morsdag

Detta har jag och min broder Martin gett till min Madre idag. Lite godis och en Biocheck på 150 kr. En till sak kommer senare till veckan, eftersom jag beställde den. Men det får ni se då!


sommar och sol

inget långt inlägg nu, 27 grader och sol väntar på mig där ute!

heartless

Kanye West - Heartless


världens bästa kajj!

Denna sköna böna ska jag till stockholm med!
Titta och njut!







påtal om

Jag har glömt att berätta att jag har fått sommarjobb i Falkträsket. Där ska jag stå i den blå lådan dvs kiosken. Så kom och köp godis/glass osv där mellan  27/7-16/8.


Jag

Är: glad
Mår: rätt så bra
Ska: snart se en film
Har: för lite pengar
Bör: städa
Kan: bestämma vad jag ska drömma ibland

Vill ha: kläder i massor
Skulle vilja: jobba som au pair i USA
Drömmer om: att bli hemmafru
Längtar till: Stockholm & Örebro med Kaj!
Fasar inför: So debatten
Har ett brinnande intresse för: ishockey

Bryr mig om: familj och vänner
Trivs med: mina närmaste
Bor i: Norrland
Klär mig gärna: mjukisdress
Dricker gärna: Ramlösa
Lyssnar ofta på: mix megapol

Är arg på: No one
Är stolt över:
min broder
Är rädd för: att någon nära ska dö
Äter: chips just nu
Dansar: inte så ofta
Lever: ett riktigt bra liv just nu!

det är jag


bilder från vårvandringen

Vårvandringen var riktigt rolig förutom att jag mådde skit igår och var tvungen att fara hem. Men annars vare grymt kul, alltid trevligt att umgås med folket från klassen!

 Bjuder även på bilder!
detta är några av de jag tog.









packat och klart

Nu är allt klart, jag ska äta nått och sen dra mig mot skolan med min 20 kilo tunga ryggsäck. Man kan tro att jag ska vara borta i 2 veckor eller nått men nej onsdag, torsdag och fredag blir jag borta. Jag tar med min lilla kamera och ska försöka att ta några kort så ni får se sen. Vi hörs på fredag! 

Nu drar vi!


vårvandring

Nu har jag packat klart, allt rymms tyvärr inte. Jag vet inte vad jag ska göra. Får se hur det blir! Imrogon klockan 11 drar vi. Sen blir vi borta till på Fredag, så vi hörs då förhoppningsvis med lite bilder!

Annars då, idag har jag varit på skolan. Vi hade svenska redovisning och samhälls. Efter det har jag bara suttit vid tvn, datorn, handlat och packat. Har även hunnit att vara med Matilda Nilsson ett tag, mycket trevligt!





kristi himmelsfärd

Goddagens! Nu har jag inte bloggat på hela helgen, pga att jag har varit hos min kusin och hon har varit här! På torsdag kväll kom Matilda med bussen vi for och köpta godis, glass osv. Gott! Sen på fredagen fot vi på bio och såg 17 again. Var väll en hyffsad film, när vi kom hem såg vi ännu en film och åt upp resterna av godiset.

På lördagmorgon tog vi en tidig bussen till Bjurträsk eftersom Matilda skulle spela match. Så jag såg den, sen for vi hem och vidare ut till stugan där vi åt, mycket gott! På söndagen vare fotboll igen så jag for och kollade matchen slutade 14-0 och Kusen gjorde 6 mål. Mycket bra tycker jag! Efter det gjorde vi inte så mycket såg tv osv. Sen imorse åkte jag in till stan för att gå skola, en dag nu sen äre vårvandring. Så nu ska jag fara och köpa lite av det vi ska ha med oss.

Jag bjuder på dessa bilder från helgen!












kaj


Detta var tyvärr den enda bilden på mig och Kajsa.
(Kajsa i gult och jag i svarta mjukisar)
Får bli några nya bilder från Sthlm sen.

Nu är nästan allt klart för Stockholm men Kaj! Vi har bokat flygbiljetter ner den 12 juli, brittan biljetter och vi har även fixat nån rabatt sak för grönan, kommer bli guld! När vi ändå är nere i dessa trackter hade vi tänkt fara till Örebro. Där ska vi bada på Gustavsvik (nordens största äventyrsbad) och troligtvis spendera lite tid med min mormor och morfar. Kommer bli sjukt kul!

blommor

Okej, jag bjuder på dessa tre blommbilderna.
(den 2:a är en insomning på den 1:a)









20/05/09

Snart är det skolan, har engelska och sen ett jättehål och till sist friluftsliv/idrott. Känns som en onödig dag, men sista dagen på denna skolvecka det känns kul!


bjuder på denna bil från medle på Kajsa, Ullis och jag.

Insane

Bara för att jag är så inne i Stockholms grejerna så tänkte jag visa detta klipp.
Det är Paul och Kjell från Vakna med the voice som åker Insane på grönan.

Rätt kul det verkar!
Paul verkar ha rätt kul där i berg och dal banan.

oops


Satt och kollade på Britney Spears hemsida och hittade då denna sparkdräckt för bebisar, detta tycktre jag hysteriskt roligt!
Ett bevis på min dåliga humor?

(om ni trycker på bilden kommer ni till hemsidan)

lunes

Har fått besked att jag inte får jobba i Norsjö i sommar så det känns rätt bittert. Hoppas nu bara att jag får nått jobb, annars äre kört. Måndag idag, underbart väder har bara softat mest hela dagen. Jag hoppas förresten att Amanda och Rille som är i Cypern har de bra! Annars har jag inte så mycket att säga, om ni har nån idé på vad jag kan skriva om kan ni tipsa!



sitter för övrigt och lyssnar på denna låt just nu.

sthlm


Kommer bli rätt kul i stockholm, eller hur KAJ?

Helgdag nr1



Goddagens, lördag idag! Riktigt skönt, har inte gjort så mycket. Vi hade främmande när jag vaknade så jag gick jag ut och umgicks med dom. Sen dess har jag städat martins bil och tjänat en hunka, ätit glass och bara tagit det lungt. Nu tror jag attjag ska forsätta med att städa pappas bil och tvätta den och för det ska jag få 150 kronor tror jag. Så om nån annan vill bidra med pengar till min sommarkassa kan ni lämna ett kuvert med pengarna i våran brevlåda, tack på förhand!


hockeykort

Pappa visade mig den här läken på tradera för ett tag sen, så om nån vill köpa hockeykort på min pappa och några fler klicka isf här.

namnsdag

Godkväll, fredag idag då. Dagen har rullat på som vanligt, skolan sen har jag mest bara tagit det lungt. Såg en film nu ikväll, Freedom writers. Sjukt bra film, en av mina favoriter. Ni som inte har sett den, gör det! Annars har det inte hänt så mycket. Jag fick förresten ett sms av Amanda Burström där det stod "Grattis på namnsdagen Sofia :D ha det så bra nu åker jag till Rhodos hihi :) Kramar i massor :* vi får köpa glass sen :D:*" Detta gjorde verkligen min dag, inte ens jag själv har kommit ihåg att jag har namnsdag idag (jag heter Sofia i andranamn) och sen kommer Amanda B som jag typ är med 1 gång om året och skriver grattis. Hon är bäst!


detta var för övrigt denna enda bild jag hade på mig och amanda.

Grattis på namnsdagen till min Kusin Sofia, och alla andra vid de namnet!

gårdagen



Bjuder på denna konfa bild. (ignorera min fula frisyr)
Från vänster Matilda, Jag, Evelina, Viktoria & Isabelle.

Godmorgon, Fredag idag äntligen! Idag är det skola som gäller sen vet jag inte, får se vad jag hittar på. Igår var jag iaf med Matilda Nilsson, riktigt länge sen vi var bara vi två. Men riktigt trevligt var det. Vi började med att fara på ica och köpa glass sen satt vi oss bara och pratade, kollade skolkataloger osv. Blev många skratt!

sista versen

 

Lite bilder från skolavslutingen förra året!

Torsdag idag, en riktigt trevlig dag måste jag säga! Snart är det helg och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Idag har jag inte gjort nått speciellt, sovmorgon och skolan som vanligt. För alla intresserade så fick jag MVG på mitt datakunskap prov, och nu hoppas jag på samma betyg i kursen! Annars börjar skolan vara inne på sista versen för detta läsår. Vi har bara EN hel vecka kvar. Annars är det lov och vårvandring som gäller tror att det är 14 dagar kvar om man inte räknar med skolavslutningsdagen, men rätta mig om jag har fel.

Nu ska jag fortsätta med min kost och träningsarbete, hades!

onsdag 13/5



Goddagens! Idag har jag haft matte nationella, gick väll hyffsat får jag hoppas, vet redan att jag har fel på några menmen. Annars vare inget speciellt vi hade linedance, och fick sluta en timme tidigare. Vi fick även veta tältgrupper inför vårvandringen, planera mat, min grupp (jag, Linn, Malin & Sofia) ska även hålla i att dokumentera vandringen med bilder osv.

Efter skolan får jag och tog min andra spruta mot livmoderhalscancer. Annars så har jag ikväll varit med Viktoria, vi har bara pratat allt mest. Det är trevligt att vara med henne det blir så sällan nu.
Imorgon är det sovmorgon som gäller, engelska läxa sen kost och träning.


min humor

ännu en gång kopierar jag från Kajs blogg.


en dagens

Bjuder på en lista, jag vet att ni gillare!

dagens humör: glader
dagens låt: Pitbull ft. Lil John - Krazy
dagens frisyr: utsläppt rakt
dagens klädsel: förr jenas, tröja & jeansväst. nu mjukisdress
dagens borde:
plugga
dagens planer:
mat>plugga>desperata hemmafruar>sova
dagens vill ha:
pengar
dagens längtan:
13 juli
dagens beroende: solen
dagens tråkigaste: huvudvärk
dagens person: måste nog säga sofia som är rätt rolig.
dagens bild: snart är det vårvandring med klassen som gäller!


söta, glada men förstör för andra.

Hittade denna hos Kaj och tänkte att jag kan väll också lägga in den?!

januaribarn: tröga, tråkiga men söta.
februaribarn: söta, trevliga men jobbiga.
marsbarn: otrevliga, tjuriga men snygga.
aprilbarn: puckon hela högen, men underbara.
majbarn: snygga , gulliga men riktigt osmarta
junibarn: heartbreakers, dissare men trevliga.
julibarn: snälla, glada men blir lätt sårade.
augustibarn: söta, glada men förstör för andra.
septemberbarn: smarta, coola men sårar lätt.
oktoberbarn: musikaliska, snygga men tråkiga.
novemberbarn: bra vän, underbara med sårar ändå.
decemberbarn: glada, söta men tröga

Bjuder även på min typ 183 låt för idag!


njut av Pitbull Ft Lil John - Krazy

låtar

Det blir mycket Britney nu!










here we come

Just nu är jag överdrivet glad! Jag och Kaj ska fara till Stockholm i sommar och se Britney Spears! Kommer att bli kanoners! Vi far dit ner troligtvis med tåg och stannars då hos min bror och bor där. Vi ska nog inte vara där så länge men förhoppingsvis hinner vi shoppa och kanske gå på grönan. Vi får se, längtar!

tack till mina föräldra som gjort detta möjligt!!!


prov

Just nu sitter jag här och pluggar spanska. Jag har prov idag och vi får se hur det går! Dessutom har jag två prov till förutom spnskan, datakunskapsprov och engelska nationella (listening). inte så jätte kul med andra ord.

Men jag har nått lite roligare på G som jag berättar om när det är helt klart dvs under dagen.


bjduer på denna bild från en friluftsliv timme.

måste fara

Jag bara måste fara och se Britney!



nån som är på?

vårmässan

Godmorgon! Idag ska jag fara på vårmässan med Matilda Södergren, ska nog bli trevligt! Efter det ska jag plugga spanska eftersom jag har prov imorgon. Annars är det inte så mycket mer.


igår









grymt trevlig kväll!

kusin vitamin


Du är min bästa kusinen!
och
Min bästa vän!


Jag har världens bästa kusiner!
+
Örebro-kusinerna!


fredag/lördag

Hej! Gårkvällen var riktigt lyckad, mötte först upp Sofia och vi for ner till rovön där några från vikkans klass var. Sen kom det lite mer folk, vi spelade brännboll mot natur. Var faktiskt riktigt kul tycker jag! Efter det satt vi bara och grillade och pratade. En riktigt lyckad kväll.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, mina föräldrar ska på schlagerfest hos grannarna så jag och Martin har huset för oss själva. Får se om det blir nån kompis eller nått. Måste även plugga lite spanska.


jag saknar det här gänget

gut!


Mattias Klum

Gaddagens! Ska bara berätta ltie kort om dagen, på skolan hade vi Idrott > Föreläsning > Matte. Föreläsningen av Mattias Klum handlade lite om miljö och så visades det bilder från när han har varit och fotat. Djur och natur mest, sjukt fina bilder! Detta var nog en av dom bästa föreläsningarna jag har varit på. Och jag tycker alla som får chansen att se Mattias Klum ska ta den!


bild tagen från google

Ikväll blir det att fara på Rovön spela brännboll grilla osv. Ska bli riktigt roligt!


8/5 -09

Godmorgon! Har just fikat osv och har inget att göra så jag satt mig här. Igår var jag som sagt med Ida, det var väldigt länge sen vi hade varit med varandra så det var skönt att träffas och prata. Vi satt mest bara och pratade och hade riktigt, riktigt kul! Snart igen ida, inte som förre året då vi bara var med varandra två gånger.

Idag
blir det att först fara till skolan och sen så tror jag det ska bli lite brännboll ocg grillning på kvällen, vi får se!


ida


Nu ska jag fara och vara med denna tjej.

tradera

Hittade denna skinnväst på tradera



riktigt snygg!


onsdag 6/5

Sitter hemma och är sjuk. Har ont i huvudet och har mått illa. Nu väntar jag på att mina föräldrar ska komma hem så man får i sig någon mat. Annars har jag inte så mycket mer att säga, nationella i Engelska imorgon. Ska försöka pallra mig dit. Hoppas att det blir bättre men huvudvärken ska jag nog kunna få bort med lite alvedon.






tres




photo

En bild på mina kusiners hund som jag har tagit.

valborgs

Godkväll! Nu är jag hemma från 4 dagar i Bjurträsk, vilket har varit riktigt kul! Vi har väll inte gjort specielt mycket. VI har umgåts med lite folk, grillat, solat osvosv. Alltid lika roligt med kusinen. Annars har jag väll inte så mycket mer att informera om. Iimorgon har vi ingen spanska så vi får 2 ½ h hål kanske blir att fara hem då, vi får se.
Nu ska jag finslipa lite på mitt brev osv, bilder från helgen kommer senare!


tills vidare en bild från -08

RSS 2.0