29/11-10

Sitter och ser gossip girl, det är vad jag har gjort dom senaste veckorna. Är nu på säsong fyra, det är så sjukt bra. Älskar Chuck!
Annars rullar allt på som vanligt, jag gör inte så mycket annat än sova, skola och titta på serier. Skolan är inte det roligaste just nu, mycket skoluppgifter. Men snart är det jullov och det ska bli SÅ skönt.




27/11-10



26/11-10


25/11-10


23:14

Här är vad jag önskar ha på balen. OBS måste hitta en kille att gå med snarast!!!


23/11-10

I feel like people get lost when they think of happiness as a destination. We're always thinking that someday we'll be happy. You know, we'll get that car or that job or that person in our lives that'll fix everything. But happiness is a mood, and it's a condition, it's not a destination. It's like being tired or hungry; it's not permanent, it comes and goes, and that's okay. And I feel like if people thought of it that way, they'd find happiness a lot more often.

One tree hill ♥



22/11-10

Saknar sommaren och veckan i Örebro. Älskar er mormor och morfar ♥



19/11-10

ALLIS


10/11-10

Ledig från skolan (var det igår med), ska fara på stan med Martin. Försöka hitta farsdagpresent blandannat.
Men roligaste av allt?! JAG OCH VIKKAN HAR BOKAT HP BILJETTER TILL PREMIÄREN OM EXAKT EN VECKA! Can't wait. Kommer bli sjukt bra, som vi längtat!

Imorgon kommer troligtvis Matilda, tror jag. Ska bli kul då jag inte sett henne på evigheter!


5/11-10


Lelove

3/11-10

Nu far jag upp till stan för att spendera en helg dag med min underbara mamma. Vi ska först gå på lunch, sen shoppa (om vi hittar något) sen massage och efter det kanske mat igen och den hyrfilm. Blir nog super!


20:27

Okej nu har jag hämtat ut min mobil och det blev en (trumvirvel) sony ericsson x10 mini.
Funkar galant hitills.


1/11-10

Hejsan! Har glömt att berätta för er att jag och kajsa bokat en skidresa till hemavan i februari. Ska bli grymt kul, can't wait!


RSS 2.0