mot thai

Nu ska vi snart ta och bege oss mot Luleå där vi ska hoppas på planet till Thailand. Planet går halv fyra tror jag men vi måste ju checka in osv. Vi kommer till Thailand kring sju på morgonen (thailändsk tid). Jag kommer kanske att uppdatera från thai nån gång, men troligtvis inte särskilt ofta! Men inläggen kan bli lite konstig tid eftersom thai ligger sex timmar före. Men ni får hålla utkik!

Hoppas ni får det bra här hemma, vi hörs!


hades

dan före dopparedan, eller nått.

Ett sista inlägg för ikväll! Jag ska gå och duscha sen kanske fika något och sedan gå och sova. Hoppas jag somnar snabbt så det blir tisdag snabbt. Jag brukar alltid ha svårt att somna innan jag ska fara nån stans, men jag vet inte om de har sjunkigt in att jag far imorgon. Jag hinner nog uppdatera något innan vi far till Luleå imorgon!


BVFA

Tillsvidare, hasta luego!

packad?

Tänkte bara berätta en rolig sak som hände på skolan idag. Vi hade svenska och vi (Kaj, Amme, Sofia, Julia, Emma och jag) satt bara och ströpratade när våran svenska lärare kommer. Hon hade tänkt fråga om jag hade packat, men istället sa hon Lisa är du packad? och då svarar jag ja (?), haha jag tänkte lika fel som hon.


jag bjuder på denna.

packning

Nu har jag rensat min resväska, hade först packat den nästan full men nu har jagr ensat ut endel så jag ska kunna shoppa! Sista skoldagen var även den avklarad, men har mycket att jobba igen. Tar med mig endel skolsaker får följa med till Thail medans andra får stanna hemma. Har just laddat in 19 avsnitt av Simpsons på min iPod så jag har nått att syselsätta mig med. Jag måste packa klart min handbagage annars är jag redo! Jag hoppas vi stannar på nån godis affär i Luleå så jag får med mig nått sånt också, annars köpte jag två tidningar idag, Frida och Sofis mode. Känner att det har blivit mycket inlägg om min packning nu, men det är allt jag gör på dagarna nu mera!


09/03/30

Godmorgon! Idag är det en nya vecka och framförallt sista dagen innan Thailand. Jag vet att jag kanske tjatar om det här i bloggen men jag längtar så himla mycket. Annars då dag ser ut som följande: skola>stan>hem. Ni får fler detaljer senare! Nu ska jag kika runt på lite bloggar och sen göra mig klar för skolan.

Nu äre såhär att jag är med i en tävling på denna blogg, där man kan vinna ett par hörlurar. Det skulla sitta fint till iPoden!
 


Vi hörs när jag kommer hem, ciao!


Vikkan

Nu ska jag dra till vikkan och hänge där ett tag. Blir säkert trevligt som vanligt! Vi ska väll bara unmgås inte göra någor speciellt, det gör vi typ aldrig. Mend et är det som är så skönt, vi behöver inte göra någonting konstant. Ändå är det stunderna med vikkan jag kommer ihåg bäst bland de minnan jag har från mina vänner. Även om jag kanske har gjort roligare saker med andra. Men sällskapet har stor betydelse!

Jag har hellre en bästa vän än flera "dåliga" kompisar! Vad tycker du är bättre en bästa vän eller flera "dåliga" kompisar?

Nu äre såhär att det itne gick att ladda upp bilder, men ni får klara er. Adios

ingenting

Mitt packande går inge vidare. Jag måste ta mig i kragen och börja göra det snart! Jaf funderar även på att baka en god kladdkaka eller fara och köpa en Ben & Jerrys. Ska även fixa lite filmer till ipoden. Annars händer det ingenting här hemma just nu, och jag har ingen fantasi just nu att hitta på ett inlägg.
Vad gör du en söndag som denna?



packar

Goddag, har inte så mycket att skriva. Jag håller fortfarande på att fixa inför Thailand, ska bär det iväg! Jag ska nog göra lite skolarbete snart sen blir det väll att fortsätta packa. Det är jätte svårt jag har ingen aning vad jag ska ha med mig och hur mycket. Hoppas jag inte glömmer något viktigt. Vad tycker du är det viktigaste att ta med på en utlandssemester?  Nu ska jag äta, skriver mer senare ikväll!






Magväska



Hittade denna bild på Natalies blogg och förälskade mig i magväskan! Hittade den inte på Ginas hemsida men ska kolla om jag hittar den i affären. Den skulle sitta fint i Thailand!

4-listan

Jag bjuder även på en lista

4 favoritprogram
Top Model
Desperate Housewives
Vänner
2 ½ men

4 Saker jag gjorde igår
Hockey
Skolan
Åt
Sov

4 Saker jag ser fram emot
THAILAND
sommar
hockey-säsongen
JVM

4 Favoritplatser
Bjurträsk
Skellefteå Kraft Arena
I ett varmt land
Hemma

4 Saker på min önskelista
Laptop
JVM biljetter
Pengar
sommar



Saturday

Har nu haft ett avbrott från mitt packande. Kommer bli så skönt att komma bort, skippa skolan osv. Men självklart kommer jag sakna folk. Men jag kommer ju hem också! Dagen har bestått av Matildorna (Lundberg och Södergren), har även sett hockey tyvärr förlorade Frölunda. Så nu spelar det ingen större roll att jag missar finalen. Det är ändå dom lag jag gillar minst så. Ikväll blir det nog bara att dega framför tvn, är så jäkla trött.


bjuder på denna bild som min papi har tagit.

Men nu ska jag gå och fortsätta packa osv. Skriver säkert senare ikväll.

09/03/28

Godmorgon, idag vaknade jag och kusinen vid tio, men gick upp först halv elva. För matilda skulle med bussen, men vi han iallfall med att fara och köpa godis och sitta och sola lite! Nu ska jag vara med Matilda S, hon ska komma hit jag har ingen aning vad vi ska göra. Bara ta det lungt antar jag. Vet inte om vi kanske ska se matchen, vi får se!


Längst bak från vänster, Matilda N och Viktoria
Längst fram från vänster, Jag och Matilda S
-07 (?)


Ikväll ska jag forsätta packa, och om jag hinner börja städa mitt rum. 2 dagar och 18 timmar kvar nu!

09-03-27

Kom nyss hem från hockeyn, tyvärr blev det förlust med 2-3 i sd. Idag avr en riktigt bra dag, vi hade kost och träning (inte så jobbigt). Sen hade vi dansredovisning på idrotten, var riktigt roligt faktiskt! Sen hade vi världens längsta hål i väntan på dansuppvisningen av ES-dans eleverna. Efter det cyklade jag och kaj hem till mig, och sen vidare in till stan. Vi vandrade runt en stund köpte snoddar och hårspännen. Sen mötte vi upp Amanda och Petz, och därefter kom Matilda. Vi gick på Dallas och åt där Sofia väntade. Därefer bar de av till hockey.

Nu ska jag och kusen bara softa och imorgon ska jag börja packa. Ciao!

Förresten tog jag ett Harry Potter quiz på facebook, det handlade om vilken karaktär man var. Jag blev Harry P!


You are very brave and fearless.
You are kind to others around you and are a great mentor.

Midnight Sun

Var nyss och kollade runt lite på olika sidor, och hittade där att det ska komma ut en bok som heter Midnight Sun. Midnight Sun är "samma" bok som Twilight, (första boken i serien) fast ur Edwards perspektiv. Jag läste på Stephenie Meyers hemsida att utkastet av hennes bok hade kommit ut på internet av mistag, men nu hade hon hade själv lagt ut det så att man kunde läsa. Men jag avstod eftersom jag ville inte läsa den om den inte var helt och hållet färdigskriven. Jag väntar tills den kommer ut på bok, det ska bli spännade!


jueves

Hej, kom hem från skola/stan vid fem tiden idag och har sedan dess suttit vid datorn och tvn.Var ju hos ortopeden imorse, det gick väll relativt bra. Det var inga problem med varken menisken eller korsbandet, så jag behövde inte röntgas. Men jag hade problem med nån muskel som gick under knäet, så jag ska få träna upp det. Men till en början ska jag massera och ha värme på muskeln. Annars har dagen rullat på som vanligt.

Imorogn är det skola vi har dansuppvisning på idrotten, ska blir roligt och se vad alla andra har gjort! Annars är det är lung dag imorgon, vi har först kost och träning och sen idrott, efter det blir det lunch och sen ett megahål eller om man ville jobba med några samhälls uppgifter och sen avslutas dagen med dansuppvisning av estetisk dans. På kvällen ska vi dra några stycken och först äta och sen fara och se sm-finalen kommer nog bli riktigt kul. Ses vi där?


Förresten gjorde ett nytt HP-quiz och fick reslutaten att jag var expert!
Jag kan mitt HP!


09-03-26

Godmorgon, jag har nyss ätit frukost. Sitter och väntar på att pappa ska komma hem. Då ska vi fara förbi mammas jobb och sen vidare till ortopeden, blir nog bara en kolla sen frå vi se om dom senare skickar vidare mig till röntgen. Annars är det skola idag, inte världens längsta dag men. Vi har vårat läxförhör i engelskan, vi får hoppas att jag klarar det. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, vi får se. Blir nog att se hockey som vanligt.


en dagis bild, kan du hitta mig?

sadface


bilden är lånad från skellefteå aik.

Drömstarten
blev en mardröm.

Frölunda-HV71
1-6

Färjestad-Skellefteå AIK
3-2

Nu hoppas vi att Frölunda tar igen det här och går till final!




me gusta

Detta gillar vi:
Frölunda-Hv71
1-0

Färjestad-Skellefteå AIK
0-1



J18 - SM-Final

J18 till SM-Final! Uppslutning till klacken!

Efter två raka vinster mot Färjestad så har vårt starka J18 nu kvalificerat sig till SM-Final. Petter Emanuelsson hängde avgörande 5-6 i 4:e perioden nere i Karlstad efter en mycket jämn match där Oscar Lindberg (2), Adam Pettersson (2) och Linus Lundström gjorde övriga mål.
Nu ser vi fram emot finalen som kommer att spelas antingen mot Gnaget eller Frölunda. Tid och datum uppdateras efter deras avgörande semifinal ikväll.

Självklart så kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa grabbarna i finalen. Alla som har möjlighet är välkomna till västra stå där riktigt bra drag utlovas. Sprid detta till alla ni kan så skapar vi en riktigt grym stämning till kommande finalmatch.

Det är inte varje dag det spelas SM-Final i Skellefteå!

Såg detta på north powers hemsida, vad sägs om att komma och kolla på SM-Finalen?


FL

Goddagens läsare! Har just kommit hem från skolan, inget speciellt med den här dagen. Allt har bara rullat på som vanligt. Nu ska jag skriva min LPL uppsats om mig själv, inte så kul men de måste göras det med. Sen blir det att öva alla 40 glosor vi har till imorgon i engelska. Imorgon ska jag även till ortopeden vet inte riktigt vad han ska göra förutom att kolla knäet, det kanske blir att röntga senare osv. Så jag vet inte hur mycket jag missar av skolan imorogn, det återstår att se! Förresten, vad går du för linje/klass?


Spectrum Friluftsliv och ledarskap!

Nu känner jag att jag måste plugga, kanske blir det att leta nått gott att äta. Skriver senare, hasta luego!

nytt inlägg

Dålig uppdatering idag, men jag har absolut inget att skriva om. Men ska försöka få ihop något här. Det är cirka sex dagar och fjorton timmar tills vi far till Luleå och sen vidare till Thailand. Jag längtar så himla mycket komma bort från skolan och det kalla vädret. Dessvärre kommer det bli när jag kommer hem, alla prov och inlämnings uppgifter jag missar nu görs veckan efter påsklovet. Så jag kommer defenitivt ha jobb att göra! Idag då, jo jag har vart på skolan sen fick vi sluta tidigare så jag for hem och la mig vid tv, har även suttit endel vid datorn. Några mattetal hann jag också att göra, engelskan får vänta!

Ikväll ska jag ta och duscha kanske sätta på en ansiktsmask och en hårinpackning. Sen blir det att se tv hela kvällen typ. Men först ska jag jobba lite mer med matte, vi hörs senare!


Det kommer mycket sommarbilder nu men det är bara därför jag längtar!
Från vänster Veronica och Harriet i förgrunden, sen Viktoria, Jag, Matilda N och Matilda S.
Skolavslutningen i åttan.



09-03-24



Hej, idag fick vi sluta vid halv ett! Riktigt skönt, snart har halva veckan gått! Jag har ingen fantasi så jag vet itne vad jag ska skriva. Idag blir det att göra lite matte så jag kommer ikapp och sen blir det även att börja på engelskan! ANnars har jag inte så mycket att skriva då jag bjuder på en dagens.

dagens humör: glader
dagens låt: Erik Hassle - Hurtful
dagens frisyr: upsatt, äckligt
dagens klädsel: förr jenas, t-shirt, skjorta. nu mjukisdress
dagens borde:
plugga
dagens planer:
inga alls
dagens vill ha:
sommarkläder
dagens längtan:
thai
dagens beroende: tv
dagens tråkigaste: minusgrader
dagens person: kaj har varit en stjärna ida
dagens bild:

BVFA

ishockey

Vilken skit match 0-6. Jag fattar inte att dom inte bytte målvakt, Hadelöv aläppte in några för enkla mål. Men det går itne att ändra på nu, hoppas bara att pumba får stå nästa. Inte för att jag tror vi har någon chans men. Annars hade jag jätte roligt att och Matilda satt mest och lekte med Mia eftersom det inte var så mycket att se. Världens bästa unge, kommer verkligen att sakna hon. Ska även få någon bild från dom sen, så ni får se det då. Ja, vad ska man börja göra nu då när hockeyn börjar ta slut? Jag kommer tyvärr att missa finalen, men jag hoppas verkligen att Frölunda kommer dit nu och vinner! Vilka vill ni ska vinna serien?


grynet


sjukt bra!

monday

Kan det sluta snöa, jag vill ha bar asfalt så man kan cykla normalt nån gång. Det är hur halt som helst och de går knapt att cykla på endel ställen. Ikväll blir det hockey med kusinen, ska nog bli kul! Även om jag inte tror att vi vinner, eller det blir iallfall sista hemma matchen för i år. Men nu ska jag ta och kolla runt på lite bloggar, skriv en kommentar så kollar jag in på din blogg.


ja vi gillar karuseller.

idoler

Såg just att Darin och Johan Palm kommer till stadsfesten, visst längtar ni nu?

100 dagar kvar till stadsfesten.

09-03-23

Godmorgon, ett kort inlägg innan jag gör mig klar för skolan. Jag känner mig inte så pigg på att fara, men man måste väll. Idag blire skola sen hem, sen hockey. Kommer nog bli kul, sista hemma matchen tror jag nog. Tänkt även visa vad jag har beställt för parfymer (från taxfree). Dessa två blev mitt val, blir nog guld! Nu ska jag göra mig klar, skriver senare! Ha e bra dag!


Thailand

söndag

Hemma igen, är riktigt trött. Så ska nog gå och lägga mig nu på studs. Men tänkte först berätta vad jag gjort i helgen. På lördag for jag upp med tio bussen till Norsjö där jag hälsade på min farmor, pratade lite med henne osv, lämnade även mitt CV på Solbacka. Sen kom mina kusiner och hämtde mig och jag for till Bjurträsk, vi for direkt ut till stugan och fikade osv. Därefter såg vi  hockey både Färjestad-SAIK och HV71-Frölunda. Sen gjorde vi inte så mycket mer, vi hade tänkt spela bandy men då komma massa killar och invarderade affärn så vi sket i det. 

Idag då, vi steg upp vid halv tio och gjorde oss klara för ännu en dag i stugan. Vi åkte med skotern ut till stugan där det i hade var bra väder så vi satt mest och solade och hade skönt med fika och mat. Sen så for vi hem, for på ett "plastparty" dvs ett party för gammla där man kan köpa plast lådor osv. Haha men dom bjöd på fika och vi ska få en gratis skål så varför inte? Efter det gjorde vi itne så mycket såg tv, och sen for jag hem. Vad har ni gjort i helgen?

Imorgon bär det av till skolan sen hockey. Blir nog kanoners, fast jag tror vi förlorar men men. Jag skriver imorgon, ciao!




Bjur

Goddagens, sitter här i Bjurträsk nu. Matilda håller på att göra sig klar vi ska bort snart, blir nog kul! Idag har vi varit ute i stugan och bara tagit det lungt osv. Jag får skriva mer om helgen när jag kommer hem, tar fem över nian hem så kommer hem kring tio. Skriver då ciao!


norsjö

Ikävll blir det en tidig kväll, är riktigt trött och har ont i magen. Så jag ska nog lägga mig och läsa efter att ha suttit här. Imorgon ska jag fara till Norsjö, hälsa på min farmor men även lämna mitt CV på Solbacka (äldreboende). Jag får hoppas på det bästa, skulle vara så himla roligt att få jobba där igen. Förra sommaren var perfekt bo i stugan i tre veckor, det finns inget bättre. Jag hoppas det blir likadant i år, men man vet ju aldrig vi får se. Iallafall imorgon far jag med bussen till Norsjö och förutom att fara på Solbacka ska jag även vara med världens bästa kusin, Matilda. Vi ska nog se hockey mest hela tiden som vi alltid gör, och det är alltid lika roligt. Jag stannar där tills på söndag kväll så vi får se hur mycket jag skriver i helgen och om jag hinner skirva något imorgon.


marsvin1

Sista skoldagen avklarad, gjorde inget speciellt hade glömt nyckeln och orkade inte knippsa mitt lås så jag hade inga böcker. Så det gick väll sådär på alla lektioner. Nu har min kära vän Viktoria kommit hit och håller just nu på att packa upp kläderna hon lånat av mig. Sen ska hon göra interjuven till sitt skolarbete får se hur det går. Efter detta har jag lust att dra mig mot ica och köpa godis, men det kändes så fruktansvärt långt. Får se hur jag gör, jag skriver senare. Hejs.


jag saknar mina marsvin.

Khao Lak Emerald Beach Resort & Spa, Khao Lak

Khao Lak Emerald Beach Resort & Spa, Khao Lak




Hotellet, som består av fem rumsbyggnader och flera villor, är byggt runt en konstgjord damm. Två härliga poolområden (ca 817 resp. 752 m2) med solstolar och en vattenrutschkana. Poolbar som serverar enklare rätter, vid ett av poolområdena. Restaurang med à la carte samt strand- och lobbybar. Rumsservice. Strandvolleyboll och bordtennis. Spa. Litet fitnesscenter. Konferensfaciliteter. Minimarket. Babypaket med spjälsäng, barnstol och sulkyvagn kan förbokas i mån av tillgång.

okej jag klarade inte att fixa så allt kom på rad, men ni klarar er!
förresten så kommer allt detta från ving's hemsida.

 
Pool
2 st
Barnpool Barnpool
Ja
Strand
0-100 m
Lokalt centrum
6 km
Restaurang
Ja
Bar
Ja

planer

Godmorgon, nu har jag suttit och gjort min kost och tränings läxa. Så den ska jag lämna in idag, så nu har jag inga läxor för stunden. Idag ska jag först och främst till skolan. Där vi har gympa, samhälls och matte. Efter skolan ska Viktoria göra någon interjuv med mig, om tjejhockey (?),  vi får se jag vet inte så mycket än. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir väll att kanske glo tv eller nått. Imorgon ska jag nog dra till Norsjö/Bjurträsk hälsa på farmor och kusiner men även se hockey. Får se om jag stannar till söndag.  Har ni några planer för helgen, isf vad?


snabb

Hejsan blir ett snabbt inlägg sitter och skriver våran kost och tränings läxa om vegetarisk kost och träning. Tycker sånt är rätt kul så det ska jag jobba på med. Har även varit på hockeyn var en rätt tråkig match. Vi förlorade med 2-0, nu får vi ta och rycka upp oss om vi ska klara det. Jag skriver imorgon, ciao!


ge mig JVM nu.

stadsfesten

Såg att dessa artister ska komma på stadsfesten. Ska du dit och kolla?


Hope and Glory

Godmorgon! Sitter här redo att fara men det dröjer ett tag. Man blir så himla glad över att se solen skina, åh snart är det vår can't wait! Idag blir det först att kolla knäet och de, sen är det skolan och efter det hockey! Ikväll börjar semi-finalerna, och för er som inte vet så spelar vi mot Färjestad. Vi kan skrälla igen, eller hur?! Nu tar vi hem den här serien!





Bjuder även på denna låt som jag hittade hos Viktoria som hittade den hos Emelie.
Mycket bättre än orginalet!

sandal


Sandalerna mamma beställde åt mig för ett tag sen. Kommer från nått företag som säljer åt olika arbetesplatser. Dessa kostade ca 600 kronor tror jag och det kommer passa perfekt i Thailand!

tyvärr så fick jag ingen bra bild på dom, men de här får duga.

Onsdag kväll

Har varit och sett hockey. AIKs A-jun spelade mot Djurgården i kvartsfinal, bäst av tre. Aik vann den här första matchen med 1-0 nån gång i fjärde perioden. Nu hade jag tänkt fika och sen gå och lägga mig. Vi har egentligen sovmorgon till tio i elva men jag ska fara och kolla min axel och mitt knä så jag måste gå upp kring åtta. Känns jobbigt, men sånt är livet! Skriver nog imorgon nån gång på förmiddagen, ni får hålla utkik. Ciao amigos!


ge mig skolavlsutning och sommarlov nu.

09-03-18

Goddagens! Idag har det varit skola som vanligt, en lång dag. Det började med spanska ett läxförhör som gick rätt dåligt. Sen vare engelska, lunch, matte och sen friluftsliv redovisning. Vi hann inte köra idag så ska göra det nästa veckan, hade varit skönt att haft de bortgjort men jaja det funkar. Sen var det idrott, vi hade musik introdiktion eller vad det nu hette. Vi delades in i gruppen där jag hamnade med Rille, NickeJ, Ullis och Johan Lu. Vi ska göra en dans till Roger Pontares schlager låt. Blir nog bra, men kommer itne vara med på uppvisningen men det funkar.

Nu sitter jag här hemma, ska inte göra nått speciellt. Eller jo ikväll ska jag på hockey, Martin spelar för första gången sen skadan. Ska bli kul att se! Förresten så har Martin tagit med alla mina aik-hockeykort och signerat dom. Tackar!


Här har ni ett bildcollage på några av mina fina signerade kort!
(Dimitrakos & Månssons autograf syns itne så bra eftersom de är skriva med guldpenna.)

Lika som bär

Hittade denna bild på msn's startsida, riktigt roligt tyckte jag.


Lady GaGa har snott stilen från Hedvig Hök

Känner att jag har haft rätt tråkiga inlägg idag men jag orkar inte skriva så mycket. Jag har inget vettigt att skriva om. Nä ni, nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Skriver imorgon, adios.

bananer

Igår på hockeyn så var den där tjejen som interjuvade spelarna osv  väldigt irriterande. "Ingen har ätit en banan, snart tar jag en själv."  Okej då vet vi!



Väldigt onödigt inlägg men kände att jag behövde säga det!


vinst


finner inga ord.

förresten matilda lundberg ska du på hockey på torsdag?

09-03-17

Goddagens, har inte hunnit/orkat uppdatera förren nu. Vi slutade vid halv tre då jag vandrade mot stan med Danne sen så hakade även Niklas på när vi närmade oss stan. Riktigt trevligt sällskap! På skolan då, vi började med matte. Jag som ska vara borta åtta dagar från skolan skulle missa matte provet och frågade om jag fick göra det senare, men nej det skulle jag inte. Men då skrev min mamma och nu ska jag få göra det så det blir perfa. Sen hade vi samhällsredovisning, gick väll bra eftersom vi fick köra sist och han itne ens berätta allt, så hon han inte heller ställa några frågor. Men jag tror de gick ganska bra för min och Amme. Sen rullade bara dagen på med svenska och LPL.

Ikväll hade jag tänkt göra läxa men tyvärr så glömde jag alla saker på skolan, hade väll lite väl bråttom men det får jag ta. Ska nog gå bra iallfall, friluftsliv-redovisning imorgon. Får se hur det går, vi ska leka gissa bajset. Ja så seriösa är vi! Nae nu ska jag ta och läsa Aftonbladet och Expressen, känns roligt att göra det idag.


bjuder på denna sommarbild från sommaren 07 (?)

UNDERBART

Så jäkla skönt! Jag finner inga ord och skulle antagligen inte få fram dom, efter att ha skrikit sönder min röst efter avgörande målet. Där fick alla som inte har trott på Skellefteå AIK, alla som hade sagt att vi skulle förlora stort mot Linköping. Detta kommer jag kunna glädjas åt hela veckan! Det kommer bli minst två hemma matcher till och förhoppningsvis kommer vi till final.

nu

Nu är det hockey som gäller, håll tummarna för AIK!
Skriver efter matchen.



update: 2-1 till Linlöping.
update 2: 2-2 jag har inga naglar kvar.

twilight-test

Just nu sitter jag på facebook och gör massa tester hur mycket fritid har man då? Aja gjorde iallfall vilken av twilight killarna jag skulle passa best med och resultatet blev:

Jacob Black

bilden blir större om du klickar på den


Your guy is outgoing, sweet, kind and will die for you. He is into cars and has a great respect for friends and family.

Hade passat mig perfekt om man bytte ut snacket om bilar mot hockey.
Men han har iallafall fina tänder vilket är ett stort plus!





måndag

Sitter på pappas jobb nu, har just skrivit ut en sida med fakta om ekonomisk politik. Ska då kunna denna sida till imorgon eftersom vi har redovisning, men alla är inte klara så jag vet inte om det blir imorgon. Annars har vi en friluftsliv redovisning på onsdag, våran grupp gåre väll hyffsat för. Vi får styra upp det imorgon. Nae nu ska jag dra mig hemmåt, förövrigt det är väldigt svårt att cykla i den här slasken. Men snart kommer väll asfalten, det ska bli skönt!


09-03-16

Godmorgon, har sovmorgon till halv tio idag så jag hinner med ett kort inlägg. Men jag ha ringen aning vad jag ska skriva i det, känns rätt jobbigt att blogga. Inte världens roligatse men, men. Jag tror inte jag ska ta bort den än iallfall. Idag blir det skola och hockey. Får se om jag far på stan eller inte men just nu känner jag mig itne så pigg på det. Nä nu ska jag gå och borsta tänderna, skriver när jag kommer hem. Ciao


jag känner mig rätt sugen på att spela.

09-03-15

Okej halv taskig uppdatering idag. Jag har suttit och läst "Så länge vi båda andas" hela dagen. Åh vad bra den är, den går nästan inte att sätta ifrån sig. Men nu hade jag tänkt sitta här en stund, kolla lite bloggar osv. Sen blir det att duscha he in en hårinpackning och sätta mig och se tv. Blir nog guld! Veckan som varit har bara rullat fram, och jag hoppas vecka 12 går lika fort!

Imorgon är det måndag och det blir skolan som vanligt, men vi ska inte ha våra två sista lektioner så vi får sluta kvart i två. Jag kanske drar mig upp på stan en sabbis, skulle behöva köpa några böcker innan jag far till Thailand. Har ni några bok tips? Imorgon kväll blir det förstås hockey, om jag ens vågar kolla. Blir spännade!


Soran Ismail



Det ända som var bra med Melodifestivalen igår var när Soran Ismail skulle ge rösterna från Luleås jury och drar till med den här: "Ja, det är många som har fördomar mot Luleå och dumt frågar om det bor isbjörnar här, det gör det ju inte, det är alldelses för kallt. Sen är det ju lite annorlunda här, man frågar ungdomarna vad dom ska göra ikväll och dom svarar, överleva."

Haha, klockrent!



sol

Solen skiner ute och den värmer verkligen. Jag har suttit ute nu ett tag men gick in för att ta lite mat och säga till er att jag lever. Nu känner jag att jag orkar inte sitta här nå länge, blir att gå ut och sätta sig i solen och lyssna på musik och läsa boken. Vad ska du göra idag?


skandal

Asså hur vettiga människor är det som bor i detta land? Hur kan opera tjejen vinna över dom som är så mycket bättre, åh jag blir galen. Vill man ens se Eurovision nu? Fast ja, allt det här har ju spårat nu. Styr upp det till nästa år. Jag tycker Sarah Dawn Finer och H.E.A.T var bäst. Men vem som helst kunde egentligen få vinna över opera tjejen. Eller, vad tycker du?

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa så jag blir lite gladare.
SKriver imorgon ciao.





Ge mig Thailad nu, tack.

grymt


Världens bästa Mia Dimitrakos!

Vilken grym match! Så roligt att kolla på när de går bra. AIK vann med 5-2 och får därför spela en sjunde avgörande match nere i Linköping. Jag hoppas verkligen att det går vidare, det skulle vara så stort! Idag satt jag iallafall med min underbara kusin och kollade. Vi fikade punchrullar i pausen och lekt med Mia. Jag tog även några kort, och Nikos mamma tog de bilder där jag och Mia sitter på samma bild. Men vi hade lite svårt att fastna för Mia hoppade mest runt på soffan, men men de funkar.

Nu ska jag snart äta sen blir det att bänka sig framför soffan och kolla Melodifestivalen. Har inte nån jätte favorit men H.E.A.T och Uggla tycker jag är bra. Vem/Vilka är dina favoriter?

AIK vs Linköping

Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen dra mig till Skellefteå Kraft Arena!
Kom igen nu AIK, krossa Linköping!




Skriver när jag kommer hem!

Lindex

Lite mer kläder nu!
Har aldrig gillat lindex särskilt mycket, men dom har verkligen snygga kläder! Kanske ska gå förbi där nästa gång jag är på stan?!


skor


H&M har grymt snygga skor, och till bra pris desutom!

Pepsi



lyssna och njut!

09-03-14

Mycket kommetarer om hockey, det gillar vi! Fick även en kommentar om att en person ville se hur jag bodde. Det kommer nog senare, när jag städat mitt rum! För er information det kan ta ett tag. Idag kommer kusinen och vi ska gå på hockey. Hur många av er ska se matchen? Jag tar kanske med mig kameran så jag får nån bild på Mia och dom andra barnen. Får se hur det blir med det sen. Men nu ska jag äta, Pyttipanna med vändstekt ägg. Gott!


fredag den 13



Grymt kul att jag har börjat fått mer kommentarer, det blir mycket roligare att skriva då! Men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, har ni några önskemål? Jag tycker mest att jag sitter och skriver upp hur mina skoldagar ser ut och vad jag gör i mitt väldigt ohändelserika liv. Tycker ni verkligen att det är kul att läsa? Aja ni får som sagt komma med några önskemål om ni har något.

bjuder även på denna:
skolavslutningen i nian



Nu ska jag iallafall börja dra mig mot sängen ska nog läsa ett tag. Gud va bra boken är. Jag verkligen älskar Stepehine Meyers böcker, hon skriver så bra! Blir nog att läsa en hel del av den i helgen eftersom ammme vill ha uppdatering på måndag om hur det går för Bella och Edward i boken. Vad ska jag mer hitta på i helgen då, jo jag ska se hockey imorgon min faster kommer också så det blir väll att vara hemma och umgås med familjen kan jag tänka mig. Frågan är bara om Matilda kommer? På söndag har jag ingen aning om vad jag ska göra, men jag hittar säkert på någonting!

Jag skriver mer imorgon, tillsvidare kommentera om vad ni skulle vilja läsa mer/mindre av.
Adios.

Bygdsiljum

Här har ni några av bilder, alla är inte så bra kvalla men inte överlever säkert ändå!



dagen

Hej! Sitter med mina ögon halvslutna, är jätte trött efter att ha åkt hela dagen. Det var riktigt roligt! Har även tagit en massa bilder som kommer lite senare idag eftersom jag har batteriet på laddning. Får hoppas att det blev några fina kort! Annars då, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Känner inte förr nått annat än att sova just nu, det hade varit riktigt skönt. Kanske blir att se nån film ikväll och gå och lägga sig tidigt. Har ni något filmtips?

Nu ska jag försöka ladda in bilderna, men dom kommer i ett annat inlägg.

torsdag/fredag

Okej, hockeyn vill jag inte ens prata om. Nu står det 3-2 i matcher fördel Linköping, skulle kännas surt att förlora nu på hemmaplan. Vi får se hur det går på lördag! Tillbaka till matchen då, den slutade 4-0 till Linköping. Jag gick efter 1-0, ja lite dålig stil där av mig men dom spelade så dåligt och boken kändes mer lockande.

Nu har vi just gjort klart vårat fika/mat till imorgon, jag ska ha med mig en kycklingsallad (ovanligt), två loka, en bulle, en macka och två dellibollar. Jag hoppas att ni antecknade det där? För er som inte vet så ska jag fara och åka skidor i Bygdsiljum med alla FL-klasser. Så jag ska ta och krypa mig tillsängs och läsa lite ur min bok. Skriver imorgon när jag kommer hem!


2 cool 4 u

0-0

Mer hockey nu, det står 0-0 men Linköping har hård press. Men vi får ta igen det nu i andra, kom igen Skellefteå!


skoldagen



Åh va roligt de är när man får kommentarer, forsätt så! Det var även två (egentligen en person, eftersom jag sagt svaret till vikkan som även kallar sig kaffedrickaren) som hade gissat rätt på vad bilden föreställde dvs en kaffeböna, bra jobbat! Idag har skolan rullat på som vanligt, vi fick tillbaka våra datorkunskapsprov där jag fick full pott. Sen har vi även haft mentortid där vi diskuterade hur vi vill att en tjej/kille ska vara. Vi tjejer kom fram till att blan de viktigaste var att han var längre än en själv, sportig, pålitlig osv. Killar skrev att de viktigaste hos en tjej var att den är trevlig, har bra hygien, har bra hand om barnen och lagar maten, men även att vi ska kunna backa med släp. Sen hade vi engelska med läxförhör och dylikt och vi slutade med kost och träning.

Nu ska jag cykla mot ica så jag kan köpa lite fika och sånt. Senare blir det hockey, can´t wait.

Skriver ikväll, ciao.

09-03-12

Godmorogn, idag börjar jag klockan 11.50 vilket är väldigt skönt. Jag steg upp klockan åtta och gick upp och duschade, nu sitter jag och repeterar engelskan. Idag på skolan blir det datorkunskap, vi ska få tillbaka våra prov. Sen är det mentorstid och engelska. Efter det är det kost och träning och sen ska jag dra mig hem.

Nu ska jag äta frukost, skriver senare.
Förresten kronprinsessans namnsdag idag, det måste betyda att vikkan också har det?!
Isåfall grattis på namnsdagen Viktoria!


rubriken


Herregud så skön seger, det blev 3-0 till oss. Nu står det 2-2 i matcher, det skulle vara så himla roligt om dom vann imorgon och kunde avgöra hemma på lördag! Nu hoppas vi att dom får göra det. Självfallet ska jag dit och heja på lördag, hade tänkt kolla om kusin vill komma. Får se om hon kan osv. Matilda om du ser det här kan du ju lämna en kommentar eller nått.

Nu ska jag göra mig nått fika, sitta här vid datorn en stund och sen lägga mig och läsa. Har sovmorgon imorgon så får se om jag skriver nått imorgon på morgonen.  Torsdagens planer ser iallafall ut såhär: sovmorgon>skolan>hem>fara på ica och köpa fika>äta>hockey>sova.


Vi kör en fråga också, vad är det på bilden?
om du klickar på bilden blir den större

0-2

Nu tar vi dom, det står 2-0 till oss och bara en period kvar. Men det kan hända mycket, vi får hålla tummarna!
Skriver mer efter matchen.

design

Oj många inlägg idag, men iallafall ny design nu! Vad tycker ni?
ett stort tack till emelie som fixade den!




Bjuder på en bild av Emelie och Viktoria

humor

viktoria säger:
händer ikväll ;D
lisa säger:
hockey :D sj  ?
viktoria säger:
plugga :D
lisa säger:
du har ett kul liv
viktoria säger:
det är sånna stunder man vet att man valt rätt linje


viktoria säger:
en kula har laddingen 5 . 10^-6 och en annan har 6.10^-6 , radien är 4cm , hur stor är kraften
viktoria säger:
 svårt ?
viktoria säger:
konstanten är ju 9.10^9
viktoria säger:
 hallå ? ge mig svårare uppgifter
lisa säger:
ja den var inte svår.


haha måste bara säga att dessa är klockrena, här ett bevis på min dåliga humor. För att det första ska bli kul ska ni helst ha läst inlägget "långfärdsskridkor"!

sanningar om mig



- jag är beronde av godis
- jag älskar vintern
- jag gillar friluftsliv
- jag är mörkrädd
- jag vill helst inte jobba när jag blir stor
- men om jag måste så vill jag bli lärare
- jag gillar musik väldigt mycket
- jag är envis
- jag har storunderläpp
- jag gillar mat
- jag tycker stugan är världens bästa plats
- jag samlar på hockeykort
- jag har haft två marsvin
- jag vill gifta mig innan jag fyller 30år
- jag biter på naglarna när jag är nervös
- jag tycker om barn
- jag har höga krav på mig själv
- jag hatar skräckfilmer
- jag gillar tecknat
- jag gillar att åka flygplan
- jag är ett stort fan av Harry Potter
- och även av Twilight
- jag har stora framtidsdrömmar
- jag blir lätt kär men det går oftast om lika fort
- jag älskar hockey
- jag har även börjat spela hockey
- jag gillar att fota
- jag vill ha tre barn, två pojkar och en flicka
- mina barn ska självklart bli hockeyproffs
- jag har spelat klarinet
- jag är alergisk mot örhängen
- mina favoritämnen i skolan är friluftsliv, idrott och svenska
- jag ser gärna Gossip girl och Desperate housewives
- jag har inte börjat övningsköra
- jag är rätt skrytsam, tyvärr
- jag har rätt dålig humor
- jag har en bästa vän, Viktoria Pettersson
- jag pratar med rätt hög ljudnivå
-
jag älskar att bada
- jag har aldrig skolkat
- jag har aldrig fått IG på ett prov
- jag gråter alltid till The notebook
- det viktigaste för mig är min familj
- jag är väldigt stolt över min bror

har ni nått annat ni undrar så är det bara att lämna en kommentar, men det avr iallfall lite om mig.

långfärdsskridskor

Halllå! Sitter just nu och lyssnar på musik och känner mig allämnt smutsig. Lukter gott gör jag inte heller, mest bara rök. Som ni kanske vet har vi (dvs SPFL 1b) varit och åkt långfärdsskridskor/vanliga på kågefjärden. Vi åkte först en runda som är 6km sen satte sig dom flesta vid brasan och fikade, riktigt mysigt. Det är dom här stunderna man verkligen förstår att man har valt rätt linje. Jag provade även långfärdsskridskorna och jag säger bara inte igen, jag åkte mest på insidan av skon och vrickade fötterna hela tiden. Men en upplevelse iallfall, om jag gör det igen ska jag ha bättre skor som sitter fast. För er som inte vet så är långfärdsskridskor mest bara en lång skena, och skolan har sånna med skidspännen så man har vanliga skidpjäxor. Så den är ju rätt ostabil man sitter ju bara fast i tårna.

Förresten är en ny design påväg upp, kommer nog senare idag. Det blir guld! Ikväll blir det hockey, borta match. Ska du se matchen? Vi måste vinna, vill verkligen att vi ska gå vidare eller iallfall ha en till hemma match! Vi får väll se hur det blir. Nu ska jag öva lite engelska och skriva en såndär lista som alla har om sanningar om mig själv. Den kommer väll upp på ett tag, tillsvidare får ni roa er med annat.


klicka på bilden så blir den större.

Så länge vi båda andas

Mitt internet har inte funkat sen jag publicerade det andra inlägget. Så jag har itne gjort ett piss, eller jo jag har läst första kapitlet ur  "Så länge vi båda andas". För er som inte vet är det sista boken ur twilight serien. Hade tänkt spara den till Thailand och ska även försöka göra det men den lockar så mycket. Jag var till och med tvungen att läsa sista sidan, ja jag vet så gör man inte men jag gör det alltid. Många tycker att man förstör späningen i boken osv, men jag kan inte läsa den annars, man blir på nått sätt lungnare.

Annars då ska fortsätta plugga lite, ska även fara och handla lite fika till imorgon. Det blir nog pinnbröd och kanske nån delliboll, får se.


skriller imorgon brudar, peppa!

engelska

Goddagens nu sitter jag här igen. Men nu ska jag inte blogga alltför mycket för jag ska gå in på glosboken och öva lite på engelskan. 30 ord till på torsdag, det är inte något jag längtar till precis.  Så det måste jag plugga till. Iallafall, imorgon är det skola på förmiddagen och sen på eftermiddagen blir det långfärdsskridskor, äntlingen måste jag säga!

Skriver mer senare, ciao!


match


bilden kommer från skellefteaaik.se


Godkväll, jag ska snart gå och lägga mig men skriver först ett kort inlägg om kvällen. Jag spenderade min måndagskväll på Skellefteå Kraft Arena där jag kollade hockey. Matchen slutade 3-5 känns rätt surt, vill så gärna att de skulle vinna! Nu får vi hoppas på att det här inte var vår sista hemma match för säsongen. Mia var förresten på hockeyn, åh hon är världens bästa unge. Jag vet inte vad jag ska underhålla mig med under pauserna nästa säsong när hon har flyttat. Fick också träffa hennes lillasyster, bara fem veckor, hon var så himla liten. Jag kommer sakna den familjen.

Imorgon blir det skolan sen plugga känns inte så lockande. Men den här veckan bör gå rätt fort, långfärdsskrdskor på onsdag och bygdsiljum på fredag. Ska bli kul, men nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon ciao!


muy bien


grymt snyggt!

Kamál

Okej måndag idag, skola är allt jag har hunnit med än så länge. Imorse hade jag en timmes sovmorgon, kändes skönt men hade hellre haft som vi hade före lovet dvs två timmars sovmorgon. Men vi har börjat om med Arbetssätt och Lärande kursen, inga större problem eftersom jag tycker de är rätt kul. För er som itne vet så handlar det om att lära sig om lärstilar, snabbläsning och lite sånt men vi gör också saker som avslappning, massage och yoga. Denna månda morgon började alltså med massage och sen försatte den med spanska i en och en halv timme inte så jätte jobbigt, vi klippte ut klockor och inte så mycket mer. Sen flöt dagen bara på datorkunskap, engelska och svenska. På svenskan fick vi tillbaka "kommunuppsatsen" och måste bara få skryta och säga att jag fick MVG och gick även vidare eller vad man ska kalla det? Det är alltså så att alla ettor skriver en uppsatts och sedan blir ca sex stycken utvalda ur varje klass som skickas vidare till rektorn osv, så tillslut kan man vinna pengar. Skulle inte ha något emot att vinna, det skulle sitta fint i plånboken.

Ikväll blir det hockey, kanske sista hemma matchen. Vilket betyder att det kanske är sista gången jag träffar Mia, sorligt. Skriver mer om hockeyn senare. Tillsvidare bjuder jag på denna sköna låt!



och för er som undrar så skrev jag dagens rubrik på arabiska (fråga mig inte varför) det betyder iallfall måndag men även fullkomlighet. Jag hoppas ni skrev upp det där?!

ryan

För cirka 4 timmar sedan skrev jag ett inlägg, och från att jag gick från datorn efter det ända till nu har jag sett tv. Samma program hela tiden, jag har sett "Life of Ryan" på MTV. Riktigt bra program roligt att följa hans med - och motgångar! Dessutom ser han bra ut!


Bilden kommer från google, och blir större om du trycker på den.


Nu då, jag ska ta och duscha och sätta mig i bastun om ett tag. Lägga hårinpackning och ansiktsmask. Först blir det nog lite mer television.

BVFA



Bjuder på dessa sommarbilder på mig och min bästa vän!

hockeyavslutning osv

Goddagens! Nu är jag hemma, åkte med Martin och Jenny hem från Bjurträsk. De har varit i stugan och firat sin ettårsdag, grattis! Jag har itne hunnit så jätte mycket, har packat upp mina grejer och varit på Coop och köpt resväskor. Det känns att Thailand börjar närma sig. Vi har börjat införskaffa saker vi kommer att behöva och vi har även fått hem en taxfree katalog, vi ska nog beställa lite sånt också.

I helgen då, vi kom till Bjurträsk i fredags vid två tiden. Vi satt oss direkt och såg hockey, repriser av matcherna som gick i torsdags. Vi var även och åkte lite skridskor med Emma (dagbarn), riktigt roligt. Känns lite surt att hockeysäsongen är slut nu. På lördagen hade Matilda fotbollscup, som började rätt tidigt. Så när hon for låg jag istället kvar i sängen ett tag och sen for jag ut och sparkade med Thea (kusinernas hund). Vid kvart i tre for vi till Norsjö och kollade på Matildas match, tyvärr förlorade dom i semifinalen. Sen var det hockeyavslutning, vi såg hockeyn (som vi förlorade) och sen for vi och åt. Hade en frågesport och lite sånt, riktigt kul!


guld!



godmorgon

Jag har just duschat och packat lite väntar på att Matilda ska komma ner så vi kan äta frukost. Idag far vi alltså till Bjurträsk och jag far hem ganska tidigt på söndag tror jag. Mamma vill att jag ska åka med Martin och Jenny, får se hur de blir med den saken senare. Iallfall igår var jag ju även på stan och tänkte visa vad jag köpte.


Jag köpte bågarna till vänster igår och köpte de andra för nån vecka sen. Vilka tycker ni var snyggast?
Båda kommer från glitter och kostade 80 kronor styck.
Jag köpte även snoddar, vilket jag inte orkar lägga ut bilder på jag antar att alla vet hur en snodd ser ut?
Även snoddarna kom från glitter kostade 15 kronor för sex stycken.
Och tillsist så beställde jag ett par gladiatorsandaler som jag får vecka 13, bilder kommer då.
Jag beställde de från nån tjej på mammas jobb och de kostade cirka 580kronor tror jag.


slutet av lovet


bjuder på denna sommarbild idag!


Sitter här med kusinen vi har varit på hockey och såg AIK besegra Linköping. Riktigt roligt, vi åt bullar och saft i pausen och var även med Mia. Nu har vi tänkt gå och lägga oss och imorgon klockan ett går bussen mot Bjurträsk. Där stannar jag till på söndag troligtvis vi har ju hockeyavslutning och lite sånt. Jag kommer då troligtvis inte att uppdatera förren på söndag tar kanske med mig kameran får se!

Ni får gärna kolla in här lite då och då och kommentera, vi hörs ciao!

DEAD AND GONE



grym låt!

09-03-05

Godmorgon! Idag var det egentligen tänkt att jag skulle till Piteåäventyrsbad med några tjejer i min klass, men så blev det inte. Mamma ville att jag skulle komma upp på hennes jobb och kolla lite saker och så ska även min kusin komma och jag ska hämta ut mitt pass. Så idag blir det alltså stan, ska kolla om jag hittar nått för min plånbok! Annars då vädret är inte det bestämma så jag känner mig inte så pigg på att gå ut, så det blir nog att sätta sig framför tvn ett tag innan jag drar mig mot staden.

Ikväll blir det att se hockey med kusinen, första slutspelsmatchen! Ska bli riktigt kul får se hur det går, vad tror ni vinst eller förlust? Efter matchen far vi hem till mig och så sover hon här och imorgon så följer jag med henne hem eftersom det är hockeyavslutning på lördag! Vi ska se hockey och äta på Medan, blir riktigt skoj!


världens bästa kusin!

pojkvän

Kollade på rillen.blogg.se och såg att jag har tydligen skaffat kille.


älvsbyn

Nu är jag tillbaka från Älvsbyn har varit riktigt trevligt, vi kom dit på måndag vid lunchtid eller nått (?). Vi åt då lunch och drog oss direkt till backen och åkte. Kanisbacken var riktigt bra så vi bestämde oss för att åka där alla dagar och skippa kåbdalis eftersom det skulle kosta mer och vi skulle inte hinna åka nå länge. Iallafall vi åkte tills dom stängde (halv fyra) sen for vi tillbaka till vikkans farmor och farfar där vi bodde. Vi åt middag och sen for vi och bowlade, Viktoria, jag kom två och efter oss kom vikkans lillasyster och kusin så sist kom jag iallfall inte.



På tisdagen vaknade vi klockanhalv nio och började göra oss klara för ännu en dag i backen, vi for så vi var där när dom öppnade. Herregud så härligt de är att åka när det är nypistat! Vi åkte till cirka tre för då var vi rätt frusna så vi for hem och satte oss framför kaminen och spelade kortspel (vilken vi har gjort nästan hela tiden).



Idag hade vi tänkt bada så vi gick till badhuset i älvsbyn men det hade stängt så vi pallrade oss hemmåt och började spela ännu mer kort! Vid kvart över ett for vi med bilen mot Piteå eftersom bussen skulle gå kvart i tre. Så vi stod där från cirka halv tre till halv fyra innan bussen kom, vi var rätt glada då. Nu är jag då hemma har inte gjort så mycket försöker mest hålla uppe ögonen eftersom vi gick upp klockan halv åtta, jag har frågat mig varför men har inte kommit fram till nått vettigt svar förutom att vi kanske var pigga efter att ha lagt oss klockan nio?!


uppdatering

Halllå! Jag har inte hunnit/orkat uppdatera i helgen, har som sagt varit i Bjurträsk. Kom dit på fredag runt middagstid, vi gjorde inte så mycket den kvällen förutom att äta, och se tv. Däremot på lördag så hade vi fullt upp, vi vaknade vid nio steg upp gick ner och åt. Senare under dagen bestämmde vi oss för att fara till Skellefteå för att se AIK-Linköping (vilket slutade 3-6) men då blev det lite krångel med skjuts så vi var tvungen att ringa runt och kolla men tillslut fick vi oss iväg. Väl på hockeyn var det väll rätt kul, i pauserna fikade vi och lekte vi med Mia det var längesedan jag träffade henne så det var kul. Den här dagen har beståt av massa träning och match. Det var tjejer från Västerbotten som kom på ett läger för att ledare ville kolla på oss inför tv-pucken nästa år, kan och berätta att det gick skit.

Nu då? Jag har tagit ett avbrott från packandet tror att jag är klar men ska ringa och kolla med vikkan vad hon har packat osv. Vi far alltså till Älvsbyn imorgon vid åtta, så jag kommer nog inte att uppdatera förren på onsdag vi får se hur det blir. Tar med kameran så några bilder kommer ni nog att få se. Nu ska jag ringa mitt samtal sen blir det duschen och sen sova. Ciao


RSS 2.0