31/7-10

Jag är nyligt hemkommen från en inlines tur med pappa min. Ska nu göra mig en sallad och se en film.


18:29

ändrade planer blir inget jobb imorgon. Jag borde vara på pdol nu ist.. Menmen inget att göra åt det.


30/7-10

Goddagens, jag jobbar nästan varje dag nu. Min nästa lediga dag är på onsdag och sen så är jag ledig nästa helg + måndag. Så det ska bli skönt! Då ska jag nog fara till stugan och ta det lungt, återhämta mig lite. Jag håller tummarna att jag inte blir magsjuk som jag blev sist jag hade 3 dagar ledigt (det sög).

För övrigt har jag köpt nya inlines. Även alla skydd man ska ha (knä, armbåge, handled). Så om ni skymtar en übercool tjej som rullar fram, så kan det vara jag.





28/7-10

ÅRE BILDER DEL 3 (endast forsränning)


20:51

ÅRE BILDER DEL 2
(förlåt för den konstiga ordningen på bilderna)


27/7-10

ÅRE BILDER DEL 1


26/7-10

Seg uppdatering här på bloggen för att jag har haft annat för mig, jag har haft fin främmande (MATILDA LUNDBERG), jobbat, och spenderat mina kvällar på trästocks, sett himym osv. Det har varit ett par riktigt bra dagar!

 
miss u mason ♥

21:22

Fick bilderna från forsränningen på posten idag, här är några exempel.
KAJSA: det är cirkus 110 bilder, vill du ha skivan eller ska jag skicka på msn?


21/7-10

Nu ska jag äta nått och sedan fara och jobba. Står på coop ikväll, alla är välkommna dit!




Två svart/vita bilder från Åre. Klicka på dom så blir dom större.


19/7-10

Okej här kommer en kort sammanfattning av Åre:

Söndag: Vi åkte buss från 14.45 till 00.00 cirkus. Inte så mycket mer attg säga förutom att vi höll på missa första buss bytet (det var 3 st) efter att ett vägarbete fördröjt oss 20 min. Men allt gick bra, vi kom till Åre väldigt trötta.

Måndag: Hade tänkt köra tandemflygning men det blåste för mycket så vi bestämmde oss för att vandra i det fina vädret. Vi var ute i kanske 6 timmar (?, rätta mig om jag har fel kajsa). Vandringen var grym! Jätte fint, och jätte brant. Efter det gick vi ner för berget och la oss nere på stranden åt lite chips och godis och gick senare på kvällen ut för att äta.

Tisdag: Vi vaknade upp med träningsvärk.., Denna dag var det mulet och regn inte särskilt varm kanske kring 14 grader (?). Vi for med ett gäng ut till stället där vi skulle forsränna. Bytte om till våra våtdräkter som vi fick låna satte på oss hjälmarna och körde. Detta var också mycket kul, ni som inte har gjort det bör testa. Men jag den store Lisa tyckte att forsen var lite klen och ska nästa gång köra i den mer avancerade. Ett + för dom snygga instruktörerna. Kom hem och åt nudlar sen sov vi.

Onsdag: Vaknade upp med ännu en mulen dag och ungefär samma temperatur som dagen innan. Vi drog för att köta zip line (man sitter fast i ett sele och åker på vajrar som är uppspända i luften, högst var 60 meter och det går cirkus 75 km/h som snabbast). Vi fick testa på lite olika trick när vi åkte och det var absolut den bästa aktiviteten enligt mig. Efter det åt vi lunch och for sedan på holiday club och badade och bastade (mest bastade, badet sög men bastu världen var awsome). Efter det kom vi hem trötta och jag med godis (som typ alla andra kvällar).

Torsdag: Sista hela dagen, skulle kört tandemflygningen men som de två föregående dagarna blåste det och var mulet. Så vi bestämde oss för att roda, men icket det var fullbokat (vi blev väldigt förvånade att det var som populärt, äre så många som gillar hästar?) Istället gick vi och hyrde fiskeutrustning, WIHO. Jag, Lisa den store fick en fisk närmare bestämt en Öring. Denna aktivitet var as kul tycker jag, fisken gjorde min dag ♥ (du med kajsa). Efter min fångst for vi hem och stekte upp den (blev inte gott, vissa tror att det är för att jag var en dålig kock jag säger att det var för lite råvaror att exprementera med). Och efter en mycket god bullens lunch tog vi kabinbanan till toppen där det blåste och var dimmigt. Vi fotade lite och fikade. Sedan for vi ner för att avnjuta en måltid på MAX.

Fredag: vaknade 04.50, åt frukost och sedan åkte vi buss i 10 timmar, det var skoj (not).

En eloge till er som läste allt.




16/7-10

Jag är hemma och tänker spendera min helg med kusin vitamin.
Nu ska jag sova, efter att ha varit uppe sen 04.50 och suttit i en buss i 10 timmar är jag rätt sliten.




14/7-10

Igår forsrännde vi, det var awsome! Idag har vi testat Zip Line och badat/bastat på holiday club. Allt är underbart här i Åre. Vi är lite trötta bara, haha. Vi lever livet!  Kommer mer utförliga texter om allt senare kanske. Tillsvidare ha det gött.




13/7-10

Goddagens! Livet flyter på här i åre. Vi har vandrat och idag så forsrännde vi, hur kul som helst! Vi ska snart gå och köpa godis och kanske nån annan nödvändighet. Igår var vädret GULD förutom att det blåste så vi kunde inte köra tandemflygningen. Men vi vandrade upp på berget, tog lite pauser och solade då och då. Idag har jag träningsverk i min rumpa..
Forsränningen var sjukt kul. Vi körde sammanlagt med bilresa, instruktioner och själva forsränningen i cirkus 7 timmar. Så nu är vi trötta.

Imrogon blir det Zip Line.


9/7-10

Idag har jag jobbat till klockan nio. Sålde en ask jordgubbar till Roger Pontare hehe.
Imorgon blir det att packa eftersom jag inte ens har börjat. Borde göra det.


hehe kolla myggan på ena barret.


6/7-10

ÄLSKAR DENNA LÅT MED LASSE!!!   (spotify länk)




4/7-10

har varit med vikkan idag. For på en cykelrunda till bergsbyn, åt glass. For på marknaden i bonstan mm. Riktigt trevligt!

Bjuder på några vackra bilder: (klickbara bilder)

 JK Rowling
 Emma "Hermione Granger" Watson
 Bonnie "Ginny Weasley" Wright

20:51

Åre dom 3 av fyra dagarna vi är där.



Förövrigt har jag en vagel (?) i ögat. Livet känns sådär just nu.

1/7-10

Idag har jag jobbat mina fyra timmar, bären tog slut. Köpte även hem 2 lådor, sen kom mamma hem med 15 till. hehe ska bli gott! Min magsjuka är borta men jag är lite förkyld, så det är bättre.


RSS 2.0