15:17

Ikväll ska jag dra mig mot ödemarkerna borta i Bureå. Ska umgås med födelsedagsbarnet och några andra tjejer. Har egentligen ingen aning omvad vi ska göra förutom att äta haha. Men det blir nog bra.


Så här ser jag ut idag, uppsatt hår och det ser ut som om jag har världens största panna..

30/4-11

Idag fyller en av mina bästa vänner år, AMANDA ANDERSSON. HIPP HIPP HURRA!!!
GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN!


love u friend ♥


18:42

En av de saker jag saknar mest med USA är Starbucks och Chai Latte, för den är inte densamma när man köper den på Waynes och verkligen inte den man gör hemma men det funkar.


28/4-11

Snart är det valborgs, planen är att spendera den i Bureå med ett gäng glada tjejer. Blir nog kanoners, brukar allitd vara roligt med dom tjejerna! Ryktet säger även att det kommer bjudas på surströmming så det kan ju inte bli annat än bra?!


21:49

Helgen har spenderats i stugan med familj och kusiner. Har haft det riktigt bra med god mat, bra väder och underbart sällskap! Har försökt att bättra på brännan men det går sådär. Annars händer inget speciellt, sista sluttampen på skolan, letar fortfarande efter en studentklänning utan resultat.


17:47

Lite fler bilder på Miller ♥






24/4-11


Miller ♥

21/4-11

"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid."
— Albert Einstein


19/4-11

Är hemma efter 3 härliga dagar i ett soligt och varmt Stockholm. Har strosat omkring på stan, firat bror min och spenderat tid med mamma, mormor och morfar.
Har dock inte shoppat speciellt mycket, jag är ingen bra shoppare.
Studentklänningen som jag beställde ska jag skicka hem, pga att den såg ut som skit. Så nu vet jag inte vad jag ska ha då jag heller inte hittade någon i sthlm. Men men, det löser sig förhoppningsvis!

 
Längtar tills det är vi som står där!

15/4-11

Tänkte visa mina skor som jag köpt i USA, även de jag troligtvis tänker ha på studenten.


Märket är GUESS och jag fulkomligt älskar dom. Köpte dom även för en billig peng om man jämför med vad dom kostar här hemma i Sverige, så är otroligt nöjd. Hade varit ännu bättre om jag kunnat gå i dom, ha ha.



11:56

Här är tre bilder som jag snott från mariells blogg (även ullis)





14/4-11

Stannade hemma idag, då jag inte mådde så bra igår. Idag är det bättre men känner mig fortfarande krasslig.
Beställde just en studentklänning, får hoppas att den passar och är fin!


17:57

Fick MVG på projektarbetet, en 100 poängskurs! Är sjukt jäkla glad!!! Något mindra roligt är att jag troligtvis gått och blivit sjuk, får se om febern, halsontet m.m går ner.


16:18

Här kommer endel av bilderna från i lördags!




jag och måns ♥

jag och Cherry ♥



















13/4-11



♥ BCF=Best classmates forever!

12/4-11

Okej äntligen har jag hett in bilderna på datorn, så här kommer några. Enjoy!

Vi börjar med vintertältningen:









Sen lite Kåbdalis:




på denna bild hade vi åkt ett åk, sen tog amanda av sig skidorna.



















Bilderna från i lördags kommer i ett annat inlägg.


10/4-11

Hade en riktigt rolig kväll med tjejerna från klassen igår. Vi började dagen hos kajsa med hockeytittande och grillat. Frammåt kvällskvisten körde vi lite spel och sådant, sedan begav vi oss mot Olles och umgicks med trevligt folk. Tillsist kom Viktoria och hämtade mig (tack fikus ♥).
Bilderna kommer tidigast måndag då jag lämnade min kamera hos Kajsa. (Då kommer nog även bilder från vintertältning (typ 3 bilder) och kåbdalis)


bjuder på en bild från kåbdalis som jag snott från theas blogg.


9/4-11

Det är inte alla som har en bror som både spelar hockey i Sveriges högsta liga OCH ligger etta på Itnues med mest sålda låt!



8/4-10



Hur bra är inte den här?!

20:09

Gjorde idag ordning världens godaste fika till hockeyn: Jordgubbar doppade i choklad med mintsmak (tackar kusin vitamin för den idén). Allt var till en början frid och fröjd, men nu står det 3-0 till Färjestad.. Inte lika kul, ska fortsätta kolla, vi hopppas på en bättra period nu.




5/4-11

Här kommer typ alla mina mobilbilder från USA:


Satt på Newark flygplats och åt en fruksallad, ÄLSKAR att det fanns så mycket frukt och bär överallt i USA.


Provade Starbucks Coffe för första gången, fanns både endel bra och dåliga drycker.


Var på NBA basket, var en av de roligaste grejerna vi gjorde.


Vi såg flera av Brads matcher, som ni ser inte speciellt mycket folk.


Vi var på whole food market, typ världens bästa mataffär, derad frukavdelning och tårt/annat gott avdelning var magisk.


Även denna bild är från WHole food market.

20:25

I fredags eller lördags (bra koll - jag vet) var min debattartikel med i Norran. Så jag tänkte för er som inte läst den kan ni göra det på länken nedan. Enjoy!

http://norran.se/asikter/insandare/article1149470.ece

18:59

Här är 3 "fina" mobilbilder från fredag för två veckor sedan då vi åkte skridskor i kåge.



4/4-11

Under de senaste dagarna då jag inte uppdeterat bloggen har jag: Vintertältat med klassen, sett hockey och varit i Bjurträsk.

Vintertältningen gick riktigt bra, jag sov gott och hade riktigt roligt. På torsdag blir det ännu en dag med klassen ute, då vi ska till Kåbdalis. Alltid lika roligt att umgås, pratad även om fest hos Kajsa på Fredag?!

OCH HUR KUL ÄR DER INTE ATT VI ÄR I SM-FINAL?!?!?! JIPPI

Helgen spenderade jag hos mina kära kusienr i Bjurträsk. Egentligen gjorde vi inte speciellt mycket, vi såg säsong 2 av the buried life, var även ute i stugan och spelade bandy men annars låg vi mest på soffan. En riktigt skön helg. Fick även se Marcus nya hund, så söt!!!


RSS 2.0