17:01

Goddagens! Glömde igår att berätta om "dagens händelse". Det brann hemma hos oss! Köket är kapputt, och vi ska väll få ett nytt inom snar framtid. Det var pappa som ringde och berättade det på lunchen, det roliga var att vi höll på att fälla 2 tallar på våran gård den dagen. Iallafall pappa ringer och säger: "Det har hänt en olycka" Jag tänker självklart "jaha nu har ett träd fallit på huset och det är ett stort hål i det", han fortsätter "Vi har fällt ett träd" och min tro om att trädet fallit på huset känns rätt sann i denna stund. Men nix då betyder pappa spår och säger "det har brunnit hemma". Var visst hit 3 brandbilar, en polisbil och sjukvårdare. Crazy!





PS. du som hade lämnat en kommentar, svarade på den i kommentarsfälltet.

31/3-12


30/3-12

JAAAAA!!!!!! FY fasen va skönt! 5-1 och en jäkligt rolig match att se, mål av martins femma, hattrick av Lee och fight (med martin i) kan det bli bättre?! Åh vad jag älskar hockey! 6 down 6 to go!

23:18

FY FASEN va spännande den här matchen är... Jag orkar inte haha. Kan inte SAIK bara göra mål?!?!?! Jag måste ju för tusan upp klockan 06.15 imorgon och jobba.


28/3-12

Idag har jag varit en stund på stan. Har tagit kort för mitt internationella körkort så det ska jag ta tag i och skicka in. Har även bokat tid för att fixa med linserna. Även köpt en liten present till Lee och Angie.
Ikväll blir det att se hockey, hoppas på vinst. Det är en viktig match!


ÅH vill tillbaka till alanya med mina fina tjejer.

27/3-12

Idag har jag inte gjort många knop. Har hunnit jobba i tre hela timmar, livet är hårt. Nae men vi får se vad jag tar och gör ikväll. Ska ta och se lite serier jag missat nu.
Tänkte även fixa till bloggen lite sen (om jag orkar och klarar av det). Men vi får se hur det går.




16:04

Har även hunnit med att klippa mig idag. Klippte mig ungefär som sist (rakt hela vägen runt typ). Fick dock mitt hår lockat och rullat innan jag gick därifrån, så det syns ju inte jätte mycket hur mycket som klippts osv.


sådär ser det ut nu, blev lite för burrigt för min smak med lockarna, men men det far ju iaf bort när man duschar.

26/3-12

Igår vare bio som gällde för mig och mina kära kamrater, amanda, petz och tove. Hungerspelan som filmen så fint heter på svenska var filmen vi skulle se. Jag såg dock bara halva, började må så jäla dåligt och huvet höll på att sprängas. Så ungefär när det blev spännande tog jag min jacka och gick ut och ringde min kära mamma som fick hämta mig. Idag är huvet bättre men mår fortfarande sådär, illamåendet är inte riktigt borta än.
Men men, jag får väll ta och se om filmen nån annnan gång.


25/3-12

Igår var jag med några av mina fina klasskamrater + några andra i fällfors där det var fest för vissa. Dock körde jag bilen så jag höll mig till lokan. Det var riktigt jäkla roligt, vi hann med att spela innebandy, äta pizza, leka lekar osv. Måste göras om snart!



har tagit bilderna härifrån.


24/3-12


Harry potter in 99 seconds

23/3-12



vet att bilden inte ryms, men om ni dubbelklickar så kommer den upp i storbild så ni kan se!

21:49


16:23

Sitter och spelar "poker" med Matilda, som ni ser på bilderna så vinner jag!





UPDATE: Vi spelade även med Martin när han kom hit, gissa vem som vann? Självklart tog jag hem allt IGEN!

22/3-12

Godmorgon! Har varit vaken sen klockan 8 imorse, trots att jag är ledig. Var och hämtade Sandra på flygplatsen hon skulle överraska Martin med ett besök över helgen. Nu sitter jag och gör typ ingenting. Klockan 14.00 ska jag hämta upp min kära kusin, var riktigt länge sen vi umgicks så det ska bli trevligt!


22:29

FY FASEN VA SKÖNT!!! Skellefteå till semi och jag kunde inte vara gladare över det! 4 down 8 to go! 12 vinster inget annat!


20/3-12

Jag skickade just in min ansökan till universitetet. Sökte två utbildningar, fast dom är egentligen likadana bara olika orter. Mitt första val blev Ämneslärare för gymnasieskola i svenska och engelska på Luleå universitet. Mitt andraval blev Hörnesand. Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska plugga i höst men jag känner att det är lika bra att söka, då har jag chansen om det känns rätt men jag kan också tacka nej om jag vill. Men vi får vänta och se, jag håller iallafall tummarna för att jag kommer in i Luleå!


19/3-12

Idag är det mindre än 8 veckor innan jag far till andra sidan atlanten, 7 veckor och 5 dagar närmarebestämmt. Åhhh vad jag vill fara, hoppas att tiden går snabbt nu så jag kommer mig iväg. Om 54 dagar kommer jag alltså att bo på Dream lane (för övrigt hur passande är inte det namnet?). Jag längtar!!!


13:25

Om drygt en timme drar jag mig mot ladan för att se femte matchen mellan SAIK och Modo. Förhoppningsvis blir det vinst idag!
Annars händer inte speciellt mycket, jag har skottat fram hela altanen så man ska kunna sitta där och ha det skönt. Imorgon jobbar jag ett kortpass mellan 13-16.30.

Bjuder på en bild på efterrätten vi åt på nyårs.


18/3-12

Har just gjort klart den första sockan, jippi!


17/3-12

Jag och mamma håller på att sticka ett par tjocksockar, förhoppningsvis kommer de gå att använda haha. Vi får vänta och se helt enkelt!


18:14

Om cirkus 20 minuter ska jag dra mig mot Mia, träffa upp tjejerna, troligtvis äta pizza och se hockey. Blir nog riktigt roligt! Förhoppningsvis blir det vinst ikväll så vi kan avgöra detta på hemmaplan på söndag!


SAIKs damer VS Luleås damer, tyvärr har returmatchen blivit inställd då Luleå inte får ihop ett lag...


16/3-12

Goddagens! Igår jobbade jag 7-16.30. Fick äta sushi till lunch, åhhh vad gott det är! Hann även med att se lite hockey, det är riktigt spännande i alla kvartsfinaler. Idag är det fredag, SAIK spelar mot MoDo. Vi ska mötas upp några tjejer, äta och se matchen tillsammans, då det blir nog roligt! Ska även försöka hinna med att sitta ute en i solen en stund.


14/3-12

Goddagens! Om bara några minuter ska jag cykla iväg på jobbet. Jobbar 3 timmar idag, 13-16. Skönt! Senare ikväll far jag på hockey, hoppas på vinst ikväll! Vore skönt med 3-0 i matcher!


Längtar tills mina 2 bästa vänner kommer hem!


16:59

Fick idag mitt paket som jag beställt från Coolstuff, i den låg en KLÄDVIKARE!!! Oj, oj, oj detta är en så fantastisk grej. Tröjerna man viker blir så himla fin. Ni ska se min byrålåda nu jämfört med tidigare! Riktigt fina högar.
Ni som ser "the big bang theory" vet kanske att Sheldon Cooper har en likadan?!

Iaf, en jätte bra grej hehe. Köp en vetja!
(märkte nu att detta lät som en jätte sponsrat inlägg, men, men.)




13/3-12

2 down 10 to go! Tolv vinster inget annat!


20:46

Tänkte bara ge er ett film tips:
Har idag sett "50/50", en riktigt fin film. Absolut sevärd! Handlar om en kille som får en ovanlig form av cancer, och hans chanser att överleva är 50/50.
Ni som inte sett den, gör det!


11/3-12

Hockey med kusinen igår, mycket trevligt! Vinst med 3-2 och 1-0 i matcher. Nu hoppas vi att det går lika bra imorgon bara. Annars då? Idag har jag och pappa varit upp på a-laget träning, har även hunnit sitta ute i solen och bara tagit det lungt. Skönt!




10/3-12

Hockey med kusinen idag, LETS GO SAIK!


8/3-12

Hej hej mina kära läsare! Torsdag idag, inget jobb och bestämde mig därför att fara och kolla på a-lags träningen. Sen dess har jag inte gjort så mycket, sett lite serier osv. Ikväll ska jag fara och träna lite hockey igen, har dock ont i ryggen sen igår men det går ändå.

Måste även säga att min kusin var väldigt snygg när hon prydde Norrans förstasida!


20:37

Kolla på det här! Ta er tid, det är värt det! KONY 2012


16:59

The bro code: When wearing a baseball cap, a Bro may position the brim at either 12 or 6 o'clock. All other angles are reserved for rappers and the handicapped.

Haha love it!


12:44

Finns inget godare just nu! jordgubbar doppade i choklad med mintsmak, mums!!!


7/3-12

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen för jag ska iväg och träna. Inte så ofta ni här mig säga det eller hur, haha. Nae men jag ska fara och spela lite hockey, vi har bestämt att vi ska träna upp och så vi kan vinna returmatchen vi ska ha mot Luleå.

Of we go!


Goa tider!

20:29

Idag bokade Angie min flygbiljett till New York City, yayy!!! Ska spendera mina sista dagar i USA i NYC. Kommer bli såå himla kul, längtar!


4/3-12

Har jobbat hela dagen idag, 7-16.30. Oj så trött jag är.. Annars har det inte hänt speciellt mycket. Just nu ser det inte ut som jag jobbar något i veckan, men det kan nog ändras på. Vi får vänta och se.
Idag gav jag för övrigt bort en kaffemaskin till min kära bror, bara sådär. Ingen födelsedag eller nått. (ja Kajsa, jag köpte en Tassimo! Bara för att du gjort så bra reklam för den). Hur snäll är inte jag? hehe.


3/3-12

Lördag idag! Har hunnit sitta ute i solen och läst några tidningar. Har även hunnit med att besöka Skellefteå Kraft Arena för att kolla derbyt. 3-1, en riktigt bra match och jag är iallafall nöjd! Fick även säga hejdå till Angie, Oliver och Lincoln. Kommer sakna dom, men det blir inte allt för länge innan jag träffar dom igen.
Snart ska jag äta, kanske fara och köpa mig nått gott, vi får se.

Hoppas alla har en bra helg!


2/3-12

Goddagens! Har suttit ute i solen idag, läst lite tidningar jag fått av Angie och bara haft det bra. Om ett tag ska jag fara och sitta barnvakt. Angie skickade ett meddelande tidigare idag där hon skrev: Oliver said he wishes it was night so you would be here already. Visst är han världens sötaste?! Det här kommer bli en bra sommar tror jag!




22:17

♥♥♥


Efter 2.5 timmar på Leo's var jag helt slut. Men jag hade så himla roligt!
Imorgon sitter jag barnvakt på kvällen. På dagen får vi se vad som händer. Inget planerat än så länge.

Nu kryper jag till kojs och vilar upp mig inför morgondagen!

1/3-12

Fick en fråga vad jag skulle göra i USA.
Jag kommer att fara och bo hos en familj som just nu bor i Skellefteå men kommer bo i USA i sommar (dom är från USA/Canada). Jag har suttit barnvakt åt deras barn nu när dom bott här, och planen är att jag ska få bo hos dom i 10 veckor och under dessa veckor nån gång då och då ta hand om barnen.
Troligtvis blir det att resa runt lite, jag vet att jag kommer att sluta min resa i New York, men vi ska nog också fara en sväng till Canada och kanske till Florida. Sen får vi se om jag far någon annanstans.



sist jag var i USA

RSS 2.0