30/9-11

Jag har spenderat dom senaste dagarna med Kajsa. I onsdags kom hon hit, vi såg Idol, hade film mys och sen sov hon här. Igår gjorde vi nästan exakt samma sak fast hos Kajsa. Runt lunch drog vi oss mot bureå, gick en promenad, spelade lite WII och sen blev det Idol och film mys. Amanda kom även och gjorde oss sällskap under Idol.

Kommer bli en lugn helg i helgen, idag sitter jag barnvakt och imorgon ser jag förhoppningsvis hockey.

Bjuder på lite bilder från Kajsas underbara blogg, enjoy!
(klicka på bilderna så blir dom större)

21:47

I miss you so much!



26/9-11


25/9-11

Har spenderat helgen i goda vänners sällskap! Började fredagen hemma hos petz, för att att sedan hänga en liten stund på Olles. Efter det pallrade jag och Kajsa oss hem till hennes syrras lägenhet där vi sov. Lördagen bjöd på mat på Allstar med delar av gamla klassen, ytterst trevligt med vinst och god mat. Jag, Kajsa och Amanda gick hem relativit tidigt. Vi for till Petz, pratade sen pallrade jag och Kajsa oss än en gång till hennes syrras lägga för att sova.
Allt som allt en trevlig helg!





18:45

Har haft en überbra dag i Luleå med Kajsa! För det första när vi satt i bilen och diskuterade gamla luleå minnen (luleåkalaset dvs) så kommer jag på, från ingenstans att jag tror att trubaduren som var och spelade på våran efterfest kanske kunde ha varit Cowboykillen i IDOL (Fredrik Lundman). Så vi sitter och diskuterar detta i bilen, sen väljer vi att skicka iväg ett sms till pojkarna som bekräftar att JA det var han. Så nu vet ni det!
Nog om det och över till shoppingen haha. Jag fick med mig ett par skor, en tröja, underkläder, en ansiktskräm, och en hårgrej som jag inte får att funka.

Och sist men inte minst! Jag fick äta på mitt älskade McDonalds ♥♥♥
Tusen tack Kajsa för presenten!


21/9-11

Nu kör vi, LULEÅ here we come!



19:35


we♥it

18:38

Jag har världens bästa vänner! (klicka på bilderna så blir dom större, förhoppningsvis)

        
           

19/8-11

Igår fyllde Matilda år, 18 hela år!!! For till bjurträsk för att fira henne, fika och ge henne presenterna jag köpt (en börs och en piké tröja). Hade riktigt trevligt, blir så sällen vi träffas nu när vi inte ses på skolan.
På kvällen for jag till Bure för att umgås med Amanda, såg lite idol bla. Alltid lika trevligt!


17/9-11

Goddagens, lördag idag! Även första hemmamatchen, yayy!!! Så vi har längtat! Nu kör vi, go SAIK!




16/9-11

Goddagens mina vänner. Har idag hunnit med en fika på stan med Amanda och Petz, pratat om allt och ingenting. Ska till petz snart för att spendera min fredagskväll med henne och även Amanda ryktas det om. Blir nog bara att ta det lungt kanske se någon film och äta godis.


14/9-11

Sen sist jag skrev har jag haft en sleepover turné, första stopp var som ni tidigare kunde läsa Amanda. Dan efter det for jag till Kajsa för måndagsmys med popcorn, vindruvor och grönsaker och dipp. Såg även två filmer och hade det allmänt bra i Kajsas frigge där vi sov. Igår då, ja då blev jag och Kajsa bjudna på gomiddag av Petz och Amanda hemma hos Petz. Vi åt som sagt, spelade spel, och kollade filmer (kanske dom sämsta filmerna jag sett). Jag råkade somna under sista filmen och när jag vaknar upp är mina vänner borta.. Hittade dom i sängen sen.

Riktigt bra dagar! Idag sover jag hemma och imorgon gör jag kanske nått vettigt. Vi får se!


lite dålig kvalla på bilderna men det får duga.


16:06

Bjuder på lite bilder från turkiet, enjoy!






12/9-11

Har haft en sjuk rolig dag/kväll/natt! Började med att jag och amanda tog hundarna, mötte upp kajsa och såg fotboll på Tallbacka. Dock tog tålamodet slut och vi gick och köpte oss varsin glass istället. Efter det for vi till amanda, tog det lite lungt innan vi mötte upp josse och for och köpte mat på burebaren. Efter det var det kortspel och smsroulett (som spårade ur). Sen for dom andra mot ett spökhus medans jag stannade hemma hehe. Sist men inte minst plockade vi upp feliks för att sedan köra burträskbingo mot Olov, Sille, Hampus och Isak till ungefär 4 på morgonen. Allt var riktigt kul! Måste göras om! Tack för en awsome dag!



jag har världens bästa vänner!♥

11/9-11

Nu ska jag snart fara iväg mot Bure för att umgås, är även tänkt att vi se fotboll, och sist men inte minst ska jag få övernatta hos Amanda. Blir nog jätte bra!




19:14

♥♥♥


13:43

Turkiet, september 2011


9/9-11

Är hemma nu! Har haft det jätte bra i turkiet, över 40 grader på dagarna och runt 30 på kvällarna. Har solat och badat mest hela tiden, ätit gott har vi också gjort (jag åt stek varje dag hehe). Bilder kommer nog så småning om.

Idag ska jag upp på stan med Kajsa, sen ikväll blire party på folkparken. Blir nog väldigt bra!



1/9-11

Nu far vi snart mot turkiet, jag hoppas ni får det as bra här hemma!



VIKTORIA: hoppas allt går bra och att ni får det as jäkla bra i Australien, älskar dig


RSS 2.0