30/6-10

Ser the bachelor, har gjort det hela dagen. Riktigt bra. Imorgon blire att jobba.

20:27

Har förövrigt glömmt att nämna att jag har färgat håret blev ganska mörkbrunt, bilder kommer väll sen. Inte nu då jag ser ut som ett spöke.


bjuder på en gammal bild sålänge.

19:03

Dricker avslagen cola för att få bot på min magsjuka. Går väll sådär.


28/6-10

Sjuk idag, blir att vara hemma och försöka tillfriskna.

21:48





27/6-10




Fick 2 par converse och ett par ray bans av mina päron, danke!


13:35

Förövrigt så ser jag ut såhär idag:





Hela outfiten kommer från kupan och gick på samanlagt 70kr.

13:30

Jordgubbarna var slut så jag han aldrig börja jobba, men jag han köpa med mig 3 stycken askar hem. Så nu väntar jag på skjutsen som ska komma och ta mig till midsommarfirandet.

Slut jordgubbar=inget jobb på söndag. Och med det vill jag säga att jag är ledig i 5 hela dagar. Gött! Får se vad jag hittar på under dessa dagar. Men just nu vill jag bara ut till stugan!


12:30

Förövrigt så far jag och KAJ till åre om 2 veckor och 2 dagar. Hur roligt blir inte det? Can't wait.


25/6-10

Nu far jag snart och jobbar, efter det blir jag direkt upphämtad av min kära faster. Vi styr bilen mot stugan där jag ska fira min midsommar. Kommer nog bli great! Imorgon är jag ledig så stannar där tills på lördagkväll då mina föräldrar (♥) kommer och hämtar mig. Ska bli skönt att ha mamma och pappa hemma igen!

gick inte att ladda upp nån bild så ni får klara er utan.


22:39

märkte att mitt senaste inlägg blev lite konstigt. Vet inte varför eller hur det blev så. Jobbet idag var okej, men dyra gubbar måste jag säga. Ska se lite tv sen sova, imorgon blir det mer jobb.


23/6-10

Idag har jag legat ute och försökt att bättra på brännan. Gick väll sådär. Ska snart göra mig nån mat och sen fara på jobbet!

Gårkvällen var iaf toppen, mat, efterrätt och annat gott, spelade lite kubb och spel med vikkan, matilda, matilda och evve. Sen for alla dom förutom maitlda S och senare kom amanda över vilket var väldigt roligt eftersom man inte träffar henne så ofta. Så vi satt och pratade och hade allmänt trevligt till cirkus 1, sen stupade jag i säng.

FÖRÖVRIGT GRATTIS TILL MIN BROR SOM VAN TRIAHTLONET IDAG!


och nu råkade all text bli jätte stor vet ej varför. CU


22/6-10

Först och främst vill jag tacka den som hedde en oöppnad fruktsoda i min cykelkorg igår! Kanske bjuder på den när gästerna kommer ikväll. Viktoria, Matilda, Matilda och Evelina (även amanda fast hon kommer senare) kommer ikväll och ska äta mat här, och säkert göra lite andra grejer. Tror att vi ska äta nå efterrätt och godis/chips osv?! Blir nog bra.


23:36

ledig imorgon och det kunde inte kännas bättre! nu solsidan.


21/6-10

Den här dagen har börjat på bästa tänkbara sätt. Vaknade vid kanske 11, otroligt skönt med en sovmorgon. Jag gick upp och gjorde mig lunch, pankakor. Gick sen tillbaka till sängen med jordgubbar och choklad. Såg några avsnitt av solsidan. Åt lite ostkrokar. Nu ska jag fortsätta se solsidan, sen se tyra banks show och efter det ska jag ta tag i allt och göra mig klar för jobbet.


jag hoppas ni har det lika bra, om inte bättra där borta i tunisien. älskar er!


22:28

Goddagens, ännu en dag har paserat. Var ju som sagt med kaj ikväll. Nu är allt bokat och klart, ska bli så himla roligt! Annars så lagade vi mat, och åt efterrätt. Jordgubbar, vindruvor och melon doppad i smält choklad, så underbart gott! Nu ska jag gå och lägga mig och se solsidan, som kajsa tipsat om (och som alla andra säger är bra).


20/6-10

Har just ätit lunch, jobbade från 09.00 till 12.00. Det "roliga" var att ica inte öppnade förrens 10.00.  Så stod där ensam i en timme innan det ens kom nån. Men det funkade. Ikväll ska kajsa komma och vi ska fixa och boka grejer till åre. Kommer bli guld, ska även bjuda henne på lite mat.


18/6-10

Goddagens! Idag har jag jobbat ett dubbelpass (8h). Gick riktigt segt sista passet, det var kallt, regningt och få kunder. Mamma och pappa har farit till tunisien, känns surt att sitta hemma här i svenne vädret och sälja jordgubbar. Jobbar alla dagar fram till tisdag, då jag får min första lediga dag.


17/6-10

Tänkte visa mina två nya huvudbonader som jag köpte i tisdags.



Kepsen kommer från intersport och kostade 200kr hatten är från H&M och kostade 70kr.
Nu far jag och jobbar!




15/6-10

Helade vårat hus skakade just pga en jordbävning, läskigt! Iaf idag hade jag min första jobbar dag, var faktiskt helt okej. Imorgon jobbar jag morgon passet så kom och köp jordgubbar på kvantum mellan 9-13. Jag kan säga att jordgubbarna är faktiskt riktigt goda. Och för er som kommer direkt klockan 9 har chansen att få med er SVENSKA jordgubbar hem! Finns bara en låda så passa på!

 


14/6-10

Snart ska jag fara på ett jobb "möte", vet inte riktigt vad det ska handla om osv men vi får se. Imrogon börjar min första arbetsdag. Ska bli spännande! Så ni får komma och köpa jordgubbar på Ica kvantum (kommer även att stå på coop).

Örebro släktingarna for imorse, har haft det jätte bra när dom har varit här. Hoppas på att se dom snart igen! 


12/6-10

Det har hänt många saker dom senaste dagarna, vi har fått besök från släkt från örebro och sthlm, martin har tagit studenten, jag har fått sommarlov, vi har haft våran första klassfest, mm. Det har varit väldigt, väldigt kul! Idag ska jag bara umgås med släkten, och ta det lungt.






23:09


21:42

Lite bilder jag tog ikv under/före balen. Måste säga att Martin och Jenny såg fantastiska ut!


20:05


20:01


8/6-10

Senare idag ska jag fara och kolla när min broder mfl går på balen. Blir nog roligt, måste kolla lite klänning insperation till nästa år. Tar med mig kameran och tar kanske lite bilder!


19:51

Jag fick just en födelsedagpresent av mina föräldrar, ett nikkor objektiv, en fjärrkontroll och en kameraväska. WIHO, tack!


6/6-10

Goddagens! Idag har jag och pappa varit och hälsat på farmor. Alltid lika trevligt, hon är verkligen världens bästa farmor! Nu/ikväll ska jag kolla film och serier, kanske poppa lite popcorn osv. Imorgon börjar sista måndagen för denna termin. Vi ska få veta lite betyg, och ha anderstorpsdagen. Efter det ska jag fara med min kusin till norsjö för att solduscha, hehe.


4/6-10

Goddagens! FL-dagen idag var KUNG. FL 2b (vi) tog hem segern, äran och en tårta. Var iaf riktigt kul! Jag fick även veta Matte och engelska nationella betyg, VG på båda. WIHO! Efter det drog jag på gymmet och tränade lite. Nu ska jag ta och ringa min pappa och kolla om han vill följa och kolla på joggingskor.


3/6-10

Torsdag idag, har inte gjort speciellt mycket. Gjorde ett svenskaprov, det sista provet/läxan för denna årskurs. Känns riktigt gött. Imorgon är det en vecka tills skolavslutningen, vi har även FL dag. Gymmade även idag, och ska nog dit imorgon med! Men nu ska jag renskriva mitt tal om Thea. CU


2/6-10

Hela gårdagen spenderade jag med Kajsa, vi var först i Bureå, sen for vi till stan och såg bio. Imorse vaknade vi upp vid 7. For till falkträsket och höll i en dag för sunnanåskolan, inte så kul och jag är helt död. Ikväll ska jag plugga inför mitt sista läxförhör för denna årskurs.



RSS 2.0