31/1-12

Godkväll! Har haft en riktigt bra dag idag, vet inte riktigt vad det är men allt är riktigt bra! Väldigt glad och life is good! Har några riktigt roliga grejer framöver men vi tar det när det börjar närmare sig!
Annars har jag inte gjort så mycket idag, tagit det lungt och sett hockey. Imorgon blir det jobb, sen en bio/sushi kväll med min kära kusin ♥



Förresten skjuter på listan en dag, har verkligen inte tagit några kort på min dag.


22:06





20:34

Goddagens! Blev inringd till jobbet idag. Idag blev det att jobba på ömheten, ska jobba på hemtjänsten på onsdag. Sen får vi se hur det blir dom andra dagarna. Om inte annat kanske jag far på edda imorgon med Julia. Vi får helt enkelt vänta och se. 

ta mig tillbaka!
 

30/1-12

Dag 20  — Bästa resan

Oj, svårt att bestämma sig.
USA var verkligen allt jag kunnat hoppas på, och jag hade så himla kul med Sarah, Mason och Brad. Dock var detta en väldigt annorlunda resa. Men absolut en av dom bästa om inte den bästa.
Alanya med två av mina bästa vänner var också så himla kul. Att bara sola, bada, ta det lungt, dricka drinkar och dansa.



22:46

Godkväll. Har varit och jobbat ikväll, på Ömheten. Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Har sett klart alla säsonger av The big bang theory, för andra gången hehe. Åh det är såå bra! Älskar serien!
Imorgon får vi se vad som händer. Har inget jobb planerat men vi får se. Kanske åka lite skidor om vädret tillåter.


29/1-12

Dag 19  — Detta gör mig arg

Det finns mycket som gör mig arg hehe.
Jag blir arg på folk som aldrig blinkar när dom kör bil (speciellt i rondeller)
Jag blir arg när jag inte får som jag vill
Jag blir arg när man bestämt nått som sedan blir ändrat i sista sekunden.
Jag blir arg när någon ätit ur mitt godis

Finns mycket mer som gör mig arg, men detta var vad jag kom på.




12:44

Igår var jag först på stan/solbacken med mamma. Köpte mig en trisslott och vann 75 kronor, yayy!!! Senare på kvällen for jag till Amanda och Tove. Vi for ut till "mitt i ingenstans" (sjöbotten, tror jag iaf det var) för att gratta emil som fyllde 20 år. Vi stannde där ett tag innan vi for tillbaka till Amanda för att se film och mysa.

Idag får vi se vad som händer. Är riktigt sugen på att åka skridskor, men vi får se vad som händer.


28/1-11

Dag 18  — Om 10 år..

Missade gårdagens lista, men jag orkat tyvärr inte lägga upp några bilder på mitt rum så vi hoppas Dag 17.

Iaf om 10 år är jag 29 år. Förhoppningsvis har jag hittat mig en riktigt fin kille (har fortfarande ett litet hopp om att han ska vara hockeyproffs hehe), är förlovad eller gift. Funderar väll på att skaffa barn. Jag bor förhoppningsvis i USA, är lärare och har ett stort hus med pool och allt det där.
Ja nått i den stilen!


21:23

Dag 16  — Något jag vill ha just nu

Det är rätt så mycket jag vill ha, men helst av allt skulle jag vilja ha jätte mycket pengar. Detta då jag skulle kunna göra allt jag vill göra, språkkurs i Vancouver, resor och massa annat.

26/1-12

Goddagens! Har varit ute med julia nästan hela dagen. Vi har grillat, fikat och åkt lite skidor. Ni som inte vet det så har Julia åkt tjejvasan, och som ni också vet att jag är ytterst otränad. Ja ni kanske förstår grejen? Jag var tvungen att kämpa för mitt liv för att hinna med Julia i spåret... Men jag klarade det!
Ikväll blir det antingen att se hockey eller att umgås med mina fina vänner från Bureå?


20:59

Godkväll! Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har dock varit ute och åkt längdskidor två gånger idag. Blev samanlagt ca 7,5 kilometer kanske. Imorgon ska jag troligtvis ut med Julia och åka skidor, grilla, fika och lite sånt. Blir nog mysigt! Bara det inte är för kallt.


25/1-12

Dag 15  — Tre webbsidor jag ofta är inne på (inte bloggar)

http://www.facebook.com 
http://www.hotmail.com
http://www3.skelleftea.se/TimePoolWeb/Public/logon.aspx


Det där är väll dom jag kollar oftast. Ja facebook är väll ganska självklart för dom flesta?! Hotmail, kollar jag min mail på. Och sista sidan är TimeCare, dvs där jag går in för att kolla när jag ska jobba, intresseanmäler jobb, och fixar med tillgänglighet osv.


24/1-12

Förlåt för usel uppdatering! Har egentligen inte gjort speciellt mycket idag. Tog sovmorgon, sen kom min kära kusin runt lunch. Vi for på myrorna och köpte 3 spel, poker, GENI sport och GENI underhållning. Sen for vi och köpte semlor och lite annat gott för att sedan spela våra nya spel.
Senare for jag och pappa och åkte skidor, höll på att dö. Gud va jobbigt det är att andas när det är kallt...
Efter det åt jag lite mat och sen for jag till Bureå där vi har fortsatt i temat spel. Jag, Josse, Amanda och Tove spelade 5-kortspoker och tecken.

Imorgon är jag troligtvis ledig. Vi får se vad som händer då.

Vill även säga angående mitt inlägg om dåliga vanor. Min mamma upplyste mig om att en vana är något man gör väldigt ofta, och då kan jag inte räkna mitt alkoholdrickandet dit då jag dricker ganska sällan (sist jag drack var i Oktober). Dock påpekade min mamma att mitt godisätande är en dålig vana. Okej, ville bara klargöra detta.


23/1-12

Goddagens! Har haft en tung dag på jobbet, är helt slut. Så ska ta en lugn kväll (inte för att jag brukar göra speciellt mycket efter att jag har jobbat). I veckan vet jag inte riktigt vad som händer, som det ser ut nu har jag inte några pass. Men, men vi får se vad som händer?



23/1-12

Dag 13  — Tre favorit tv-serier

Oj, oj, oj. Detta blir svårt eftersom jag ser så himla många..
Men just nu är mina favoriter:

The big bang theory

Hur bra är inte denna serie?!?!?! Åh den är så rolig, min absoluta favorit. Går att se hur många gånger som helst!

Awkward.

Awkward. En riktig tjejserie, high school och allt som har med sånt att göra: kärlek, drama osv.
Har sett den första säsongen typ 10 gånger, åh vad jag längtar till säsong 2.

How I met your mother

Behöver väll bara säga att den här serien är Awsome!



21:58

Dag 12  — En dålig vana

En dålig vana... Ja ni, skulle väll kanske vara att jag är apdålig på att städa eller nått sånt. Eller ja, att dricka alkohol är väll en kanske en av dom sämre vanorna jag har. Annars vet jag inte riktigt om jag har så många riktigt dåliga vanor.

Min mamma upplyste mig om att en vana är något man gör väldigt ofta, och då kan jag inte räkna mitt alkoholdrickandet dit då jag dricker ganska sällan (sist jag drack var i Oktober). Dock påpekade min mamma att mitt godisätande är en dålig vana. Okej, ville bara klargöra detta.



21:41

Godkväll! Har varit i Bygdsiljum med Julia idag och åkt lite skidor. Har varit riktigt kul, men oj oj oj så trött jag är/var. Somnade direkt efter maten. Var nära att jag inte fick mig upp för att duscha. Men var nog klokt för jag hade aldrig klarat av att gå upp tidigare än vad jag ska göra (06:00).


22/1-12

Tänkte visa er som inte har instagram vad jag uppdaterar för bilder där:


19:29

Goddagens! Har varit på stan idag igen. Var där igår också med Julia, hade det jätte trevligt, fikade och shoppade, fick faktiskt ganska mycket med mig hem hehe.. Fick med mig två tröjor hem idag med. Har även hunnit varit på hockeyn idag, vinst yayy!

Imorgon far jag till bygdsiljum, som jag längtat!!!


21/1-12

Dag 11  — Fyra bilder som gör mig glad






20/1-12

Dag 10  — En bild som är över ett år gammal och en nytagen bild


Den här tog jag när jag gick i 7an eller 8an då vi skulle ha skolhockey. Älskar frillan........


En bild från studenten i somras, Goa tider!


15:06

Goddagens! Blev inringd imorse, fick jobba 8-12 och sen ska jag tillbaka och jobba 17-20. Annars händer inte mycket, jag ligger och tar det lungt. Ser lite The big bang theory. Är så sjukt sugen på att fara till USA/Canada. Jag vill bli bra på engelska, vill uppleva nya saker och bara göra nått nytt. Men vi får se hur det blir med det!


19/1-12

Dag 09  — En bild på sminket du brukar använda

Det här kommer inte bli ett långt inlägg då jag knappt använder något smink. Jag är så jäkla dålig på att sminka mig... Det enda jag använder är concealer och mascara.

Jag använder en concealer från Make up store (tror den heter easy cover red)


Sen använder jag en Mascara från Loreal (heter Lash Architect 4D)



22:25

Har varit dålig uppdatering idag. Hade en lång och skön sovmorgon, sen började jag jobba klockan 13.00. Jobbade på där ett tag, sen for jag hem åt lite mat och sen begav vi oss till ladan.
Imorgon tror jag inte att jag jobbar men vi får se, man vet aldrig.


18/1-12

Dag 08  — Vad kärlek är för mig

Kärlek för mig är min familj och mina vänner. Jag skulle nog inte påstå att jag varit kär på riktigt. Så därför har jag inte "provat på" den sortens kärlek. Men för tillfället räcker det med de jag har. Min familj och mina vänner betyder allt för mig och jag älskar dom över allt annat!


17/1-12

Tro det eller ej, men jag har faktiskt varit ute och motionerat. Jag var ute och åkte skidor med pappa. Kan väll inte säga att det gick speciellt, men motion är motion eller hur?!
Annars då, jag sitter och kollar på The buried life. Åh va kul det skulle vara att pricka av alla grejer på ens bucketlist.

Before I die


15:40

Goddagens! Är ledig idag, skönt! Har spenderat hela morgonen med att ta igen tv-serier och lite sånt. Har även hunnit prata en stund med Vikkan, sist jag pratade "live" med henne storbölade jag och sa nått i stil med "don't go, I love you!!!!!!!" (låter mer dramatiskt på engelska). Nackdelen med att prata på skype mellan sverige och australien är att det är en jäkla fördröjning. Blir hel konstigt, tex när vikkan berättade en grej och jag frågar nått, då har hon redan hunnit berätta massa mer innan hon hör min fråga.


22:29

Godkväll! Har jobbat hela dagen nästan, först 8-12 sen 16-21. Är helt jäkla slut... Imorgon är jag troligtvis ledig, peppar peppar! Annars händer inte speciellt mycket. Är jäkligt sugen på att fara och åka slalom.


Vill tillbaka till USA!!!

17/1-12

Dag 07  — Det här får mig att gråta

Sorliga filmer, gråter väldigt lätt till dessa. Speciellt HP & the notebook. ♦ att se någon jag älskar må dåligt ♦ att säga hejdå till mina bästa vänner som flyttar ♦ förlora någon man älskar ♦


16/1-12

Dag 06  — Det här får mig att skratta

Mina underbara vänner får mig alltid att skratta ♦ Roliga filmer, fulkomligt älskar komedier ♦ När någon ramlar/gör sig illa (dock skrattar jag inte högt alla gånger), skadegjädje är den enda sanna glädjen ♦


21:25

Har just suttit och pratat med Kajsa i över två timmar. Åh vad jag saknar henne!!! Duktig som jag är har jag lyckats installera Skype efter typ 5 månader hehe. Nu ska jag bara se till att skypa med Vikkan, var ju ett tag sen man pratade med henne.


12:23

Här har vi en video från alanya, åh vill tillbaka!


15/1-12

Dag 05  — Dom här bloggarna läser jag

Oj,oj, oj. Jag läser så himla många bloggar. Läser många skellefteå-bloggar, mina vänners och några "kändis-bloggar".

http://viktoooria.blogg.se/
http://mariamatildan.blogg.se/
http://kenzas.se/
http://amanta.blogg.se/
http://kajsawikstrom.blogg.se/
http://shoppingandfashion.se/
http://emmelilindkvistt.blogg.se/
http://theaholmqvist.blogg.se/
http://lissej.blogg.se/
http://whereisthelolo.blogspot.com/
http://erixonochlundmark.tumblr.com/
http://fridabergqvistt.blogg.se/
http://itsfearless.blogg.se/
http://megafonen.nu/jessica/
http://deniseborjesson.blogg.se/

sådär, där har ni några.


13:55

Här är några bilder som amanda tog igår. Har tagit dom från hennes blogg http://amanta.blogg.se/


14/1-12

Dag 04 — Det här vill jag bli när jag blir stor

Ja, när jag blir stor vill jag bli lärare. Har funderat på det ett tag och till en början ville jag helst bli lågstadielärare. Men jag har nu ändrat mig och funderar på gymnasielärare. Skulle nog helst ha svenska och engelska som mina ämnen, men vore även kul med idrott. Men men, vi får se. Det blir nog bra!


14/1-12

Nu ska jag dra iväg och jobba hoppas alla sover nu, annars är det ett stort mysterium för mig och jag råder er att gå och sova!


11:20

Snart ska jag dra mig mot Bure och Amanda, även Tove ska vara med. Amanda har frågat om hon får fota oss, så visst ska hon få göra det. Senare ska vi se HP ♥. Vad vi ska göra där i mellan är lite mer ovisst. Men jag hoppas på att vara ute lite!


13/1-12

Dag 03  — Mina närmsta vänner

Måste böja med att säga att alla mina vänner är så himla fina!
Men mina närmaste vänne som betyder absolut mest fö mig är:



Viktoria Pettersson, min absolut bästa vän sen vi gick i tvåan och hon flyttade hit. Vi ha alltid gjort allt tillsammans. Förr var vi med varandra nästan varje dag. Våran vänskap ha bestått av att bygga kojor (verkligen det centrala i våran tid tillsammans). Viktoria är den person jag alltid kan prata med, hon finns alltid där även om det är som nu att hon sitter på andra sidan jorden. Jag saknar henne så fruktansvärt mycket nu när hon inte är här. Jag längtar tills hon kommer tillbaka och allt kan bli som vanligt.
Viktoria du vet att jag saknar dig, du är bäst! ♥


Kajsa Wikström, en av mina absolut bästa vänner. Jag lärde känna Kajsa när jag böjade gymnasiet, men vi böjade egentligen inte vara med varanda förrens i slutet av ettan/början av tvåan. Sen dess har vi gjort så otroligt mycket tillsammans. Några av mina absolut favoritminnen är med Kajsa. Vi ha så otroligt roligt med varandra. Kajsa är också en sånn jag kan prata med allt om, och under de tre år vi känt varandra har hon fått ta del av många av mina hemligheter och problem. Dock har även denna vän övergivit mig och hon bor nu i Åre.
Saknar dig Kajsa och jag kommer snart och hälsar på ♥


Amanda Andersson, även hon lärde jag känna när jag började gymnasiet. I början umgicks vi inte jätte mycket men dom två senaste åren har det blivit en hel del. Amanda är även hon en av mina bästa vänner. Har alltid så himla roligt med Amanda. Oavsett vad man gör så har man roligt! Amanda känns mer som en syster för mig.
Amanda du är en av mina absolut bästa vänner! ♥


17:01

Goddagens! Har inte gjort mycket idag. Låg vaken inatt då jag hade as ont i armen... konstigt. Har även hunnit med att vara ute och gått, köpt lite garn då jag ska fixa till mina mössa. Vi får se hur det går. Snart ska jag väll äta sen blir det att fara på hockey.
PS. Kom igen någon MÅSTE följa till NY!


12/1-12

Dag 02  — Min familj

Min underbara och jätte fina familj består av fyra personer. Min mamma och pappa. Eva och Anders. Mamma kommer från Örebro, men flyttade hit med sin förra man Dick. Dom har tillsammans Erik, min äldsta bror som förra året fyllde 30 år. Pappa kommer från Bjurträsk, och han och mamma träffades faktiskt på Mollys. Resultatet av de blev mig och Martin. Martin är 21 år, bor fortfarande i stan (Erik bor i Stockholm) så träffar han lite oftare än jag träffar Erik. Jag själv bor forfarande hemma och är 19 år.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag älskar min familj över allt annat och är väldigt lyckligt lottad över att ha så fina personer runt omkring mig. Ni är bäst ♥


22:32

Hej! Jag heter Lisa, jag är 19 år. Jag gillar att se nya ställen, shoppa, äta och leva livet. Därför söker jag en resekamrat (som har råd att betala för sig själv) som skulle vilja följa till New York, USA i slutet av februari.
Är du intresserad? Lämna en kommentar här nedan.
MVH Lisa Lundberg


19:56

• Dag 01  — En bild på mig + 10 fakta om mig själv




• Jag har haft tandställning, en såndär som Elisa Thornberry (fast jag hade den ju bara när jag sov).
• Jag har aldrig rökt, aldrig snusat och drack alkohol för första gången efter att jag fyllt 18 år.
• Jag har spelat klarinett, dock utan större framgångar.
• Jag älskar kött!!! Om jag fick välja, skulle jag äta en redig köttbit varje dag.
• Jag gick ut skolan med (enligt mig själv) bra betyg, 17 MVG, 1 G och resten VG.
• Jag ser ruskit dåligt, har linser med styrka -4,50.
• Jag hatar att komma sent, bland det värsta jag vet.
• Min drömresa går till USA, och jag hoppas jag får fara snart!
• När jag föddes hade jag en stor böld på huvet, som lyckligtvis försvann.
• Jag biter på naglarna när jag blir nervös.


11/1-12

Tänkte börja köra på en sånhär lista, då jag har väldigt lite att skriva på dagarna.
Så då kör vi!

Dag 01  — En bild på mig + 10 fakta om mig själv
Dag 02  — Min familj
Dag 03  — Mina närmsta vänner
Dag 04  — Det här vill jag bli när jag blir stor
Dag 05  — Dom här bloggarna läser jag
Dag 06  — Det här får mig att skratta
Dag 07  — Det här får mig att gråta
Dag 08  — Vad kärlek är för mig
Dag 09  — En bild på sminket du brukar använda
Dag 10  — En bild som är över ett år gammal och en nytagen bild
Dag 11  — Fyra bilder som gör mig glad
Dag 12  — En dålig vana
Dag 13  — Tre favorit tv-serier
Dag 14  — En låt som betyder någonting, och varför
Dag 15  — Tre webbsidor jag ofta är inne på (inte bloggar)
Dag 16  — Något jag vill ha just nu
Dag 17  — En bild på mitt rum
Dag 18  — Om 10 år..
Dag 19  — Detta gör mig arg
Dag 20  — Bästa resan
Dag 21  — Min dag i bilder&text 
Dag 22  — En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 23  — Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 24  — Något jag är orolig för
Dag 25  — Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26  — Två saker jag längtar efter
Dag 27  — Ett ögonblick
Dag 28  — Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 29  — Staden där jag bor..
Dag 30  — Fem bilder från olika minnen 2011


22:30



så bra!

10/1-12

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Har hjälpt Martin med lite grejer, men annars mest bara tagit det lungt. Hann dock med att köpa (få) en ny skidjacka en jättefin ICEPEAK. Jag och mamma åt även på kriti, MUMS ♥ Ikväll kommer Matilda för att sova här, blir mysigt. Imorgon ser det ut som jag är ledig, om dom inte ringer imorgon klockan 07.00. 


17:01



Beau Mirchoff ♥♥♥


13:47


9/1-12

Goddagens! Har jobbat nu på morgonen, skönt att sluta tidigt! Väntar på att Martin ska ringa, ska följa han på stan. Ska även fixa ett gymkort, det ni! Ska försöka bli lite fit! Men vi får se hur det går.


8/1-12

Goddagens! Har varit väldigt tunt här på sistone. Har spenderas torsdag-söndag i bjurträsk med kusinen. Vi har hunnit med att spela hockey med massa fina norsjötjejer (gud vad jag saknar att spela hockey i Norsjö). Sen har vi även hunnit med att spela innebandy, åka skoter och grillat. Har dock blivit väldigt skadedrabbad under dessa dagar.. Fick ett blåmärke utav en innebandyboll, fick ont i smalbenet efter att fått en skridsko där, men sist men inte minst har jag typ bränt läppen av mig!!! Det gör sååå ont! Blåser och svullnad, åh...... Men annars har helgen varit kanon. Sovit och vilat mycket har vi också gjort, skönt.


4/1-12

Jobbade imorse, har även hunnit med att springa på Solbacken. Annars har jag inte gjort speciellt mycket. Imorgon jobbar jag igen, slutar vid lunch. Kanske far jag till Bjurträsk imorgon, eller så blir det på fredag. Vi får helt enkelt vänta och se!



3/1-12

Goddag Goddag! Har jobbat 7-12 idag, ska snart äta för att sen fara tillbaka och jobba. Annars händer inte mycket, igår satt jag barnvakt. Gick riktigt bra, dom är så söta! Ett extra plus i kanten är att när dom har somnat får jag läsa alla tidningar från USA som jag älskar!
Men nu ska jag laga någon sorts mat.




2/1-12

Goddagens! Har suttit och sett winter classic nu på förmiddagen, åhhh vad jag blir sugen på att fara till USA och se NHL! Jag ska snart göra mig i ordning, sitter barnvakt ikväll. Blir nog bra! Imorgon jobbar jag delad tur.


21:46

Har tagit det lungt hela dagen. Runt klockan fyra kom dock Amanda och Tove, vi for och åt på kungsgrillen för att sen se bio. Vi såg the girl with the dragon tattoo. Har aldrig sett dom svenska filmerna, men filmen var helt okej! Dock inte min typ av film. Sen vare väldigt störande att dom bröt på svenska... Men annars helt OK.




1/1-12


RSS 2.0