23:39

Vuogga ♥


30/11-11

Idag har jag gjort nått som inte händer speciellt ofta. Jag har städat hela dagen, sen jag vaknade tills nu. Städat, skåp, sorterat, damsugat och allt det där. Har även hunnit med att julpynta, har satt upp min  lilla julgran.

Här kommer några bilder från en lillajulafton/julklappsleken kväll mot Matilda S för ett par år sen.
 


29/11

Hejsan Hejsan! Har idag haft fullt upp. Började med att styra kosan mot bureå för att hämta upp kajsa och sendan styra vidare mot umeå. Vi har shoppat, ätit alldeles för mycket och haft det allmänt bra i björkarnasstad.
Efter det for vi hem till Amanda där hon och tove väntade på oss. Vi lagade mat, bakade pepparkakor och spelade spel (galen panna). En riktigt rolig kväll!
Summa sumarum en jätte bra dag!


19:06

Sitter just nu och försöker fixa en skiva med musik till min och Kajsas bilfärd till Umeå imorgon. Hon har nämligen valt att använda sin födelsedagspresent som var en shoppingdag i Umeå. Så kommer bli as bra!
Håller tummarna att skivan ska funka i våran gammbil.

På återseende!


... inte våran (min) bästa bild.


28/11-11

Såg klart sista avsnittet av vänner idag, 10 säsonger avklarade. Vad ska jag göra nu?


23:00

Tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace



27/11-11

Har varit i Bjurträsk hela helgen. Var på begravning i fredags och resterande två dagar har vi bara tagit det lungt. Vi har spelat spel, sett tv och ätit gott (älgstek och potatisgratäng ♥). Första advent idag också, mysigt!


24/11-11

Goddagen! Hade fullt upp igår! Följde med Sille som skulle på en arbetsintervju till Umeå. Så vi shoppade, sille skaffade sig ett jobb och sist men inte minst åt vi på Mc Donalds. Summa sumarum en riktigt bra tripp till Umeå. Fick även med mig en klänning och en julklapp hem. Efter det for vi och hämtade upp Amanda och sedan Hampus. Sille släpte av mig och Amanda hemma hos mig. Senare på kvällen kom killarna (sille, hampus och olov) hem till mig och vi satt mest bara och tittade på tv. Mycket trevligt!

Idag hämtade jag ut mitt körkort, oj oj oj. Not my best picture, tyvärr.


22/11-11

"If you love someone, let them know. If you dont, let them go."

16:34

Skulle mer än gärna spendera några dagar i ett snötäckt winter wonderland!







16:27

Yayy, bokade just flyg till stockholm!!! Far den 1 December och stannar till den 9de. Kommer dock inte vara i Stockholm hela tiden. Mer om det senare!


bjuder på denna somriga, jordgubbsbild.

21/11-11

Måndag idag! Mina über bra kusin har tagit körkortet idag GRATTTIS!!!!!!  Har även hunnit med att vara på Aqua spa för en ansiktsbehandling, åh gud så skönt det var. Hann även med att köpa min första julklapp, till Kajsa. Får hoppas att hon gillar den!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske vara med Amanda? Vi får se.


20/11-11

Goddagens! Spenderade gårdags kvällen hos Kajsa i Bureå tillsammans med fiina. Körde dit helt själv (en applåd till mig), gick riktigt bra! Satt mest och pratade hela kvällen, sen där på slutet spelade jag och Kajsa towers (typ världens roligaste spel)
Idag har jag spenderat dagen på stan men Kajsa, köpte mig hör och häpna en klänning. Får se om jag behåller den.


14:58

Grattis Morfar! Jag älskar dig, du är bäst!


19/11-11

KÖÖÖÖRKORT!!!!!! YAYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!

13:03


kan någon köpa det här armbandet till mig?

13:02

Lars Winnerbäck kommer till stadsfesten, yayy! Kommer nog bli riktigt bra!


18/11-11

Lite mer bilder från turkiet september 2011


11:47

Breaking dawn del 1! Vad tyckte jag om denna film då? Inte den bästa av filmerna, men inte heller den sämst. Jag blev väldigt störd då Jacob och hans vargkompisar pratade med sin vargröst, haha. Men helt klart sevärd! Dock in HP klass! ♥


17/11-11



MISS U SOOOOO MUCH! ta hand om dig vännen ♥

16:59


Har idag på mig min nya tröja från bikbok (som ni aldrig fick några bilder på) och mitt nya silvriga nagellack.

16/11-11

Idag är det dax för breaking dawn del 1! Ska fara och se den med mina buretjejer, kommer nog bli as bra! Annars då, Amanda sov hos mig inatt. Mysigt. Igår hade vi (jag, amanda, petz, olov och sille) spelkväll, mycket trevligt! Mitt lag vann alla gånger i Med andra ord, vet dock inte om det var min förtjänst haha.

Bjuder på lite bilder från Ammarnäs, here you go:

15/11-11


martin ♥ hästar     (haha älskar den här bilden) (som förövrigt är från norran)

22:40


16:34

De flesta som känner mig vet att jag ÄLSKAR tv-serier! (Är kanske inte så svårt att undgå då det typ är det enda jag gör på dagarna). Sammanlagt följer jag ungefär 14 stycken tror jag. Dock har vissa uppehåll.. 
Här nedan ser ni min facebook-info, under TV kan ni e några av de serier jag följer (GG,TBBT, HIMYM, The buried life, Solsidan, 2 ½ men, Friends, Awkward, OTH, CT och glee)  Dom som inte finns med är väll Americas next top model, Jersey shore och Desperate Housewives.
Skämms nästan när jag skriver det här. Hur har det kunna bli så många serier? Kanske därför jag spenderar så mycket tid vid min älskade dator. Men alla serierna är SÅ BRA!!!



14/11-11


19:47

Sitter och ser vänner, började från början på säsong 1 och har snart sett klart 4 säsonger. Åhh det är så himla bra! 6 säsnonger kvar sen får jag hittat något annat.


14:32

Grattis på farsdag pappa! Du är världens bästa, jag älskar dig!


13/11-11

Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart


21:58

Jag har världens bästa vänner!




00:20

Jag saknar Friluftslivet
Jag saknar SPFL 3b
Jag saknar vintern



12/11-11

Som den dåliga bloggaren jag är missade jag att göra ett inlägg på självaste 11-11-11 datumet. Istället gör jag ett idag 12-11-11. Ja vad gjorde jag igår då? Jo jag försökte vara tursam och köpte 2 lotter, på den första vann jag 25 kronor men sen förlorade jag det när jag fick en ny. Hann även med att handla x2. Tillsist for jag och åt middag hos min kära vän Kajsa, vi såg även Idol, åt fruktsallad och hade det väldigt trevligt.


10/11-11

Goddagens! Har varit uppe på stan idag, shoppade två tröjor på BIKBOK som hade 50% på allt. Mycket nöjd, fick båda för 250 kronor. Ska se om jag kan fota dom kanske imorgon, men vi får se. Jag ska inte lova för mycket.

Sitter nu och väntar på att min kära kusin som ska sova här inatt.


18:48

För er som inte sett den, typ världens roligaste!



9/11-11

Denna blogg har börjat bli lite trist ser jag, men har inget att skriva om. Därför får ni lite fler bilder!








16:48


8/11-11



7/11-11

Turkiet, September 2011


21:50


5/11-11

For till Matilda i Bjurträsk i torsdags. Vi han med att äta och se hockey innan vi gick och la oss för att orka med en tidig morgon i bagarstugan på fredagen. Vi hann med att göra både mjukkakor och kusar. Mycket trevligt! Matilda följde sedan med oss hem till stan. Hon steg upp klockan 5 för att fara och spela hockey medans jag låg kvar och sov.

Nu ska jag fortsätta se "vänner" och äta mitt godis!




3/11-10

Här kommer en bild på mitt nya korta hår. Vart faktiskt riktigt nöjd! Hoppas dock att det växer fort haha.


RSS 2.0