31/10-11

HejHej! Har inte gjort speciellt mycket sen sist jag skrev. Har umgåtts med Matilda, vi har gjort precis som vanligt: ingenting. Haha, men alltid lika trevligt, älskar att vi inte behöver göra någonting men endå har roligt!


skulle mer än gärna fara utomland!

30/10-11

Ännu en bild på mig och Daniel Adams-Ray!


17:54

Goddagens! Gårdagen var as bra! Dansade och hade det trevligt med mina vänner.Adams-Ray var även han as bra! Fick även med mig en fin bild hem!


19:17

Såhär fördriver jag tiden!


19:12

Sitter och väntar på buregänget för att senare dra oss mot jonsson, och sen Mollys! Är aptaggad, kommer bli as bra!!!

Såhär ser jag ut ikväll:


00:21

we♥it


29/10-11

Har inte alls gjort mycket idag (igår, 28/10-11). Har städat lite, kollat på idol, och bara tagit det lungt. Skönt det också! Imorgon däremot är det dax för DANIEL ADAMS RAY, som vi längtat! Kommer nog bli riktigt kul!!!


sist vi såg Adams Ray var på luleåkalaset, bland det roligaste jag gjort!

28/10-11


23:27


Sneak peak på min halloween kostym, har suttit och sytt på denna och till hjälp har jag haft min kusin. WIHO nu är typ kostymen klar!

27/10-11

Goddagens! Spenaderade ungefär hela dagen igår i Bure! Umgicks med amanda och petz till en början, åt korv och fikade typ haha. Sen for jag och Ammepamme hem till henne åt mat med hennes otroligt roliga familj. Efter det kom sille och gjorde oss sällskap, towe kom också där på kvällskvisten. Vi såg en film och sen skjutsade sille hem mig. Mycket trevlig dag, med trevligt sällskap!




22:11




Kolla så duktig min fina vän amanda är på att rita!!!

20:47

This is your life. Do what you love, and do it often. If you don’t like something, change it. If you don’t like your job, quit. If you don’t have enough time, stop watching TV. If you are looking for the love of your life, stop; they will be waiting for you when you start doing things you love. Stop over analyzing, life is simple. All emotions are beautiful. When you eat, appreciate every last bi...te. Open your mind, arms, and heart to new things and people, we are united in our differences. Ask the next person you see what their passion is, and share your inspiring dream with them. Travel often; getting lost will help you find yourself. Some opportunities only come once; seize them. Life is about the people you meet and the things you create with them, so go out and start creating. Live your dream, and wear your passion. Life is short.”


25/10-11

Godkväll! Har idag varit på en helkroppsmassage i 60 minuter med mamma. Überskönt! Önskar man var rik så man kunde göra sånt här var och varannan dag. Men icket..
Annars händer inte speciellt mycket just nu. Imorgon ska jag och mina vänner på en skogsutflyk, grilla och ha det trevligt!


17:34

Jag vet att det är Oktober och att detta är en julsång
Jag vet att det är Justin Bieber
Jag kan dock inte sluta lyssna på den här låten, så bra!



24/10-11

Kom just hem från en promenad med julia! Dimmit och tråkigt väder men det gick bara bra ändå! Ska snart slänga mig in i duschen för att sen äta, och efter det fara på Waynes med några trevlig klasskamrater. Kommer nog bli riktigt trevligt!


20:46

Måste även tillägna ett inlägg till mina über bästa kompis kompis Kajsa som fyllde 19 igår! LOVE U!!! ♥


23/10-11

Goddagens! Nu är jag hemma, har haft en riktigt trevlig helg i Bjurträsk. Vi har spelat bandy, ätit gott, sett tv och kollat på stjärnorna. Älskar att umgås med Matilda, hon är verkligen världens bästa! ♥


20/10-11

Torsdag idag, har inte gjort speciellt mycket. Snart ska jag laga mat och sen fara och kolla hockey. Hoppas på vinst!

I helgen kommer jag fara till min kära kusin Matilda, vilket var evigheter sen och jag har saknat henne så mycket! Så ska bli kul att få lite kvalitetstid med henne.


18/10-11

Här kommer lite Fler bilder som jag fixat till i instagram. (provar att blogga från pappas iphone)


16:38



17/10-11

Tror det eller ej, jag har nyss varit ute och sprungit för andra dagen på rad! Detta är riktigt ovanligt för att vara jag. Jag som högst brukar röra mig mellan sängen och kylskåpet på dagarna, haha.
Var även uppe på stan och köpte mig en stickad tröja för 30 kronor på kupan, bra kap! Annars händer inte speciellt mycket, jag lever och mår.

Just ja: Halv åtta hos Josse igår, där även vinnaren utsågs. Towe vann - väldigt välförtjänt tycker jag! Grattis!


17:17

Instagram



15.44


SÅÅÅÅ BRA!

16/10-11

Goddagens! Blev inge Kajsa igår, istället så låg jag i soffan med mamma och pappa och kollade på hockey. Inte dumt det heller! Vinst med 3-1 mot Djugården, riktigt bra! Han även se lite av matchen mellan Växjö och Timrå, och hej och hå vilken förstafemma Växjö har.


15/10-11

Sitter och väntar på att Kajsa ska höra av sig!


15/10-11

Hade lite av en myskväll igår med Amanda. Hon kom hit, vi såg Idol åt popcorn och hade det allmänt bra. For även en snabb sväng förbi bure där vi hälsade på Amandas mamma och hennes vän, trevligt! Idag ska jag troligtvis hänge med Kajsa, för en kväll i filmens tecken (har planerat att se Mean Girls filmerna).



14/10-11

Har fått världens roligatse/konstigaste jobberbjudande, inget är helt säkert så vi får se. Jag berättar mer om det om det blir nått av det!


12/10-11

Var nyss ute och gick med Allis och Bamse, tråkigt att inte vikkan är hemma. Saknar henne så otroligt mycket! Men men, får nöja mig med hundarna tills hon kommer hem.
Annars händer inte mycket, ska på arbetsförmedlingen imorgon, sen ska jag på en promenad med Julia och sist men inte minst upp på ladan för hockeyderby AIK-LULEÅ, yayy!




15:31

Såg idag att Daniel Adams-Ray kommer till SKellefteå!!! YAYY!!!!!!!


Luleåkalaset all over again!!! ♥♥♥

11/10-11

Skickade igår iväg en beställning till Victoria Secret, stog dock att det skulle ta drygt 1 månad att få grejerna, men men. Jag får lov att vänta. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, visst?


sist jag shoppas från VS var jag i USA.


10/10-11

Hade inte suttit helt fel med en resa till USA. Hoppas även jag får träffa Sarah och Mason snart!


21:56


9/10-11

Här kommer bilder från i fredags och halv åtta hos tove, bilderna kommer som vanligt från amanda.




7/10-11

Gårdagen hos Amanda var mycket trevlig, här kommer lite bilder.


6/10-11

Goddagens! Efter en jättegod middag igår hos Kajsa så kör vi igen denna gång hos Amanda. Hoppas på god mat och ännu en rolig kväll!
Ska börja fixa mig för att sedan fara till Bureå, förhoppningsvis tar amanda några fina bilder även denna kväll dom ni kan få se.



5/10-11

Okej här kommer bilder från kvällen! Ännu en gång tagna från amandas blogg.


5/10-11

Goddagens! Igår var en bra dag! För det första så vann AIK mot djurgården, och gick upp på en andraplats. För det andra, jag har troligtvis jobb i tärnaby från och med februari! YAYY!!! Måsta bara kolla upp lite grejer osv, men det ska nog bli bra!

Idag är det halv åtta hos Kajsa. Blir intressant!




3/10-11

bilder från kvällen: (har tagit dom från amanda)







21:15


(källa)

bild från helgens match som vi vann med 3-2! Alla tre målen i boxplay, 2 poäng av Martin, riktigt bra match!

2/10-11

Idag har hela dagen egentligen gått åt att förbereda morgondagen, Halv åtta hos mig. Kan tyvärr inte avslöja allt för mycket, ni får för hoppningsvis se några fina bilder imorgon alternativt på tisdag. Jag håller tummarna att allt går vägen imorgon, att mina gäster inte ska behöva vänta allt för länge på mat osv. Men det blir nog bra!


i brist på bilder, hehe.


22:32

sötnos


17:35




1/10-11

Både Amanda och Petz har klagat på att jag inte uppdaterar minn blogg, so here we go!
Att sitta barnvakt igår gick bara bra, satt mest bara och myste i soffan och såg film. Ikväll blir det hockey, AIK möter Frölunda. Så jag ska upp på ladan och heja.

I brist på bilder så bjuder jag på två webcam bilder, enjoy!




RSS 2.0