22:11

Nu är jag klar med presenter till martins födelsedag (den 7:e) och till studenten (den 11:e). Hoppas att det blir bra. Annars har jag itne så mycket att säga, det sägs att vattenkriget på skolan börjar imorgon? Är lite roligt första dagen efter hela veckan? Inte kul. Vi får se hur det går, men imrogon blir det även teater, Fucking Skellefteå.

 
miss U


30/5-10

Goddagens, var ett tag sen. Har inte gjort speciellt mycket dom sista dagarna därav inget att skriva om, har inte orkat heller. Ídag är det morsdag som jag hoppas alla vet. Jag (och martin) har gett våran underbara mamma Eva en blomma, och snart ska vi ut och äta på restaurang. Allt lika gott.



17:04

Efter en hård dag på bongård drar jag till Kriti och äter go mat! LOVE


27/5-10

Snart ska jag dra mig till stan för att sen åka buss till dags bondgård. Känns inte ett dugg kul, hade hellre haft sovmorgon till 14.40 och sen bara haft svenska. Men icket.


21:11

love


26/5-10

Första träningen idag, gick väll ganska bra. Men har märkt att jag fått sjukt dålig kondition. Får se om det blir bättra med tiden. Hoppas det!

Annars så tror jag att NK provet gick bra, vi får se senare.


25/5-10

Nu ska jag plugga NKb eftersom vi har vårt sista prov för kursen imorgon.

23/5-10

BUHU, nu har jag grinat klar för idag. Filmen var riktigt bra, Channing Tatum var riktigt snygg (som vanligt). Precis en sånn film jag gillar. Dock var den inte bättre än "the notebook". Men verkligen sevärd, så om du inte sett den SE DEN!


kreativt av mig

23/5-10

Nu ska jag se Dear John. Har hört att det är en flänn film, och de som känner mig vet att jag flännar rätt mycket till filmer/serier. Vi får se hur det går nu.


21/5-10

vikkan kommer snart hit, får se vad vi hittar på. Annars rullar livet på, älskar vädret, ogillar skolan men snart är den slut fast då blire att jobba direkt. Nu ska jag forsätta på min geografi upg som ska in ikväll.


20/5-10

Så här på morgonkvisten har jag legat ute och solat, hur skönt är inte det? Trodde för en stund att det avr sommarlov, men då kom jag på att jag ska snart dra mig mot skolan och skriva geografi prov. Vi får se hur det går, håll tummarna!


19/5-10

Godkväll! Idag har jag endast haft två lektioner, jag tog med mig kajsa hem vi åt glass och solade (vi tyckte det var för fint väder för att vara inne och gymma, Ja det är våran ursäkt). Efter det har jag pluggat lite, varit och handlar mm. Ska snart duscha och efter det läsa igenom geografin en sista gång. Ska bli skänt att få den överstökad. Fast då har jag inlämningsuppgiften kvar hehe.


18/5-10

Du som undrade vem det var som var på sista bilden i inlägget 9/5-10, det är min klasskompis Niklas Jacobsson. ha ha så nu vet du.

Annars så har jag haft matte nationelle idag, jag hoppas verkligen att jag klarar det. Annars så sitter jag och skriver min geografi inlämning och ska senare börja plugga till geografi provet. Vilket suger.

Ska även börja gymma imorgon med Kajsa, ska bli roligt (?). Vi får se om jag överlever.


17/5-10

Bilder från helgen








16/5-10

I helgen har jag varit i bjurträsk och haft det bra. Vi har bakat mjukkaka i bagarstugan, vilket var väldigt trevligt och nu har vi bröd så det räcker ett tag. Vi hann även med att sola, ta det lungt, äta gott osv. Bilder kommer senare.

Snart ska jag dra mig ut på en prommis med viktoria.



13/5-10

såg igår att Melissa Horn kommer till trästocks, och som tur är jobbar jag inte den dagen. WIHO, kan det bli bättre?


11/5-10



Kajsa ♥ my music

10/5-10



Har spenderat en liten del av min kväll med denna sköna böna som jag förövrigt saknar väldigt mycket eftersom vi ses typ en kvart varje månad. Hon har hjälpt mig lite med matten, som är väldigt svår!!! Imorgon ska vi ha nationella Ma genrep i FYRA timmar, EFTER ATT VI HAR SLUTAT. Inte OK.

nu ska jag kolla igenom den lite, hojs!

9/5-10





8/5-10


7/5-10

Okej lite om vuogga då! Första dagen (i måndags) for vi med buss från skolan cirkus klockan 12.00. Efter bussturen fick vi gå till våra stugor och fixa lite där. För er som inte vet så bodde jag med Kajsa, Amanda, Mia, Thea och Elise. Vi hade lite lekar på kvällen, tex så vann Mitt lag i burträskbingo, WIHO! Efter det gick vi tillbaka och spelade kort i våran kära stuga.

Andra dagen tog vi vårat pick och pack och drog till våran "älskade" björntopp. Vi drog ut på en 9 timmar lång tur, inte det roligaste jag har gjort i mitt liv. Vi gick alltså upp till ett berg som är ca 1700 meter överhavet. Det blev många långa och branta uppförsbackar och när vi sedan var kom upp så skulle vi såklart ner. Fyfan det var bland det värsta jag gjort. 58 elever på längskidor ska ner för alla dessa backar, du försöker böja på benen för att inte ramla men du ser att personerna bredvid dig stupar men försöker ändå hålla hoppet uppe, man försöker stå kvar. Men icket jag kan lova att alla ramlade nån gång, och det är inte skönt, många svordomar den dagen. Förövrigt väldigt bra väder! Även vätskebrist på mig, men jag tackar Olov som offrade sitt vatten för att ge mig, tack!

Tredjedagen var det mulet och snöade lite, men vi trotsade både vädret och träningsvärken för att dra oss ut på en dagstur på lite under en mil samanlagt kanske? Vi byggde bivaker och fikade mest hela dagen. På kvällen lekte vi lekar, hade massagde osv. I våran stuga blev vi hemsökta och vi spelade även kort (plump).

Fjärde och sista dagen vare kanonväder så vi for ut på en väldigt kort dagstur, vi satte oss i en bäckravin och solade, fickade och levde livet. Där och då var livet kung, inga bekymer. Vid luch var vi tvugna att fara hem och städa stugorna, och sen satte vi oss på bussen för att fara hem igen.

en applåd för er som orkade läsa detta!


snodde denna bild från mias facebook, mina kommer senare idag!

6/5-10

Jag är nu hemma från Vuoggatjålme. Det har varit riktigt jäkla kul, men även riktigt jäkla jobbigt. En snabb sammanfattning av resan är väll att vi har åkt längskidor/bestigit berg/spelat kort/umgåts. Jag berättar mer imorgon för jag ska äta upp mina popcorn och gå och lägga mig. Även bilder kommer imorgon! (troligtvis)


3/5-10

WIHO!!!!!!!! SOMMARJOBB HERE I COME! ÄLSKAR MITT LIV JUST NU!

förövrigt så drar jag till vuoggatjålme snart och är där till på torsdag! Livet leker som sagt.


23:36

Såg rätt bra ut faktiskt!






1/5-10

Goddagens! Idag ska jag packa hela långa dagen. Imorgon blir det att fara och handla och sen på måndag drar vi! Can't wait! Kom hem från bjurträsk idag och har inhandlat massa varma koppen soppor, typ det jag ska leva på dessa fyra dagar. Men det blir nog bra!

1

RSS 2.0