket), vi träffade "salah" våran super guide, vi gick på thaimassage, åt gott, åt billigt, shoppade, och hade det allmänt bäst i världen.

Om jag fick välja vart nästa resa skulle gå skulle det vara USA eller Thailand igen.




19:24

LOVE U GIRLS! ♥♥♥




7/12-10

Dag 07 – I min handväska

Detta kommer att bli ett kort inlägg, pga att denna dags tema kan jag tyvärr inte svara på.
Jag har ingen handväska, utan har istället allt i mina jackfickor och ja där är det inte nått speciellt.

I mina jackfickor:
Småpengar (samlar alltid på mig tills jag får jätte många)
Nycklar
Ipod
Korthållare + alla mina kort då

Sen har jag inte så mycket mer.

Bjuder istället på denna bild på Ed Westwick ♥

6/12-10

Dag 06 – Mina syskon

Jag gar två bröder som båda är äldre än mig. En av dom (Martin) är min helbror och min andra bror (Erik) är mitt halvsyskon då vi har samma mamma men inte samma pappa.

Erik är 29 år och bor i Stockholm med Maria som han är förlovad med. Han hoppar fallskärm och har även spelat fotboll. Erik är typ världens snällaste, han är inte en sådan som bråkar med mig (det är däremot Martin). Var faktiskt Erik som fick mig att vilja hoppa fallskärm. Han är omtänksam och bryr sig om alla, dessutom är han smart och håller på med egna företag.

Min andra bror är då Martin, den som de flesta känner till. Han är 20 år och bor här i stan. Han spelar hockey och har gjort det hela sitt liv typ. Martin är snäll han också, men vi har bråkat lite mer under våra år tillsamman. Men inget seriöst bara sånndär vanliga syskonbråk. Jag är så otroligt stolt över Martin och vad han lyckats med inom hockeyn! Martin är snäll och målmedveten, ambitiös och omtyckt.

Jag älskar båda mer än något annat!


Jag, Martin, Erik och Mamma



17:55


Har satt upp julgranen idag, och några paket ligger där under.


5/12-10

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är nått jag inte riktigt kan sätta ord på. Men det är bland det bästa som finns.
För mig är kärlek detta:

Vänner
Familj
Släkt
Hockey
Friluftsliv

och massa annat, här kommer lite bilder:













4/12-10

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Frukost:Mjukmacka med ost och paprika till det ett glas oboy.
Lunch:Lunchen bestod av laxlasagne och till det mjölk.
Middag:Lax med potatis och sallad, drack även Loka.
Övrigt: Godis, lussebulle, saft

Detta är då vad jag har ätit, Mycket fisk. Roligare än så var det inte


3/12-10

Dag 03 – Mina föräldrar

Ska först och främst berätta att jag har världens bästa föräldrar.

Min mamma heter Eva och Pappa heter Anders. Dom har varit gifta i snart 21 år tror jag det är. Mamma jobbar som sjukgymnast men hjälper/hjälpte ofta mig och Martin med skolarbeten. Mamma är den person jag kan prata med allt om, hon hjälper en alltid och ställer alltid upp. Hon har lärt mig mycket, bla att stå upp för mig själv, göra de jag vill och gå min egen väg.

Pappa jobbar på input där han säljer möbler (mest kontorsmöbler). Pappa är den person jag har som roligast med. Han är oftast den som ska skoja till det med mer eller mindre lyckade skämt. Pappa får en alltid att skratta och det är lätt att koppla bort annat och bara vara sig själv med honom.

Jag älskar er båda väldigt mycket!



2/12-10

Dag 02 – En sak ni inte vet om mig

Okej dom flesta som läser min blogg känner mig ganska bra antar jag. Så jag antar att ni vet att jag har haft tandställning, att jag har linser, att jag älskar godis, har knäproblem osv?! Det ni kanske inte vet är att jag idag nästan förstöde min käraste ägodel, eller min käraste ägodels bästa vän - dataladdaren. Nu funkar den halverst man måste trycka in den jätte hårt och lägga den på en plan yta annars funkar det inte.



21:08

Dag 01 – Om mig

Jag, Lisa Sofia Lundberg föddes den 29 augusti 1992. Jag går alltså årskurs tre. Jag går linjen Spectrum Friluftsliv och ledarskap, och älskar det (iallafall friluftslivet och dom roliga kurserna). Jag trivs jätte bra i min klass, och tycker skolan är rätt rolig. Men det betyder inte att jag inte längtar till studenten, ska bli så sjukt skönt. Efter skolan har jag tänkt dra till USA för att jobba som au-pair då jag gillar barn (särskilt dom små).
På min fritid kollar jag tv-serier på datorn, pluggar, tränar och kollar hockey. Ishockeyn är nog det roligaste skulle jag säga, har inte missat en enda hemma match i år.
Jag gillar även musik och just nu lyssnar jag mest på Rihanna, Daniel Adams-Ray, Swedish House Mafia.

Övrigt: Har nån konstig blandfärg på både ögon och hår. Ögonen är blå-gröna? Mitt hår är Brunt, orange och mörk-blont beror på vem man frågar. Min klädstil är inte mycket att hänga i granen, blir oftast jeans och en tröja kanske en skjort på skolan, annars hemma vandrar jag runt i mina mjukiskläder.

Annars har jag inte så mycket att tillägga, förutom att jag söker en baldejt?


1/12-10

Tänkte dra igång den här utmaningen som cirkulerar på rätt många bloggar. Kommer börja skriva nu på direkten kom tillbaka och kolla snart!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min första kärlek
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min Önskelista
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


RSS 2.0