JVM

GRATTIS BROR!




30/11-09

Hola! Idag har jag inte gjort nått vettigt förutom att räkna matte. Nu ska jag göra samhällsläxan, om jag hinner far jag och tränar. Ikväll blir det att sitta bänkad framför tv:n och se hockeykväll. Dom ska ju ta ut JVM truppen för alla er som inte visste det. Vi håller tummarna för Martin!

och ja jag vet att jag behöver skaffa mig nå nya bidler..


29/11-09

Goddagens! Första advent idag, har inte gjort så mycket. Var och tränade. Körde roddmaskinen och hittade då en super-inställning! Det var ett spel, hette typ fiskspelet eller nått. Var faktiskt kul och dessutom jobbigt.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Men imorgon är vi lediga så först ska jag ta en sovmorgon och sen kanske upp till stan, ska kolla/fixa lite grejer.


28/11-09

Goddagens, har varit på skolan idag. Öppet hus, var inte så speciellt många där. Jag ska snart ut och gå med hampus och sen far jag på hockey. Efter det vet jag inte vad som händer, vi får se.


26/11-09

Goddagens! Gårdagen var sjukt kul, helt fantastisk! Vi tog bussen som gick 16.20 så vi kom fram till Luleå vid halv sju, vi for och lämnade lite grejer hos kajsas syrra. Efetr det begav vi oss till Coop arena för att se vår älskade Lasse! Efter konserten frog vi på McDonalds och efter det for vi hem till lägenheten och sov. En sjukt bra dag, och konserten var magisk!



Förresten så tog jag svinsprutan idag och mår bara bra, har inte haft en minsta biverkning.


25/11-09

Nu drar jag mot skolan och sen mot Luleå med Kajsa för att se Lars Winnerbäck! Kommer hem imorgon, berättar allt då.

CU


21:48

Godkväll! AIK vann derbyt, överlägset måste jag säga. En riktigt rolig match för alla aik -fans.
Nu ska jag börja packa inför morgondagen. Är så sjukt peppad, ska bli hur kul som helst!




24/11-09

Goddagens! Sitter hemma och gör mest ingenting. Ska försöka göra lite läxa och sen blire nog hockey. Men måste även hinna handla. Det blir tight. Aja, ska nog funka!

Imorgon efter skolan drar jag och kajsa till Luleå för att se Lasse W kommer bli så sjukt jäkla kul!


19:23

Skulle inte sitta helt fel! Om man endå vore rik.

23/11-09

Goddagens! Har varit på skolan som vanligt, jag hade redovisning på mitt gympapass (core) som jag jobbade med igår (därav min frånvaro från bloggen). Gick faktiskt riktigt bra, så jag är nöjd!

Nu ska jag och martin fara och fixa en sak, kan inte säga vad för min föräldrar min blogg. Ni får veta när dom fått sin julklapp!


nya hårfärgen

här är en bild på min nya hårfärg

kanske inte världens bästa bild eftersom det ser svart ut, men på ett ungefär.


21/11-09

Godmorgon! Idag kommer Kaj hit vi ska äta, se twilight och sen dra mot bion och se new moon! Kommer bli sjukt kul!

Men först måste jag göra lite läxa, inte lika kul men nödvändigt.


17:50

Goddagens! Fredag idag, har färgat håret idag varit på skolan och just nu håller jag på med lite läxor. Hårfärgen blev jag riktigt nöjd med, ni får en bild vid ett annat tillfälle. Resten av dagen blir nog äta, ännu mer läxor och tv. Inte världens roligaste men morgondagen kommer bli mycket trevlig!


20/11-09

Godmorgon, sovmorgon idag också, skönt! Tänkte bara visa min nya tröja som jag har på mig idag, en så kallad DAGEN OUTFIT:



från H&M 199 svenska kronor.

19/11-09

Goddagens! Jag håller på att laga mat (värmer kroketter). Jag har just bokat en tid hos Denise för att färga håret, det blir imorgon klockan 15.00. Blir nog guld! Annars då? Idag blire skolan sen kanske träna om jag hinner och efter det blir det hockey. En helt okej dag! Imorgon blir det först skolan sen träna och efter det färga håret. Helgen berättar jag mer om när den närmare sig!


sådär såg det ut sist jag färgade håret!


lelove


15:20

Nu har jag tagit bort min heather för att jag var trött på den. Råkade även ta bort bakgrundsfärgen av misstag. Jag är så dålig på sånt där, får ta och fixa det sen!





                                                                                     lelove


18/11-09

Melissa Horn!!!


17/11-09

Goddagens! Idag har jag varit på skolan, redovisat ett grupparbete gick väll ganska bra. Efter skolan for jag och tränade på 360, körde lite cirkelträning. Nu sitter jag här ska snar se Desperate Housewifes, mycket bra serie!

Förövrigt:
4 dagar till New Moon med Kaj
8 dagar till Luleå och Lars Winnerbäck med Kaj
Kan det bli bättre?


18:55

Goddagens mina kära läsare! Idag har varit en bra dag, förutom att jag ramlade och slog i mitt knä så nu har jag ett blåmärke. Nu ska jag se hockey AIK - LULEÅ, hoppas på vinst och att det går bra för martin!

 


16/11-09

Ny vecka och den börjar på bästa sätt vi ska upp och klättra på friluftslivet och sen på idrotten ska vi upp på ladan igen och ha skridskor! Det som ser mindra kul ut är att det är blank is och jag måste cykla till ladan 2 gånger utan dubbdäck. Vi får se om jag överlever, jag hoppas det!

Förövrigt längtar jag till lördag då kaj och jag ska på bio och se new moon!


BVFA


jag saknar dig, vill du hitta på något snart?


15/11-09

Glömde igår att nämn att mamma köpte en huvudmassage sak igår i Piteå! Den är så sjukt skön och kostade endast 25 kronor. LOVE IT!


14/11-09

Nu har jag kommit hem från en heldag i Piteå, vi shoppade, åt och såg Melissa! Konsterten var MAGISK, jag och mamma satt på första raden kanske 1-2 meter ifrån Melissa. Hela konserten var otroligt bra!
På stan hittade jag en pälsväst, en svart tröja med paljetter och en kappa (som vi får se om jag behåller). En mycket trevlig dag!



Och ett svar till dig som frågade hur jag hade vunnit biljetterna till aiks match: Jag röstade på matchen spelare i torsdags när jag var på hockey (som martin förövrigt vann), sen så ringe dom upp och sa att jag vunnit. Dom andra gångerna har det varit i nån frågetävling och den andra gången i tobaksfriduon.

mot piteå

NU DRAR JAG OCH MAMMA TILL PITEÅ FÖR ATT SHOPPA OCH SE MELISSA HORN! GULD!!!


13/11-09

Jag har just sett IDOL och ska nu kolla på en film (Never back down). Har hört av Kajsa att denna film ska vara riktigt bra! Ska ta och kolla, förävrigt bär det av till Piteå imrogon! WIHO!!!


fredag den 13de

Goddagens! Idag hade jag endast två lektioner, riktigt skönt! Efter det for jag på stan med Kajsa och Amanda, köpte inget men jag har däremot hämtat ut min kofta från H&M.

Förövrigt så vann jag två biljetter till AIKs match imrogon mot brynäs, men jag ska ju till Piteå så jag gav dom till Martin som ska ge dom till nån. Detta är tredje gången jag vinner AIK biljetter sammanlagt har det blivit sex biljetter!


12/11-09

Engelska prov imorgon, set sail to fail!


11/11-09

Jag har inte skrivit så mycket på sistonen detta pga jag har inget att skriva om. På dagarna går jag i skolan och  fösöker plugga engelska (går sådär). Annars gör jag inte så mycket vettigt.

Förövrigt är det bara 3 dagar kvar till Piteå och Melissa Horn! Längtar!!!


bjuder på denna bild


farsdag

Nu har martin kommit hem från Ryssland, och han brukar aldrig köpa nått till farsdag osv. Så jag hade köpt en trisslott, så pappa skulle få nått. Men när martin kommer hem har han köpt nån exotisk konjak i en flaska format som ett svärd. Sen så kommer jag med en fjantig trisslott, hur bra ser den presenten ut gemfört med konjak? Men jag kan faktisk meddela att det vart en vinstlott! 50 kronor!


8/11-09

Nu är jag hemma, vi vann idag med 6-3. Mycket trevligt! Minde trevligt var tyvärr att vi inte såg Rhabi på frasses, hah. Annars har vi mest åkt buss idag. Sen så vill jag säga grattis till min pappa!!! Du är världens bästa pappa!


22:20

Godkväll! Jag sitter i bjurträsk, jag har nästan gjort klart samhällsuppgiften idag, bara lite småsaker som ska fixas. Imorgon är det som sagt match, ska bli kul. Vi får hoppas det går bra och vi vinner! Vi får se om jag skriver imrogon, det beror på när vi kommer hem.


7/11-09

Nu drar jag mot Bjurträsk, jag tar med mig datorn men jag vet itne om internet kommer att funka, vi får se. Imorgon är det match i Vilhelmina, vi hoppas på vinst.


mat (L)


6/11-09

Godkväll! Jag har just sett idol. Nu sitter jag och skriver på min samhällsuppgift, rolig fredag eller hur? Nej men jag måste göra klart det här i helgen för nästa vecka ska jag plugga engelska. Men kruxet är att jag ska till Bjurträsk imorogn så det är lite ont om tid. Så jag ska fortsätta jobba!

Förresten smakade jag den nya maraboun med yoghurt och hallon, ingen favorit. Jag tycker torkade frukter smakar skit, så jag borde egentligen aldrig ha köpt den.


ge mig vinter.


4/11-09

Nu sitter jag och väntar på att Matilda ska komma hem från iskursen. Jag har satt på bastun så jag hade väll tänkt att vi skulle basta, använda ansiktmask, hårinpackning och sånt. Ska bli skönt är helt slut.


stora ögon

NEW MOON

Nu har jag och Kajsa bokat biljetter till New Moon. GULD!!!


shopping

Jag och mamma var på Senses idag och shoppade fick med mig detta hem!


Ett torrshampoo och ett värmeskydd.


2 läppsyl.

-Ja, jag gillar mina webbcam bilder.


3/11-09

Godmorgon! Jag ska snart dra iväg på ungdomsdagis (skolan) som matilda så fint uttryckte sig. Efter det ska jag hem och försöka jobba på samhällsen. Måste bli klar med den snart!


2/11-09

Godmorgon! En ny vecka nu, den börjar jag med att åka skridskor. Vi ska nämlingen upp på ladan nu till friluftslivet. Mycket kul! Annars händer inget speciellt idag, skola sen hem och göra lite på mitt samhällsarbete.

Blev förövrigt inget mer inlägg igår kväll eftersom blogg.se var så jäkla segt.


1/11-09

Goddagens! Nu är jag tillbaka. Har haft en grymt trevlig vecka hos kusen! Vi har spelat match i Norsjö och i Storuman. Första förlorade vi och andra vann vi. Annars har vi inte gjort så mycket, vi hade en tjejkväll men några av matildas kompisar vilket var roligt!

Annars då? Idag ska jag hämta ut mina kläderm från H&M som egentligen kom i fredags (så matilda om du ser detta kan du ju höra av dig?!). Sen ska jag väll på hockey om jag får nån biljett.


RSS 2.0