27/4-12

Nu ska jag dra mig mot stan för att fara och fira amanda (som fyller år den 30:de april), GRATTIS I FÖRSKOTT GUMMAN!




♥♥♥


25/4-12

Det börjar närma sig nu. Bara 17 dagar kvar tills jag sitter på flyget till andra sidan atlanten. Längtar så himla mycket! Jag har haft sån himla tur att få den här chansen, och jag har egentligen bara Martin att tacka! Utan han hade jag inte fått chansen att fara till Oklahoma förra året, eller till Minnesota nu. Så tack Martin ♥

Jag börjar ha fixat klart det mesta inför resan. Lite småsaker som ska inhandlas och fixas. Men i det stora hela är jag rätt så redo att fara. Så jag fortsätter räkna ner dagarna. Hoppas dessa 17 dagar går snabbt!


22/4-12

Goddagens! Har varit lite frånvarande dom senaste dagarna. Har inte gjort mycket alls.. Har sörjt att säsongen är slut, vad ska man göra nu? Har även hunnit med att hugga ved, vilket egentligen är min största sysselsättning nu för tiden.



Idag är det 20 dagar tills jag far till USA. Längtar!!!


20/4-12

Grattis till en fantastisk säsong Skellefteå AIK!
Nästa år då jävlar, eller nästa!



16/4-12

Det gick ju riktigt bra igår!!! Som sagt jag och Sandra for på O'learys och åt god mat och såg hockeyn. Efter matchen for vi hem till Martin och drack lite varm choklad och pratade.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Har vilat (sovit) ute i solen, varit ute och gått men sen inte så himla mycket mer.
Kollade igenom mina sista inlägg, väldigt mycket hockey. Men det blir så nu i slutspeltider haha. Snart får ni följa med mig på mitt USA äventyr så då blir bloggen förhoppningvis lite roligare.


15/4-12

Goddagens! Om ett tag ska jag fara och hämta upp sandra och vi ska ut och äta på Olearys och se hockey. Förhoppningsvis tar inte säsongen slut idag! Förhoppningsvis gör vi det omöjliga, om igen nu SAIK!


13:08

Hampus hejar!!!


14/4-12

Idag blir det hockey, spännade nu! Ikväll MÅSTE vi vinna, 2-1 i matcher då har vi en riktigt bra chans medans 3-0 känns jäkligt jobbigt att ta igen. Därför håller jag mina tummar. Nu kör vi, LETS GO SAIK!!!


19:23

dagar kvar till USA

13/4-12

Goddagens! Igår jobbade jag nästan hela dagen, hann med att äta sushi på lunchen med Erica. Åh så gott det är! När jag kom hem duschade jag och for sedan på Olearys med Denise och Charlotte, såg hockey. Surt med förlust.. Men vi får ta och komma igen imorgon!
Ikväll ska jag nog bara ta det lungt, kanske gå ut och gå en sväng i det härliga vädret.


11/4-12

Goddagens! Ett tag sen jag skrev nått här. Sen sist har vi gått och börjat spela finalmatcherna. Började inte speciellt bra dock.. Men vi tar igen det på torsdag! Annars har jag hunnit med att vara i Amandas stuga och haft det bra. Grillat hamburgare, spelat kort, solat och träffat lilla Gizmo (amandas nya hundvalp). Har även jobbat lite.


7/4-12

Nu gäller det! Lite mer än en timme kvar innan hockeyn börjar. Sjuende avgörande matchen. Kommer bli spännande! Förhoppningsvis tar det inte slut än, LETS GO SAIK! 12 segrar inget annat!


6/4-12

Har en riktigt bra dag i stugan och i Bjurträsk!


16:05

Glömde att visa det här fina armbandet jag fick av viktoria! BVFA 


5/4-12

Glad påsk!!!


22:17

Träffade Vikkan för första gången på 7 månader idag, åh vad jag har saknat hon! Men på ett sett kändes det som om hon aldrig hade farit, allt var precis som det brukar vara. Vi tog oss en promenad runt broarna, pratade om vikkans resa, vad hon gjort osv men också lite om min kommande resa.
Fick även en jättefin present av hon, en necessär med body lotion, fragrance mist och body wash från Victoria's secret. Tack, tack, tack!!!


16:15

Nu har jag bokat flygbiljetten till Buffalo! Jiho! Den 28 juni kommer jag flyga till Buffalo för att spendera några dagar med Ulf och Doris. Dom bor i Cambridge, Ontario typ 1-1½ timme utanför Toronto och typ 1½-2 timmar från Niagara Fallen. Jag stannar där till den 3 juli och hinner då med att fira Canada day och hinner hem till minnesota för 4th of july. Förhoppningsvis hinner jag besöka Toronto och se Hockey hall of fame och kanske till och med pussa på Stanley Cup pokalen.



4/4-12

Hur jäkla skön var inte vinsten igår?!?!?! Åhhhh vilken rolig match att se! 8-2, det är inte dåligt det!
Nu tar vi och vinner på torsdag så vi får ledigt på påsk haha. 7 down 5 to go!


http://iamoli.blogspot.se/

3/4-12

Goddagens! Idag har jag varit ledig, började dagen med att hämta upp min kusin för att sen fara på ladan och kolla SAIK träning. Sen for vi till Matilda, jag hann också med ett besök hos optikern (jag har fått OTROLIGT dålig syn, har -5,00 på båda ögonen nu..). Efter det for jag tillbaka till Matti och vi tog det bara lungt i soffan. Snart ska jag dra mig iväg och se hockeyn.

 

19:48



bilderna har jag tagit från http://iamoli.blogspot.se/


2/4-12

Håller just nu på att planera en resa. Hade tänkt försöka ta mig och hälsa på Ulf och Doris (min morfars bror och hans fru) när jag är på andra sidan atlanten. Dom bor cirkus 1 ½ timme från Toronto. Hade varit riktigt roligt att komma sig iväg då jag inte träffat dom på jag vet inte hur länge. Ska försöka pricka in så jag är där under Canada day (Kanadas nationaldag typ) för då äre tydligen festligheter! Men, men vi får se hur det blir. Vi håller tummarna!

 
Bjuder på en bild på mormor, morfar, jag, Sofia, David, Wictor och Erik.


22:21

Åhhhhh att dom ska förlora. Andra perioden såg ju rätt hyffsad ut och dom tog igen underläge två gånger. Men, Men, men... Hade iallafall en trevlig kväll hos Charlotte med tjejerna och Calle + Max och Bianca. Vi beställde mat och såg på hockeyn. Mycket trevligt!


Imorgon får vi se vad som händer. Kanske jobbar jag vi får se, men som det ser ut just nu ska jag inte jobba.


1/4-12

Goddagens! Har jobbat hela helgen, igår 7-15 och idag 7-12. Det värsta som finns är att gå upp klockan 06 på helger... Ikväll ska jag troligen gå ut och äta med några tjejer och om det inte finns bord någonstans (Olles eller Allstar) ser vi nog hockeyn hos Charlotte. Om vi vinner ikväll tror jag vi tar hem den här semi-finalen, håll tummarna!



5 veckor och 6 dagar kvar till MN


RSS 2.0