sodergren

Kvällen har jag spenderat hos min kära vän matilda södergren. Vi tittade mest på tv hockey, körslaget (vet nån vem som vann?) och AFV. AFV måste ju vara bland dom bästa programen, egentligen bara skadeglädje i det programet, tex när vi såg det var det en kille som fick en fiskekrok i näsen, vad är egentligen det roliga. Man borde bara tycka synd om han, men jag sitter mest och skrattar. Iallafall vi åt även godis i minimala mängder och spelade alla möjliga spel, ritade "mixmax gubbar" alltså jag ritar huvudet vi byter papper hon ritar överkropp, ni förstår eller hur?! Vi pratade även om våra drömkillar, hur dom ska vara osv. Vi kom fram till att jag "måste" ha en hockeykille (men för all del jag kan ta Robert Pattinsson med) medans matilda går på dom som ser snälla ut, haha! Har du några krav på din dröm kille/dröm tjej?





rubrik.

asså dessa rubriker, jag blir galen! Att måste sitta och hitta på dom tar hur långt tid som helst för mig. Till saken nu, jag sitter och kollar hockey nu, står 0-0 efter en spelad period. Såg förresten på hockybloggen att Dimitrakos skulle ha fått en lite flicka idag, isf grattis!:) Ska snart gå ner till tv:n igen och fortsätta se, hoppas på vinst ikv. Vi behöver dom där poängen! Jag skriver mer efter matchen, kolla in då!


HELG

Godmorgon! Vaknade just och satt och läste tidningen när jag fick se ida! Grym tjej, det stod om hennes hockeyintresse, hon är värre än mig kan jag lova. Iallfall idag ska jag vara med agnes, hon flyttade från skellefteå när vi gick i tvåan och bor nu i skåne så vi ses typ aldrig. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, typ skridskor vi får se. Annars då, hockey ikväll! Tror nog att jag ska se det om jag och agnes inte hittar på något annat. Imorgon ska jag iallafall dra mig mot Bjurträsk och sen vidare mot Norsjö där det blir hockeyträning!
Skriver mer senare, ciao!


Jag bjuder även på denna midsommarbild från 06 (?).

09-01-30

Godkväll! Jag har inte gjort mycket alls den här fredag kvällen, hade pratat om både bureå & bio. Men ingenting blev av, så jag tog det bara lungt med mina föräldrar, såg let´s dance, ätit godis osv. Är riktigt skönt att ha sånna dagar faktiskt. Iallfall tänkte göra ett snbbt inlägg innan jag går och lägger mig och läser twilight. Tack för alla kommentarer, var jätte roligt att läsa, fortsätt så. Detta har jag gjort idag: skolan>hem>ica>hem. Skolan bestod av skridskor, samhälls och matte en väldigt dryg dag. Sen så for jag på ica, träffade Joanne Dimitrakos där pratade en snabbis med henne, köpte godis sen drog jag mig hemmåt. Och när jag kom hem åt jag middag och sedan satte jag mig vid tv:n och nu sitter jag här. Vad har ni gjort ikväll?


Måste skaffa mig några nya bilder men tills vidare får ni nöja er med dessa.

Nu ska jag dra mig mot boken och min säng, ciao!

slöseri?

Såg på Evelina´s blogg (för att komma till den klicka här) att hon hade lagt ut bilder på sina hockeykort hon hade köpt. Så då fick jag ett ryck och tänker göra precis samma sak. Första gången jag köpte dom här hockeykorten gjorde jag det bara för att få Martin (min bror). Men jag fick han inte, men då sa nån att man kunde köpa dom lösa på piratkiosken. Så då for jag dit och köpte Martin. Men igår fick jag ett ryck till att jag måste ju ha dom jag tycker är snygga. Men icket jag fick inte nån snygging, mycket besviken. haha men jag får fortsätta mitt köpande tills jag får dom. Här har ni iallafall et smakprov på mina hockeykort.


olika



Alla är vi olika, hur kul skulle det egentligen vara om alla såg precis likadana och tänkte på samma sak. Inte så kul tycker iallfall jag. Jag hade tänkt säga lite om mig eftersom alla kanske inte känner mig. Lisa Lundberg , 16 år och bor i Skellefteå. Bor här med min familj som består av mamma, pappa och min storebror Martin. Jag går ettan på gymnasiet och trivs jätte bra på den linje jag valt (Spectrum friluftsliv och ledarskap). Ja, vad jag gillar att göra då? Jo jag ser gärna hockey, och hejar såklart på skellefteå aik. Jag spelar även hockey, har just börjat så är ingen stjärna precis. Annars så är jag gärna med mina vänner, är i stugan och umgås med kusinerna i Bjurträsk. Så beskriver jag mig själv  i en kort varjant. Men här nedanför har min vän Amanda beskrivit mig, tycker den passar in riktigt bra faktiskt. (Detta är kopierat från amandas blogg).

Tjeenare! Detta inlägg tillgängar jag till Lisa Lundberg! Tänkte beskriva Lizz som person, hmmm... Hon är blond och "ganska" smart, iaf ibland, haha=D Hon gillar att se SKELLEFTEÅ  AIK!!! Eftersom hennes bror spelar där=D Hon gillar småbarn,marsvin och mina djur, haha bara mina HAHA =D Hon älskar filmen Twilight! Oj jag höll på att glömma, hon gillar osså snygga killar!!

Ni som känner mig hur skulle ni beskriva mig :)?

skridskor

Godkväll! sitter och lyssnar på musik, som vanligt. Just nu äre Lars Winnerbäck - Elegi som ekar i hörlurarna. Tycker väll han är sådär, han har endel bra låtar endel mindra bra. Men jag lyssnar på det mesta så! Vad tycker du om för musik? Har iallfall varit och sett hockey - som vanligt! Gick vägen tillslut men det satt långt inne. Vi vann på ot med 2-1. Satt med kusinen idag, vi har så himla roligt tillsammans. Samma smak näre gäller allt. Iallafall så lekte vi lite med mia i  pauserna och fikade, aik-puckar idag min favorit.



Imorgon är det skola, fast har sovmorgon eftersom andra halvan av klassen ska redovisa. Men sen blire skridskor/hockey på gympan, grymt kul! Sen har vi några andra lektioner sen slutar vi och då vet jag inte om det skulle bli nån friåkning med tjejerna från klassen, eller nått sånt?!

Thailand

Som lovat hade jag tänkt lägga ut några bilder på hur det ser ut där vi ska bo i Thailand. Det är fortfarande ett tag kvar, men jag hoppas tiden rinner förbi snabbt. Ska verkligen bli jätte skönt, har faktiskt bara varit utomlands två gånger (turkiet & mallorca) fast då var jag rätt liten , eller kanske hälften av vad jag är nu?! Aja varsegod titta och njut!



Bilderna kommer från ving

Monki

Sitter och kollar runt på lite kläder, finns så himla mycket. Om man bara hade pengar, det hade suttit bra. Men nu måste jag också spara till Thailand (ska visa lite senare var vi ska osv). Iallafall här kommer några av mina favoriter från monki!

 

Torsdag

Godmorgon! Har inte tid att skriva ett långt inlägg, men ni ska få veta vad jag hade tänkt göra idag. Först blire skolan med datorkunskap, film (Juno) och sen kost &träning. Känns som en rätt bra dag! Senare på kvällen blire Hockey, skellefteå aik - brynäs. På matchen ska även min kusin vara, så jag ska vara med henne med. Sen blir de att fara hem och fika eller nått.

Vad ska du göra idag ?:)


hard work

Idag var vi på föreläsning, var väl hyffsat tyckte jag. Hon svor rätt mycket och lät allmänt sur så det var bara jobbigt att lyssna på. Efter det drog iaf SPFL 1b vidare och körde spinning. Riktigt jobbigt för benen, blev inte anfådd direkt men kändes som om benen skulle ge vika i slutet. Men kändes skönt efteråt, men nu har jag redan ätit upp det jag gick ner. Köpte faktiskt lite nötter innan jag drog min hemmåt.



Just nu sitter jag mest och skriver med folk på msn, inget intressant. Ska snart äta, och sen blir det tv (top model 11) för hela slanten. Hade funderat på att dra mig mot skridsko plan men nu är det så sent så de hinner jag inte. Får bli nån annan gång. Måste öva så jag blir lite snabbare, just nu suger jag. Aja, hörde förresten att det var hockeycup den 7/2 i Vilhelmina, samma lag som förra gången. Hoppas på vinst nu med, men mer mål från bergskedjan!

Ciao!

skolan



Sitter nu i skolan, vi har egentligen spanska men hon var tydligen sjuk. Kändes riktigt onödigt att inte ha kollat fc-mailen för då kunde jag ha legat hemma och sovit men istället sitter jag här med Linn, inte så dumt det heller. Vi har faktiskt rätt kul när vi sitter här och diskuterar. Efter den här lektionen har vi engelska, och sen ska vi på nån föreläsning. Ingen aning om vad den handlar om men det är iaf bättre än matte. När föreläsningen är klar ska vi på spinning, tror det blir första gången för mig, vad jag kan minnas. Har hört att det är riktigt jobbigt, men också riktigt kul. Får se vad jag säger efteråt. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, inga läxor, ingen hockey. Blir nog tv och bara slappa. Aja nu ska jag dra mig vidare och kolla bloggar osv, ni få ha det så bra. Ciao!


09-01-27

Det blev förlust idag, kändes ändå rätt väntat. Färjestad var bättre, men en riktigt tråkig match att se på. Martin får inte spela så mycket, synd tycker jag skulle gärna se han få mer speltid och göra några mål. Annars hade jag rätt trevligt i pauserna, många söta bebisar att kolla på, gott fika och såklart lekte jag med Mia.  Annars då, ska göra min spanska som jag inte ens har börjat med. Vi ska (äntligen) betala resan till Thailand, så den är spikad nu.

Iaf jag tänkte ge er min första "Dagens lista", titta och njut.

Dagens humör:
Glatt
Dagens borde: spanska läxan.
Dagens frisyr: riktigt platt, och utsläppt
Dagens smink: foundation & mascara
Dagens klädsel: tidigare jeans, linne och skjorta. nu hemma uniformen.
Dagens planer: läxa>fika>sova
Dagens materiella vill ha: sommarkläder.
Dagens längtan: Thailand
Dagens beroende: musik
Dagens personer: Klassen och ett plus på Mia.
Dagens fundering: vad händer till helgen?
Dagens roliga: måste säga pappa, hans skämt är klockrena.
Dagens bild: L&V hoppar studsmatta i regnet, vad tänker vi med?


Hockey

Rubriken talar för sig själv, ikväll är de hockey! Ska självklart dit och kolla, hoppas på vinst ikv :)! Annars då, idag gick jag skolan till 13.25, skönt. Sen drog jag och några tjejer i min klass upp på stan, köpte inte så mycket eller en tidning, nån plastficka och ett hockeykort på bror min. Sen drog jag mig hemmåt i sällskap av sofia. Sen dess har jag bara kollat runt lite på andras bloggar osv men ska nog dra mig mot tvn nu. Och efter det blire att öva spanska läxa , skriver nån gång där emellan. Adios!


Ska ni se hockeyn ikväll :) ?

09-01-26



Jag sitter och lyssnar på musik just nu äre Lost med coldplay i lurarna, en riktigt bra låt enligt min smak. Har just kommit hem från Ica shoppade en tidning och tuggumi. Har även sett lite hockey, men slutade pga av jag är tvungen att göra samhälls läxan, nån analys eller nått?! Får se ska gå och kolla på den snart, annars då? Jo jag ska fortsätta läsa på min Twilight bok (läser den på engelska just nu), sen duscha se tv och sen dra mig mot sängen. Imorgon är det kortdag på skolan så kanske far mot stan igen eftersom jag inte han med så mycket sen blire hockey.

Måndag

Idag vare första skoldagen för vecka 5. Veckorna går riktigt snabbt, önskar bara att de gick ännu lite snabbare. Kan det inte bara bli vecka 14 ?! För er som undrar så drar jag, mamma & pappa till Thailand då. Martin får stanna hemma och spela hockey ist, lite synd tycker jag hade varit roligt att haft han med! Aja måste börja inhandla lite saker till thailand, badkläder, sandaler, klänningar osv. Men inget hinner ju komma ut i affären innan så ska ta och beställa något.

Iallafall var på stan idag en liten stund, mötte upp vikkan där som skulle vara smakråd på jackan men den satt itne snyggt på mig så den fick hänga kvar i affären och istället köpte jag en skjorta. Svart/grå rutig, för 100 riksdaler, inte så pjåkit. Orkar inte ta nått kort på den osv får bli vid ett senare tillfälle. Och föresten så har jag bytt header eftersom min kusin inte gillade den, så var jag snäll och bytte. Får ta och skaffa en ordentlig sen.

 
Jag ger en bild från i sommras och en riktigt tjusig bild på Tobias Viklund och Viktoria Pettersson. 

09-01-25

Godkväll!:) Idag har jag nästan inte gjort någonting alls, men äre nån som gör de på söndagar?! Imorgon är det skola, känns jobbigt. Vill ha lov nu på direkten. Imorgon efterskolan ska jag på stan och troligtvis köpa en jacka jag kollat på, men får se, hade tänkt få mamma att betala. I veckan blire förutom skola, en massa hockey. Två hemma matcher, AIK-Färjestad tisdag och AIK-Brynäs torsdag. Sen äre borta match mot frölunda lördag. Peppar på brynäs matchen mest, ska bli riktigt kul, eller hur ML?!


Tillbaka

Nu är jag tillbaka med min blogg, som en del kanske vet så tog jag bort den för att jag tröttnade. Men nu känner jag att jag inte har nått att göra på datorn. Så när jag ändå sitter här kan jag väll börja skriva igen:)!? Det kanske inte blir världens bästa uppdatering, vi får se hur länge jag orkar med den här. Satt jätte länge med headern som inte ens blev bra (!). Aja får fixa den vid ett senare tillfälle.

Iallafall, i helgen har jag haft cup. For till bjurträsk i fredags där jag då sov över vi såg let´s dance, åt och sen han vi inte så mycket mer. Vi steg upp vid 07.20 för att hinna till Norsjö i tid. Vi spelade vår första match klockan 10 sen rullade matcherna på och i slutet av dan hade vi vunnit alla våra matcher och vann där med hela cupen! Bra jobbat tjejer!  Efter det rullade jag, mamma och pappa hemmåt, såg hockeyn (saik-rögle), riktigt spännande. Men tre poäng fick vi med oss hem, skönt!  Idag får vi se vad som händer ska nog lägga mig i soffan och se en film är riktigt trött, &lemmen.

riktigt bra :)!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0