27/2-11



hehe en fin liten nedräkning till USA. Längtar!!!

Nu blir det fortsatt jobb med projektarbetsrapporten som jag hoppas ska bli klar idag.


22:25

♥♥♥


25/2-11

En vecka kvar till USA nu. Det praktiska är klar (iallafall det mesta) har dock inte bärjat packat (som vanligt). Jag kommer att flyga ner till Stockholm på torsdag, sover på Quality hotell arlanda och iväntar fredagen.

Klockan nio kommer mitt flyg till USA att lyfta, ska först åka till new york och mellanlanda, kommer sitta på flygplatsen i hela 7 timmar (ojobbigt - jag vet!), men jag ska nog kunna sysselsätta mig under tiden. Mitt första stopp kommer troligtvis bli Starbucks då jag alltid velat gå dit och sitta och dricka en kaffe. Dock är problemet att jag inte gillar kaffe men ändå, det är ett måste!
Efter det går resan vidare mot Oklahoma, vilket är mitt huvudresmål. Jag ska bo hos Brad och Sarah, vi har inte bestämt vad vi ska göra riktigt men en tripp till Texas är planerad. Jag hoppas på att få umgås med "the Morans", shoppa, se hockey, kanske även sola lite om jag har tur?! Kommer nog bli en blandning av allt och inget.
Kommer sammanlagt att stanna i 11 dagar. far hem den 15de men kommer inte hem förrens den 16de. Kommer nog bli awsome!


24/2-11

Tältningen inställd!!! WIHO! Dock måste jag istället spendera kvällen med projektarbete. Ska även kolla saik-luleå, hoppas på vinst!


23/2-11

jag jobbar på med projektrapporten, och ska snart även börja packa. För jag ska nämligen ut och vintertälta imorgon, känns både kul och inte så jätte kul haha. Men det ska nog gå bra.

Bjuder på dessa bilder från Hemavan tillsvidare, enjoy!


22/2-11

Hejsan! Tänkte bara berätta att min dator har gått sönder och är inne på lagning på obestämd tid (hoppas bara att jag får till baka den). Är lite stressad över detta då jag har cirkus 1 vecka + 2 dagar på mig att skriva klart projektrapporten och har just nu ingen tillgång till att skriva ( kan dock berätta att jag fått rapporten på ett mail så jag behöver inte skriva om allt, och det var väll tur.

Blir nog inte speciellt mycket dator tills jag får tillbaka min egna (om den någonsin kommer tillbaka).

UPDATE: DATORN ÄR LAGAD OCH JAG HAR FÅTT TILLBAKA HONOM HEL OCH REN, VILKET JAG TACKAR GUDARNA FÖR.

20/2-11

Har haft en alldeles, alldeles underbar helg i hemavan. Jag och kajsa har bott i kanske världens minsta hotellrum, ätit as god frukost, vilat, sovit och åkt en hel massa slalom. Summa sumarum en mycket väl godkänd helg!



19/2-11

Sitter i hemavan och har det oförskämt bra! Har dock ont överallt.
Hoppas ni har det bra där hemma, återkommer imorgon troligtvis!

16/2-11

Jag har just gjort klart mitt historia A arbete, JIPPI! Nu ska jag bara börja packa (har inte ens börjat) för imorgon far jag och min kära vän Kajsa till HEMAVAN, ännu mer JIPPI.

Hoppas ni får det bra här hemma, jag hoppas på lite mildare väder i hemavan än vad vi har haft här i skellefteå under de senaste dagarna.


15/2-11


13:02


bjuder på denna bild från FL-hockeyn. Snodde bilden från thea.

14/2-11

Glad alla ♥ dag, allihopa!

Tänkte bara skriva att jag hoppas alla mina vänner, familj, släkt mfl får en jätte fin dag. Själv är jag ledig och ska försöka trotsa kylan och fara upp på stan. Även fortsätta jobba med mina skolarbeten.


Tack mamma för boken ♥ jag älskar dig.

13/2-11

Sitter och jobbar med skolarbeten, just nu jobbar jag med Historia B uppgiften om fotbolls VM 58. Senare ska jag försöka jobba mig igenom lite projektarbete, måste hinna klart de innan jag far till USA så det blir till att jobba hårt.

Kommer berätta lite mer om USA och vad jag ska göra osv, senare när det börjar närma sig avresa.



På torsdag drar vi till Hemavan, WIHO!!!!!!!!!!


12/2-11

GUESS WHAT? Den 4 mars åker jag till landet i mina drömmar!!! Jag åker helt själv, kommer att fara och bo hos Sarah, Brad och Mason. Är så sjukt glad, Im EXCITED!

22:18

Har just varit och åkt skridskor (måste övas innan FL-hockeyn) med Julia och hennes pojkvän Simon. Riktigt trevligt, dock lite kallt. Känner mig dock inte jätte peppad på fl-hockey, bara för att vi kommer förlora och jag hatar att förlora. Man sportar aldrig för att ha kul, utan för att vinna, haha nae men seriöst är ju inte kul om man förlorar. Men vi får se hur det går, första matchen är 12.00 på fredag i A-hallen kom och kolla, eller låt bli det är kanske lika bra?


9/2-11


älskar låten.

I övrigt har jag varit på skolan, haft redovisning som gick ok. Efter skolan for jag och satt barnvakt, och nu är jag helt slut. Funderar på att ta en powernap? Kanske skulle vara något.

8/2-11


LOVE U GIRLS ♥♥♥

7/2-11

Ny dag, Ny vecka, har rätt fullbokat och mycket som jag måste pricka av.
Idag: Ska upp på stan inhandla en present och kolla flygbiljetter. + skolarbete.
Imorgon: skola, sen hålla i en friluftsdag (2 timmar) i bure, efter det fira mamma.
Onsdag: Skola, redovisning och skolarbete
Torsdag: skola, skolarbete.
Fredag: skolhockey ♥

Har just nu 2 historiaarbeten, 1 religonsarbete, 1 svenskaarbete, 1 projektarbete, friluftslivet och en samhällsredovisning. LIFE IS NOT THAT GOOD RIGHT NOW.

6/3-11

Hejsan! Idag har jag varit på Örjans (badhuset) med friluftsklassen och spelat kanotpolo, testat att välta med kajaken och även prövat på en eskimåsväng. Väldigt, väldigt roligt var det och jag är helt slut nu efteråt. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och gjort skolarbete, de ni! Har faktiskt gjort endel på projektarbetsrapporten. Det går framåt, sakta men säkert. Har så himla mycket i skolan nu så det går itne dit något mer. Skönt är att vi är LEDIGA imorgon, ska dock plugga men även fara upp på stan för att inhandla en present åt min moder som fyller år på tisdag.





3/2-11

2 veckor kvar till hemavan med Kajsa
3 veckor kvar till vintertältning med SPFL

Kommer att bli great!

kan även tillägga att jag "bara" har 2 frågor kvar på religionen, GO LISA.  








2/2-11

Hejsan! Jar har varit lite upptagen med skola, körkortsgrejs osv. Är egentligen forfarande upptagen. Denna gång med ett religionshemprov som tar död på mig. Känner att jag måste prestera men kan ingenting om religion, hittar inte heller nått vettigt så vi får se hur det går.

Annars då? Imorgon är vi lediga, på fredag ska jag på bio med min älskade kusin. Ser ut som om veckan slutar bra, dvs om jag inte tvingas sitta med religionen på fredag, så just därför ska jag göra klart det nu! Tjing


bjuder på några bilder med mina lovely friends.



RSS 2.0