27/6-11

Ledig idag och spenderade denna dag på ett riktigt bra sätt med mina älskade bure-tjejer. Vi har spelat spel och ätit grillat. Känns konstigt och tråkigt att inte se dom fem dagar i veckan. Men förhoppningsvis fortsätter vi att umgås flitigt!



Jobb imorgon, fram till fredag sen blire Stadsfesten!

23/6-11

Var ledig idag, spenderade dagen med Matilda. Vi spelade minigolf (resultatet behöver vi inte nämna, ni kan ju gissa) köpte oss lite godsaker och satte oss vid älven och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt!!!


bjuder på denna bild som jag snodde från matilda.


22/6-11

Har under den senaste tíden funderat väldigt mycket på vad jag vill göra till hösten och även nästa år. Vad har jag kommit fram till då? Jo jag MÅSTE jobba, kanske inte det jag helst vill göra men men. Vi får se om det bli att stanna här i Skellefteå eller om jag kanske far till Norge. Efter att jag fått ihop lite pengar så vill jag ut och resa, överallt! Helst skulle jag vilja fara på en jordenruntresa med stopp i USA, Nya Zeeland, Austalien, Thailand/Vietnamn, Fiji. Skulle även vilja fara till Alperna. Är det nån som vet ett land/ställe jag måste fara till så hojta till!

Vi får se hur det går med planerna, om det blir nått av dom eller inte. Only time will tell.


21/6-11

Goddagens, har legat sjuk i helgen men kämpade mig upp och tog mig på en utbildning för jobbet och även ett kort arbetspass. Jobbar även imorgon, sen har jag en dags ledigt, efter det blir det jobb hela helgen. Det betyder inget midsommarfirande för mig, börjar klockan 7 lördag och söndag och slutar 21 fredag och lördag. Så det blir mycket jobb.


USA-11

Alanya-11

18/6-11

Idag bokade jag och Viktoria biljetter till premiären inför sista Harry Potter filmen, YAYY!!! Så jäkla taggad!!!


16/6-11

Känns helt underbart att ha tagit studenten och inte behöva gå tillbaka till skolan till hösten.
Jag hoppas på att jobba ihop pengar och till hösten/vinter fara ut och resa.




15/6-11

Hej igen! Har sedan i måndags börjat jobba, och det går bra. Alla tanter och gubbar är så söta.
Annars händer inte speciellt mycket, är mesta äta, sova och jobba. I Helgen ska jag dock klämma in att vara med mina kära vänner Kajsa och Amanda. 

några bilder från studenten (festen på kvällen)
 


13/6-11


16:05

Här kommer några bilder jag tog på Kajsa och Simon från balen.



16:00


Vimmelbild från studentfesten, love u Amme! ♥

15:19



12/6-11

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!

TACK SPFL 3B FÖR DOM TRE ÅREN JAG HAR FÅTT SPENDERAT MED ER, JAG HAR HAFT SÅ JÄKLA KUL OCH KOMMER SAKNA ER SÅ OTROLIGT MYCKET!




8/6-11

Min dataladdarsladd har tyvärr gått sönder igen, och jag kan därför inte använda datorn. De senaste dagarna har även de varit fulla med roligheter. Idag hade vi FL-dag vilket innebär brännboll och staffetter, även i år kammade vi hem den åtrovärda tårtan och vi kan konstatera att vi aldrig under de tre senaste åren har förlorat en brännbollsmatch. Grymt jobb av SPFL 3b!!! Igår då, Martin fyllde 21 år och balen var även den. Så jag for först upp på stan för att inhandla presenter, sen fotade jag Kajsa och Simon (bilder kommer senare) efter det for jag, Matilda och Evelina och kollade på alla som gick på röda mattan och sist men inte minst var det firande av Martin.  

Imorgon ska jag fara och klippa mig ock fixa håret för jag ska även fotograferas. På kvällen blir det att klä skrinda och på Fredag är det studenten!!!

 

5/6-11

Här kommer bilder från gårdagen, även dessa snodda från malins blogg


SPFL 3b ♥

17:42

NU KÖR VI!!!




4/6-11

Torsdagen i bygdträskliden var AWSOME!!! Hade riktigt kul med mina älskade klasskamrater ♥ Ikväll kör vi igen, denna gång som rockare i Klutmark. Även denna gång blire bad, bastu och sleepover. NU KÖR VI!!!




bilderna har jag snott från malin

2/6-11

Torsdag idag och vi i klassen drar ut till Philips stuga för att ha det trevligt.  Vi ska grilla, badabadtunna osv. Kommer nog bli riktigt bra. Dock känner jag mig lite krasslig, men det ska nog gå bra endå.

Gårdagskvällen spenderades med Hannah och Denise, ska även förbi Hannah idag för jag ska vara kattvakt de kommande veckorna.


1/6-11


RSS 2.0