30/1-10

Goddagens! Gick upp klockan tio idag (en applåd för mig) for på stan köpte en t-shirt, en jeansjacka och ett par hockeybyxor. Sen lånade jag hem ett par glasögon som jag (mamma & pappa) troligtvis kommer att köpa.

Nu blire att äta sen fara på hockeyn och efter det vidare till bjurträsk. Blir nog jätte bra!


29/1-10

Hello, skolan idag rullade på utan problem. Jag och mina fina bureå-vänner hade riktigt kul. Sen for jag på stan lånade hem några nya glasögon, köpte även ett par leggings och en morgonrock.


till mormor som ville ha en bild med martin och medaljen


28/1-09

Goddagens! Idag hade jag bara en lektion vilket var väldigt skönt! Jag dror mig in på stan, köpte en present åt mamma. Ikväll blir det antingen hockey eller robinson vi får se.

PS 1 Martin har namnsdag (Karl), grattis!
PS 2 Jag har fått hem mina kort från fuji så nu ska jag rama in kortet på mig och markström.


18:08

Nu drar jag på hockeyn, forsätt kommentera glasögonen behöver all hjälp jag kan få!

14:12




26/1-09

Ska nog köpa nya glasögon, men vet inte vilka här är 3 st. Vilka tycker ni är bäst?









21:53

kul att folk börjat kommentera lite!!!

Får se om jag hittar/får/orkar lägga upp mer isvaks bilder.
Nu ska jag snart se PH, fika och dra mig mot sängen. Kortdag imorgon känns itne allför dåligt kanske drar mig upp på stan och kollar efter nya glasögon, kanske plugg och kanske hockey. Vi får se helt enkelt.


ja det finns sälar i kåge, se upp!

isvak




21:48

Nu ska jag snart börja packa för isvaks doppet imorgon. Är nervös tänk om jag inte klarar att få mig upp. Aja vi får se hur det går, håll tummarna!


24/1-10

Goddagens, har varit på hockey. AIK vann på övertid, varit roligt att se juniorerna spela för en gång skull. Snart blir det mat, sen kanske lite plugg.


18:34

Bygdsiljum idag var great! Kajsa råkade ut för en olycka, dock hände detta när vi fikade så inte så jätte alvarligt (även om kajsa tyckte det). Backarna var okej, lite isiga menmen. Dock får ni inga bilder från denna dag eftersom ingen hade kamera.

Förövrigt vann AIK, mycket trevligt!


23/1-10

Kvällen spenderade jag med vikkan, vi gick en prommis och såg "My sister's keeper". Mycket bra film, väldigt sorlig men verkligen sevärd!

"Idag" blir det att dra till Bygdsiljum med kajsa. Blir nog kul!


@ flygplatsen

22/1-10

här har ni ett par bilder på sminknigen från igår!






21/1-10

Detta har varit en kanon dag! Bilder på sminknigen kommer nog imorgon. Nu ska jag sova. CU


VÄRLDENS BÄSTA





PS JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA BROR!


21:05

Nu ska jag duscha sen se en film. Imorgon är det sovmorgon>skola>make up store>kriti>hockey. Låter som en bra dag tycker jag.

Förövrigt fick jag MVG på NK:provet.


20/1-09

Sitter nu och ser paradise som jag missade, pontus är ju sjuk i huvet? Men väldigt rolig.



19/1-10

Godmorgon mina hängivna läsare. Idag äre skolan som gäller men endast till halv tolv, hur skönt är inte det? Jag kanske far till norsjö för att träna ikväll vi får se.


miss you

18/1-10

Nu har jag beställt från H&M. En bikini, en BH, en trosa och en tröja, allt i svart. Blir nog bra, ni får se grejerna sen.


ph med vikkan ikv.

16/1-10

Godkväll, jag är sjukt trött och ska nog snart gå och lägga mig men ska först berätta lite om fredag/lördag. Igår tog jag bussen till norsjö där jag, matilda evelina for och simmade ett tag. Efter det for vi hem och typ sov(?). Idag har vi spelat tre matcher i serien. Vi vann alla, wiho! Mycket bra jobb tjejer. För min egendel gick det väll inte så jätte bra, men viktigast är att vinna så spelar inte så stor roll. Tyvärr går det inte att lägga in bilder nu.

14/1-10

Vet att min uppdatering är usel men har inget vettigt att skriva. Dagarna rullar på med skola och plugg och inte så mycket mer.

Tänkte därför skriva nått "kul". År 2009 var lite av mitt konsert år, jag gick på tre konserter och alla var otroligt bra. Den första jag såg var Britney Spears, sen Melissa Horn och sist men inte minst Lars Winnerbäck. Det är svårt att plocka en som är bättre än dom andra, dom är så olika. Britney konserten var en stor show och det var 13000 där, lasse var mycket stämning och man sjöng med, på Melissas konsert satrt jag och mamma kanske 1-2 meter ifrån hon, det var väldigt personligt på nått sätt. Så om jag skulle plocka en favorit som jag skulle vilja se igen skulle det nog vara melissa, den konserten var magisk!



Melissa Horn – Lät du henne komma närmre
Lars Winnerbäck – Elegi
Britney Spears – Womanizer - Main Version


21:38

Kom nyss hem från en skridsko tur med vikus. Vi var på sjungande och åkte i lite mer än en timme, mycket trevligt!

Förresten såg bokade jag en kurs på Make up store idag, ska dit nästa torsdag. Ska bli kul att se vad dom gör-

massor med webcam bilder men ni får klara er.


11/1-10

Skola idag. Känns inte speciellt kul, men det funkar väll. I veckan har jag tänkt plugga fl eftersom  vi har prov på måndag. Men jag funderar på att fara en sväng förbi staden idag, måste inhandla lite skrivböcker till skolan.

Förövrigt vill jag tipsa om låten Red - Daniel Merriweather, sjukt jäkla bra!




10/1-10

Goddagens, igår kväll/natt satt jag och matilda barnvakt åt Mason. Fast han sov mest hela tiden så var inte så jobbigt. Nu ska vi fara på stan och sen ska vi mot norsjö och träna.


22:44

Måste tipsa om tv-serien GLEE, har sett alla avsnitt som kommit ut och det är faktiskt riktigt bra!


8/1-10

Goddagens! Jag har spenderat min sista dag på detta lov med Matilda och Vikkan. Vi har spelat buzz, singstar. Mycket trevligt!
Imorgon ska kusin vitamin komma, vi ska sitta barnvakt åt Mason. Ska bli vädligt trevligt! Vi ska väll kanske gå på hockey också, men vi får se.


världens bästa julklapp

Världens bästa julklapp!?



LOVE, tack martin!

18:04

Nu ska jag äta sen fara och se första perioden på aik-matchen sen fara och hämta mein wounderbar bruder (ja, jag fick MVG i tyska).


7/1-10

Hejsan! Uppdateringen på bloggen har inte varit den bästa men jag har varit upptagen med att vara i Bjurträsk. Jag har tränat, varit på filmkväll (vilket var mycket trevligt!), och bara umgåtts med min kära kusin.

Idag(?) ska jag kanske dra mig in mot stan, vi får se. Ska troligtvis på hockey men även hämta martin som kommer hem, WIHO!!! Har faktiskt saknat honom, tro det eller ej! Så det ska bli kul! Nu ska jag försöka att dra mig till sängs. Måste börja vända på dygnet.


3/1-10

Är i Bjurträsk nu. Vi har just varit och tränat, jag ska snart duscha (matilda duschar nu) sen ska vi äta, kanske se film sen JVM. Vi ska troligtvis se båda semifinalmatcherna. LET'S GO SWEDEN!
Har inte så mkt annat att skriva nu, vi hörs senare.


RSS 2.0