friluftsdag

Hejsan! Provet idag gick sådär. Friluftsdagen var inte så speciellt kul. Vi cyklade runt hela stan tog gruppbilder och sökte ledtrådar. Till slut kom vi till Rovön där vi fikade och framförde en låt. Sen var det inte så mycket mer.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, är jätte trött. Först blir det nog en film, sen idol sen får vi se.
Imorgon är det Idro med sen skolan.



det var inte igår


30/9-09

Godmorgon! Idag är det NK prov och Friluftsdag som gäller. Jag hoppas nk provet kommer att gå bra, men vi får se. Jag har ingen aning om vad vi ska göra på friluftsdagen, det får tiden utvisa. Nu ska jag gå och packa lite fika.


29/9-09

Idag blir att plugga som en galning och sen fara på hockey. Nu ska jag återgå till min bok med atomer, joner och allt sådant.


28/9-09

Goddagens! Idag har jag varit på skolan som vanligt, inget speciellt med det. Efter skolan for jag upp på stan, köpte en tröja och gick på en ögonkoll. Jag hade fått sämre syn, ganska mycket sämra men nu ser jag bra! Ikväll ska jag plugga hela kvällen hade jag tänkt men ska försöka få skjuts av pappa så jag kan hämta mina grejer från H&M.


love



18:49

Jag och mamma var ju ute och skulle fota, blev inte så mycket av det pga batteriet tog slut. Så vi får ta och göra om det nån annan gång.


27/9-09

Nu har jag suttit och sett the hills sen jag vaknade, ungefär så mycket har jag att göra. Snart ska jag och mamma ut och fota, kanske blir det lite nya bilder till bloggen, vi får se. Annars har jag inte så mycket att skriva. Imorgon äre skola och orientering på vitberget första lektionen. Längtar till lovet.


gammla smycken

Jag satt och rotade igenom lite gammla smycken och hittade detta:


på denna bild har jag på mig två gammla ringar en silver och en guld.
Detta ska då vara min och vikkans förlovnings/giftringar. haha

På denna har ni ett halsbandsberlock, men vikkan i , bilden blev inte så
klar pga webbcamen.


26/9-09

Goddagens! Jag sitter här hemma och lappar ihop ett par jeans. Får se om det blir bra, limmet måste bara torka. Annars så blire hockey för hela slanten idag, först AIK-Brynäs klockan 16.00 på canal + sen ska jag nog kolla på  J20 som spelar mot Djurgården tror jag det var (kollar på internet eftersom det är bortamatch).

Annars händer inte så mycket, imorgon skulle jag vilja fara till stugan, fota hälsa på farmor och lite sådant men vi får se hur det blir med det.


25/9-09

Nu sitter jag här med en stor godispåse, ska se lite idol och bara ta det lungt ikväll. Annars gör jag inte så mycket mer, kollar lite hockey.


MELISSA HORN

MIN MAMMA OCH JAG SKA DEN 14 NOVEMBER FARA OCH SE MELISSA HORN, LÄNGTAR!!!

(klicka på bilden så kommer du till hennes myspace, där kan du lyssna på några låtar)


nya skor

här är mina nya skor :


nytt

nu har jag köpt nya skor, och en present åt matilda! Snart far jag mot skolan!


24/9-09

Godmorgon! Jag har nyss vaknat och ska snart börja dra mig mot köket för lite frukost. Idag ska jag försöka hinna med stan innan jag far på skolan. Eftersom jag slutar fyra och mina kära kusin ska troligtvis följa med mig hem, så jag ska försöka få med mig en present åt henne (köpte en igår också kan jag medela). Iallfall sen ska jag på hockey och sen måste jag plugga lite grann också, det är mycket läxor och inlämningar nu.


plugg

Goddagens! Vi fick sluta tidigare så jag for upp och kollade på skor och bokade en synundersökning. Ikväll ska jag plugga, plugga, plugga så jag slipper det imorgon för då ska jag se hockey hade jag tänkt!
Måste även fixa med min praktikplats som egentligen skulle ha varit inne idag.


jag och mina bästa vänner - våren 08

23/9-09

Godmorgon, nu ska jag snart bege mig mot skolan. Matte diagnos idag, jag hoppas det går bra.
Tillsvidare, gå in på den HÄR sidan. Mycket bra musik där!


22/9-09

Godmorgon, idag ska jag upp mot ladan och vara funktionär för en friluftsdag. Jag stå ute vid mountainbiken, inte världens roligaste kanske men det funkar. Idag när jag kommer hem ska jag försöka räkna lite eftersom vi har diagnos imorgon.

Berättar lite mer om friluftsdagen när jag kommer hem. Hejs!

Förresten GRATTIS PAPPA!!!


(detta var den enda bilden jag hade på honom på datorn)

sjukt roligt


21/9-09

Goddagens, idag hade jag som sagt tänkt plugga, men inte det inte. Istället har jag suttit vid datorn och vid tvn. Självklart såg jag hockeyn, blev 3-2 till FBK för er som inte såg det. Vart en rätt spännade match på slutet, men annars vare väll sådär tycker jag.

Har förresten beställt lite saker från hm ikv:

Ett par leggings
En halsduk
En scarf


fiske

Nu ska jag dra mig mot Rovön och fiska, blir nog kul!


20/9-09

Goddagens! Nu är jag hemma efter en helg i Bjurträsk. Jag for dit i lördags, blev kalas och lite sådant då. Mycket trevligt, det bjöds på hela 3 tårtor. Idag har vi varit på träning, sett tv och bara tagit det lungt. Till veckan ska jag plugga och se hockey hade jag tänkt.

Men nu ska jag duscha sen sova, fiske på Rovön imorgon!!!
Förresten min namnsdag idag!




ett collage



jag och vikkis

födelsedag nr 2

Ikväll ska jag på kalas hos Viktorias mamma. Mycket trevligt! Ska ta med kameran så det kommer kanske lite bilder ikv. Vi får se!
Så grattis till Viktorias mamma Kristina!


TÅRTA!


GRATTIS MATILDA

GRATTIS MATILDA HOPPAD DU FÅR EN JÄTTE BRA DAG!!! DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA KUSIN!


^ 16 ÅR                            


17/9-09

Jag orkar inte plugga så nu ska jag städa lite och möblera om lite i rummet. Allt för att slippa läxan.


måste ta och skaffa mig några nya bilder, blir kanske imrogon när jag ska på kalas? vi får se.


mycket bra


samhälls

Samhälls och politik måste vara bland det tråkigaste som finns. Inte kul!

16/9-09

Goddagens! Idag har jag varit på skolan från cirkus 08.00 till 16.00 inte särskilt kul men det funkar! Imorgon har vi sovmorgon till 12.40 det är däremot kul! Imorgon efter skolan ska jag nog ut på praktikjakt, jag hoppas jag hittar något. Sen måste jag plugga imorgon.

Ikväll blir det att duscha, se IDOL och lite sådant. Tänkte även kolla på samhälls-frågorna men mitt papper är borta.


jag hoppas kaj kommer till skolan imorgon!
OCH jag är väldigt taggad för Lasse w!


träning

Nu drar jag på träning kommer hem imrogon efter skolan, vi ses!

ny hårfärg

Nu har jag en ny hårfärg! Blev riktigt bra tycker jag själv. Denise var riktigt duktig, tycker ni borde prova att färga/klippa hos henne nån gång!


15/9-09

Idag blire skolan för min del sen ska jag fara upp på stan och färga håret, jippi!
Ni får se när jag kommer hem!

lelove


sjuk

blev ingen skola för mig idag, mår inte så jätte bra.

14/9-09

Snart ät det dags för en ny skolvecka, inte så lockande men. Vi börjar våran vecka med myrfotboll uppe på vitberget, blir säkert roligt!

Imorgon ska jag färga håret, och första ishockeyträningen är även imrogon, 19.30 i norsjö. Alla som orkar eller vill får komma dit coh prova. Göre vetja!


min helg

Okej nu ska jag ta tag i bloggandet och skriva vad jag gjort de senaste dagarna.

Torsdag till fredag var vi som sagt och paddlade. Vi skulle börja på kanotudden men det var så himla blåsigt att vi fick åka buss till bergsbydammen och börja där istället. Därifrån paddlade klassen mot stackrönnan. Jag paddlade med Kajsa vilket gick väldigt bra! Väl på plats där vi skulle tälta lekte vi lite lekar, åt och satt vi elden. Mycket trevligt!

fredagen for jag till Bjurträsk med kusinen. Vi åt och for sedan till Norsjö, där åkte vi skridskor i cirkus två timmar. Det var mycket roligt! Efter det for vi hem såg lite IDOL osv.
lördagen gjorde vi inte så mycket speciellt. Idag åkte vi mot stan vid ca 9.20 kom hit lagit det lungt och sett hockey.

Mycket trevliga dagar! Tyvärr gick det inte att lägga in bilderna från min mobil till datorn, varför vet jag inte. Så inga bilder från kanotingen än.



söndag

Idag har jag varit med min kusin, vi har varit på hockey mycket trevligt. Nu ska vi fika, skriver mer sen.


> bjur

Nu far jag till Bjurträsk. Ikväll blire kanske att fri åka och lite sådant vi får se, kommer hem imorgon eller söndag.


hemma

Nu är jag hemma, ska försöka ladda in bilderna men det krånglade. Men får se om jag hinner det innan jag far till Bjur.

Återkommer lite senare om mer detaljer kring kanotingen!


klar

Nu har jag beställt skolkatalogen, packat klart gjort klart mina mackor osv. Nu har jag inte så mycket att göra, ska äta nått och vänta på Marcus som jag ska åka med till kanotudden.



Ni får ha det så bra hemma i era varma sängar inatt, skänk en tanke till oss som ska sova i tält. Kommer hem imorgon men kommer troligtvis att fara till Bjurträsk direkt.

packning

Nu har jag snart packat klart, men jag har tappat bort min packningslista så jag vet inte om jag har glömt något. Det ser vi säkert imorgon.

NU! Fortsätta packa > Idol > True Blood


Jag och min packning, en helst ny vattentät bag! Tack mamma!


Lelove



övernattning

Goddagens, jag har nyss varit och inhandlat lite grejer till kanot övernattningen som är imorgon. Ska snart börja packa. Ska bli sjukt kul, hoppas bara man inte trillar i.



Förresten IDOL ikv klockan 9 ska du kolla? Jag sitter bänkad framför tvn.


8/9-09

Ikväll blire tv för hela slanten, IDOL och Wipeout. Annars har jag inte så mycket för mig, ska försöka hitta en praktikplats. Har ni några tips?

denna bild har inget med texten att göra men bättre än inget

7/9-09

Godkväll! Jag har just gjort klart våran geografi läxa, en kartanalys över USA, inte så jätte roligt men det funkar. Har förövrigt väldigt ont i huvudet, nu ska jag ta och göra min en kopp varmchoklad en macka och sätta mig vid tv:n eller datorn.

Förresten ska jag färga håret om 1 vecka och 1 dag.
och skolfoto på onsdag.


Detta är en rolig grej som finns i min webcam om jag öppnar munnen eller tex blinkar gör den likadant. Mycket underhållande.


veckan

Godmorgon! Jag ska snart dra mig mot skolan. Idag ör det långdag, vi ska planera lite till kanotingen, räkna lite matte osv. Jag ger er en planering av veckan!

Måndag: Skola
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola
Torsdag: Kanoting
Fredag: Kanoting > kanske bjurträsk
Lördag: Kanske Bjurträsk
Söndag: Kanske Bjurträsk >Hem >Hockey

6/9-09

Hejsan! Just nu sitter jag och kollar hockey, inte så mycket att se. Jag ska nog snart fara ut och övningsköra, måste börja göra det lite oftare om jag nån gång ska ta mitt körkort.
Ikväll ska jag nog räkna lite matte eftersom jag var borta förra mattelektionen och ligger därför efter.
Jag har cirkus 0 bilder på min dator nu, men jag får ta och börja fota lite mer så ni kan få några nya bilder.


fikus

anonym om vikus:
hahaalltså vikus ? låter som fikus, är inte det typ en könssjukdom ?

svar: Nej Viktoria fikus är en växt!



Förresten hade jag en riktigt trevlig kväll med tjejerna!

ge mig

Dessa skor skulle jag gärna vilja ha.





båda kommer från Dinsko!

vikus

lire bilder från min 17års dag.



4/9-09

hejsan! Idag har jag varit på skolan som vanligt men även umåtts med min kära kusin Matilda. Vi har varit på bio och inte gjort så mycket mer. Alltid lika roligt att umgås med kusen!


svarta bryn

Godkväll! Kom hem från Aqua spa för ett bra tag sen. Jag ser förjäklig ut. Mina ögonbryn är typ svarta och jätte smala?! INTE SNYGGT PÅ MIG!

Var för övrigt tvungen att prova min nya webcam så ni kan få ett provsmak på den och mina svarta ögonbryn.



nu ska jag äta sallad :$


internet

Nu har jag fått internet att funka på min nya dator.
Ska nu fara in mot stan och göra min ansiktsbehandling. Hör av mig när jag kommer hem!


fråga

Nu fick jag ett till fråga från "Anonym" (viktoria) hon undrar: Hur går det med godislöftet?

Jadu "Anonym" det går jätte bra jag har inte ätit en enda godis, däremot åt jag negerbollar idag vilket var väldigt gott! Hur går det själv?

svar på kommentar

Fick en kommentar av Anonym som frågade denna fråga: Spelar du hockey själv elr älskar du ba att se på de? ( du o Martin e grymt lika! )

Först och främst tack för frågan, roligt! Och för det andra, jag spelar hockey själv men började ganska nyss (januari 09). Men jag tycker de är jätte roligt att kolla på hockey med!
Haha, många säger det ja!


Om det är nått ni vill ha svar på är det bara att fråga.


antm>mat>hockey

Nu ska jag kolla klart på antm, äta sen far jag mot ladan och ser hockey! Blir nog trevligt, vi hoppas på vinst!


hittade denna bild på amandas blogg, en bild från våran gympa lektion igår!

RSS 2.0